Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 24, 2017 11:24 pm

ponosannavas otkrije talenta prije nego i sam pomisli igrac da je talenat... :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

gost_manje
Kontakt:

pon apr 24, 2017 11:34 pm

Jesam li ja jedini koji na osnovu ove vijesti na zvaničnoj ne može zaključiti da li su karte u prodaji od 12h sutra ili u srijedu? :) Nije nikakva kritika, ali ako neko od ekipe koja održava stranicu pročita - treba paziti na takve stvari, čisto da neko ne 'klapi' po karte sutra pa poljubi vrata. :D

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 24, 2017 11:35 pm

Na kraju sezone neka po standardnim procedurama napise spisak na forumu, te isti proslijediti u klub u roku odmah. :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

igla
Kontakt:

pon apr 24, 2017 11:36 pm

Pa bgm, mislim valjda bi mi trebali imati bolju "skauting službu", ma na šta ona ličila, a ne da Krstajić dovodi redom talente. Zadnjih godina smo fulili sigurno par miliona na tome, pa sjećam se da je i za Cimirota bila priča, pa i Duljevića dok je igrao u Olimpicu, Peco, Šerbečić, Ordagić...
Ti svi su valjali i dok nisu ostvarili transfere u Sarajevo, Radnik ili Slobodu.

delinjo
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
pon apr 24, 2017 11:35 pm
Na kraju sezone neka po standardnim procedurama napise spisak na forumu, te isti proslijediti u klub u roku odmah. :kafa:
Cenanu se drma stolica :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Grbavica
Kontakt:

pon apr 24, 2017 11:40 pm

igla je napisao/la:
Pa bgm, mislim valjda bi mi trebali imati bolju "skauting službu", ma na šta ona ličila, a ne da Krstajić dovodi redom talente. Zadnjih godina smo fulili sigurno par miliona na tome, pa sjećam se da je i za Cimirota bila priča, pa i Duljevića dok je igrao u Olimpicu, Peco, Šerbečić, Ordagić...
Ti svi su valjali i dok nisu ostvarili transfere u Sarajevo, Radnik ili Slobodu.

nije isto igrati za radnik, sarajevo i slobodu... klubovi bez ikakvog imperativa.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

exbabilon
Kontakt:

pon apr 24, 2017 11:50 pm

Protiv Sirokog:
Kjosevski - Bocca(Musa), Kerla, Bogi, Sinisa - Blagojevic, Markovic, Zeba(Bekric), Zakaric, Miro - Nikolic(Lendric)

Protiv Slobode:
Kjosevski - Miro, Bocca, Bogi, Stojanovic - Blagojevic, Radinovic, Bekric(Zeba), Crnov(Zakaric), Musa - Lendric

Protiv Sirokog na raspolaganju nemamo Stanica, Stojanovica, Crnova. Sinisa nek ide lijevo, a Boccu poslati desno. Ocekujem da cemo napadati, imati kornere, prekide.. Tu bi mogli napraviti dosta problema Sirokom sa 3 visoka stopera. U drugom umjesto njega nek igra Musa, na umornog protivnika. Sredina udarna za ovaj mec, a u spicu bih probao sa Nikolicem, Lendric je pomalo izgubio dah i bolji ce biti ako dobije drugih 45 minuta na umornog protivnika, u zavisnosti od rezultata naravno. Bekricu takodjer priliku.

Protiv Slobode bez Sinise, Stanica i Markovica. Zeba ima 2 zuta, a poslije Slobode cekamo Zrinjski, zbog toga dajem prednost Bekricu. Radinovic umjesto Markovica, Crnov umjesto Zakarica i nek se u prvih 11 vrati Lendric.

Na ovaj nacin bi malo promijesali karte, odmorili neke igrace, a Zrinjski i Sarajevo docekali vjerovatno u najjacem sastavu.

