Okolele je napisao/la:Kad zagalami objektivna publika sa istoka..
Pa ti dosudi ofsajd, kada to nije, majčin sine !
Okolele je napisao/la:Kad zagalami objektivna publika sa istoka..
Kakav uhljupGrbavica je napisao/la:
i zbog ovog mu ***** mater
Dok ne završiš, slušaj iskusnijeLeon_Professional je napisao/la:Kad se bude pravila nova Grbavica valjda i ja do tad zavrsim pa iz ljubavi prema Zelji besplatno cu odraditi projekat
HocuVirtu4L je napisao/la:Dok ne završiš, slušaj iskusnijeLeon_Professional je napisao/la:Kad se bude pravila nova Grbavica valjda i ja do tad zavrsim pa iz ljubavi prema Zelji besplatno cu odraditi projekat
Ma njega je milina gledati..ubrzo će on da preskoči debeljucu Leona po tom parametruMinjore je napisao/la:Statisticki gledano od kako igra u premijer ligi BiH , Ivan Lendric zabija gol svako 126 minuta, 59% utkamica u kojima je igrao postizao je golove![]()
dell21 je napisao/la:Jado jadni ušljivi, sve što je nekome pravio sad će da pojede i to uduplano. Ništa ljepše nije mogao ostaviti iza sebe kupljenu titulu, tužbu za namještanje,prijetnje navijačima i onda ostavka uz prijetnju sile. Dugo još on neće rahat hodati gradom od svojih navijača. Happy end.
Nece se ni primjetiti, mozda da jos ko ocisti da pauzira Drinu.Okolele je napisao/la:Bez Stanića protiv Olimpica zbog zutih kartona..
I mene ovo zanima nego pravo mi je drago da se aco vraca veliko pojacanje jos da sadikovic vrati formu extra ekipa za nastavak sezoneLARSSON je napisao/la:Sta ovo pojedinci najavljuju nesto na poluvremenu sa olimpicom na drugom forumu?
Bilo bi lijepo od stolica napisati manijaci, a ako ne moze stati onda bar tm 87Minjore je napisao/la:"Na istoku se sunce radja. Forumasi Zeljini"
To ce biti prvi transparent na istoku
Ako je neka egzibicija od strane navijaca sa bakljama, dimnim zavjesama neka nista ne rade !CARSONIO je napisao/la:f
I mene ovo zanima nego pravo mi je drago da se aco vraca veliko pojacanje jos da sadikovic vrati formu extra ekipa za nastavak sezoneLARSSON je napisao/la:Sta ovo pojedinci najavljuju nesto na poluvremenu sa olimpicom na drugom forumu?