Grbavica
Kontakt:

pon apr 24, 2017 11:57 pm

Mislim da je Bocca najgora opcija za desnog beka.

delinjo
Kontakt:

uto apr 25, 2017 12:00 am

Grbavica je napisao/la:
e jesi se natovario na njega... :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Grbavica
Kontakt:

uto apr 25, 2017 12:05 am

delinjo je napisao/la:
uto apr 25, 2017 12:00 am
Grbavica je napisao/la:
e jesi se natovario na njega... :D
Ma prijatelju realno gledajući da staviš Bocu da na njega idu Subić, Lazevski, najvjerovatnije Zec i Ordagić. Pa to je gang bang, hoćete da momak traume dobije, da okači kopačke o dud? Samljeli bi ga.
Po meni najpametnija i najracionalnija je Čvilina ideja gdje Miroslav ide na beka a Musa kesedžija na krilo.

Ajzea
Kontakt:

uto apr 25, 2017 12:07 am

Miroslav na poziciji beka a Musa na krilnoj poziciji su jedina logicna rjesenja u ovom trenutku.

exbabilon
Kontakt:

uto apr 25, 2017 12:13 am

Procitaj bolje, Boccu sam stavio protiv Sirokog na beka, a protiv Slobode bi igrao stopera. Koga god da stavis na beka u gubitku si, pa mi je cisto zbog prekida Bocca bio neka opcija, a u drugom poluvremenu Musa na svjezinu da uradi nesto. Miro ucestvuje u 80% nasih opasnih napada i dosta bi bili hendikepirani prema naprijed ako bi njega ostavili da igra beka. Moje misljenje naravno.

Grbavica
Kontakt:

uto apr 25, 2017 12:16 am

Kad smo kod prekida, nešto mi je mozak zablokiro, kad smo mi dali zadnji go nakon nekog kornera, faula, uglavnom posle centaršuta?

Vrag

uto apr 25, 2017 12:18 am

Neka desnog beka igra desni bek. Sta izmisljati.
U vodu im hemo rage nagurati i bit ce to sve dobro

LARSSON
Kontakt:

uto apr 25, 2017 12:21 am

Grbavica je napisao/la:
uto apr 25, 2017 12:16 am
Kad smo kod prekida, nešto mi je mozak zablokiro, kad smo mi dali zadnji go nakon nekog kornera, faula, uglavnom posle centaršuta?
Protiv Slobode, Musa nakon faula asistencija Staniću, a nakon centaršuta mislim protiv Mladosti :lol:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto apr 25, 2017 12:34 am

Ja mislim da je sad vakat da se proba 5-3-2 ili vam ga 3-5-2.
Kjosevski
Bogi - Kerla- Boka
Miro- Markovic- Blagi - Zakaric
Zeba
Lendric - Stevo
:D

Leon_Professional
Kontakt:

uto apr 25, 2017 1:44 am

Zasto najbolje desno krilo stavljati na beka?! Je li se to mi branimo ili moramo napast?!
Igrao je Musa desno krilo i sasvim dobar bio. Igra tu poziciju cijelu karijeru, mozda je izgledao neodgovorno na krilu ali na beku nije bio los.
Mada poenta je da Micu ne smijemo dirati, jer mi moramo gol zabiti. Zasto se onda oslabljivati naprijed..

Rambo_Amadeus
Kontakt:

uto apr 25, 2017 2:25 am

Onako mi kroz glavu prolazi, sto smo mi uopce doveli ovog Musu ako ovoliko igra. Kakav to klub posudi igraca da bi on sjedio na klupi. I ono sto me malo brine, kakvu to poruku šalje za neke buduce slicne dogovore sa Basakšehirom ili nekim drugim klubom.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

LARSSON
Kontakt:

uto apr 25, 2017 2:29 am

Da šalju upotrebljivije igrače

Dzezvar
Kontakt:

uto apr 25, 2017 6:47 am

Rambo_Amadeus je napisao/la:
uto apr 25, 2017 2:25 am
Onako mi kroz glavu prolazi, sto smo mi uopce doveli ovog Musu ako ovoliko igra. Kakav to klub posudi igraca da bi on sjedio na klupi. I ono sto me malo brine, kakvu to poruku šalje za neke buduce slicne dogovore sa Basakšehirom ili nekim drugim klubom.
Zato i jeste kod nas zavrsio a ne u nekom klubu u Turskoj.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava