Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

FaraonTM
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 24, 2017 12:47 am

1921.ba je napisao/la:
pon apr 24, 2017 12:42 am
prati li ko ovog mujabu tg na facebook sta je ovo hahahaha
Ja ne vjerujem šta radi ahahhaha
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FaraonTM
Kontakt:

pon apr 24, 2017 12:50 am

Okolele je napisao/la:
pon apr 24, 2017 12:39 am
Ma Blagoj ocajan,frajko samo komplikuje bezveze..Danas je nekoliko puta loptu gubio jer bezveze petlja..
Ali je jedini koji hoće povući loptu prema naprijed od svih. Doduše hoće i Zeba al' njegovo nije da vuče loptu u napad nego da mu je predaju na 20, 30 metara od gola i da on izmisli nešto.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

chile
Kontakt:

pon apr 24, 2017 12:54 am

Ne znam jesu li nasi kontaktirali Krupu u onu banderu iz odbrane ali sef struke iz krupe rece da je njima cilj da prave igrace za najvece klubove u BiH a ako bi koga prodali vani to je ravno cudu i bio bi nevjerovatan uspjeh.
Simpatican su klub i svjesni svoje velicine i mogucnosti, uopste nisu prepotentni i ne lete kao vecina iz ove lige.
Iako su iz seoceta nama treba takvih klubova.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Shortyy1921

pon apr 24, 2017 12:55 am

1921.ba je napisao/la:
Sta radi Popari ja bi se dekativirao ha ha.. Koji Kralj ha ha ! Inace VECA I MIRO :pljesak: :klanjase2:
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

Okolele
Kontakt:

pon apr 24, 2017 12:59 am

1921.ba je napisao/la:
Poznatiji kao Joge :placeodsmijeha:

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

GoodisonPark
Kontakt:

pon apr 24, 2017 1:21 am

Vrlo vrlo vrlo važna pobjeda danas, pogotovo kad se uzme u obzir da su oba konkurenta kiksala to ovoj pobjedi daje još veću težinu. Ponovo smo zasjeli na vrh i čini mi se da ovaj put nećemo tako lagano prepustiti lidersku poziciju.

Pohvalio bih sve igrače danas, kada se boriš srcem onda te i božica fortuna nagradi a naši su se danas borili kao lavovi a ogromne pohvale i za ekipu Manijaka koja je 90+ minuta pružala fantastičnu podršku.

Ono što mi se najviše svidjelo danas su ulasci Mire u sredinu, odmah se osjeti panika u igri protivnika kad on sa loptom krene u sredinu, dobio je mnogo više slobode u igri i to maksimalno koristi ako ga "zatvore" na krilu, Zeba se u tom slučaju ubacivao na njegovo mjesto a iz tih pozicija on uvijek može uputiti kvalitetnu loptu u srce šesnesterca.

Vedran igrač utakmice, ulijeva sigurnost na golu i to je jako važan detalj za nas, Matteo odigrao dosta dobro, imali su par grešaka oba stopera ali generalno naša odbrana djeluje mnogo pokretljivije kada igraju ova dva igrača u zadnjoj liniji. Pokušao je Radnik da nam spusti i podvali par niskih lopti ali nije to prolazilo iz navedenog razloga. Zeba može i bolje sigurno ali je opet majstorski pogodio i donio nam zlata vrijedne bodove.

Šteta zbog crvenog i ovih par žutih što smo dobili jer ćemo biti dosta oslabljeni u naredne dvije utakmice ali ne sumnjam da ćemo uz punu Grbavicu biti na nivou i proći u finale kupa.

Volim te Željo!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Jaozinho22

pon apr 24, 2017 1:39 am

Pozdrav za sve predstavnike kosooke prćije koji su nam se smijali kad su nam ''ukrali'' Lelića, ispred nosa ! :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Vrag

pon apr 24, 2017 1:48 am

Pusti ti to
Da smo ga barem mi doveli

sajo10
Kontakt:

pon apr 24, 2017 1:52 am

Moram priznat malo sam iznenadjen sto gotovo svi (barem ovi koji su postavljaju formacije) prizeljkivaju Ugljesu od pocetka.. Poslije ovi zadnji partija, ja radije vidim da Dino zapocne utakmice. Tolika nonsalantnost doticnog Ugljese je stvarno za moj ukus prekrsilo svaku mjeru. Nije ti ovo niti srednja ekipa iz Srbije, niti Bogami FK Borac da se tako ponasas. Jedno je kad igrac trci ko muha bez glave na terenu jer nezna nista drugo, a drugo je kada te jednostavno boli qurac. Drag mi je Ugi ali opet kazem poslije ovi partija slobodno neka sjedi na klupi.

Vrlo vazna pobjeda protiv Radnika. Kada sumiramo sezonu mozda ce se pokazati kao najvaznija u doigravanju za prvaka. Bravo momci.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 24, 2017 7:51 am

Oba trofeja proslaviti na Kosevu !
Željezničar ante portas !

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

pon apr 24, 2017 8:20 am

slika

Forma zadnjih 20 kola
`ta ce Slavko, ziheras, ubleha ,
e moja djeco :D
Željezničar Šampion !!!
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

teatrale36
Kontakt:

Grbavica je napisao/la:
ned apr 23, 2017 10:22 pm
Bokačini ima tu čudnu naviku da ga je vrlo lahko izvući iz linije, izađe visoko bespotrebno i ostavi golem prostor iza sebe koji napadači koriste, pa ili primimo go ili traumu preživimo. Danas je par puta bila takva situacija, jednom je Stanić klizećim u zadnjem momentu spasio loptu, a drugi put Bogičević čini mi se. Zbog njegovog izleta na 30 metara smo i primili go u Širokom u prvoj polusezoni kad ga je Wagner glavom zabio. Također i protiv Viteza na Grbavici direktan krivac za gol. Eto već dvije kardinalne greške onako iz glave, a da ne pričamo koliko lopti pošalje u "bunar" i potroši ih bespotrebno.
A kad je Kerla onako majstorski nabije s onom frljavom nogom u aut to nije u bunar jel?

mula
Kontakt:

pon apr 24, 2017 8:38 am

Mislim da su za nas dvije ključne utakmica ova sa Radnikom što smo dobili i sljedeća protiv SLO. Ako i nju dobijemo onda smo olakšali sebi dosta toga u borbi za titulu.
Da sam ja trenutno na mjestu Petrovića, a hvala Bogu pa nisam, Kup bi halalio.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

bistrikboy
Kontakt:

pon apr 24, 2017 8:43 am

teatrale36 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
ned apr 23, 2017 10:22 pm
Bokačini ima tu čudnu naviku da ga je vrlo lahko izvući iz linije, izađe visoko bespotrebno i ostavi golem prostor iza sebe koji napadači koriste, pa ili primimo go ili traumu preživimo. Danas je par puta bila takva situacija, jednom je Stanić klizećim u zadnjem momentu spasio loptu, a drugi put Bogičević čini mi se. Zbog njegovog izleta na 30 metara smo i primili go u Širokom u prvoj polusezoni kad ga je Wagner glavom zabio. Također i protiv Viteza na Grbavici direktan krivac za gol. Eto već dvije kardinalne greške onako iz glave, a da ne pričamo koliko lopti pošalje u "bunar" i potroši ih bespotrebno.
A kad je Kerla onako majstorski nabije s onom frljavom nogom u aut to nije u bunar jel?
Ma svi stoperi su ***** ali sta se moze...
1921-1987-2007

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 24, 2017 8:46 am

@Mula, upravo to su dvije gostujuce tekme koje su vrlo bitno. Mada ne treba zaboraviti da igramo na Grbavici s Zrinjskim. Mi to moramo dobiti da bi napravili kakvu takvu prednost u odnosu na njih i imali rezervu za moguci kiks u derbiju.
Ma ici tekmu po tekmu. Bit ce vjerovatno jos kikseva, msm da nema nigdje sigurnih bodova. Sve je u nasim rukama.

cikazubo
Kontakt:

pon apr 24, 2017 8:48 am

Omar500 je napisao/la:
pon apr 24, 2017 12:04 am
Pompey je napisao/la:
pon apr 24, 2017 12:01 am
Ako je "pregovaranje" postavljanje komentara po Vukoticevom profilu, onda pregovaramo :D
Pred potpisom je za nas kao sto je i Memisevic bio svojevremeno :D
Ali bilo bi strasno da ga dovedemo.

Sad fakat, treba Subica zaganjati, u Partizanu treca opcija (tako rece Leon), dogovorit s njima da imaju procent od eventualne prodaje, nemaju nikakve koristi da ga drze ovako. Strasan igrac. Mi vec o transfer roku :D

Volio bih da Slavko izvede izmijesani sastav protiv Sirokog, da se odmore neki igraci za Slobodu. Prvenstveno Zeba, mozda i Lendric
Subić bi bio idealno rješenje za lijevog beka, njemu nema napretka u onakvom timu i sistemu, a u Partizanu kasnije neće biti opcija, treba probati sa njima neki procenat dogovoriti u slučaju prodaje ili naći neki drugi modus, uglavnom treba probati, defintivno iz ovih manjih ekipa ima materijala, mojih top 3 za naše prioritetne pozicije Vukotić, Subić, Ordagić, eh sad koliko je realno o njima pričati, vidjećemo..

Morzhy
Kontakt:

pon apr 24, 2017 9:09 am

Slavko Petrović!

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

vrbanjusa
Kontakt:

pon apr 24, 2017 9:10 am

Čitam neke komentare (ne samo ovdje nego i na drugim forumima) i ne mogu sebi da dođem koliko imamo licenciranih trenera u državi. Šta je ovo jebote, svi posjeduju B, A i Profi UEFA licencu. I onda zaključim da sam ja glup. Jbg pored toliko stručnjaka i forumskih ekperata ja vjerujem u Petrovića. Kakav glupan.
Veliki forumski treneri i menadžeri su dokazali da je Slavko ***** od trenera, ubleha, ziheraš, ***** i šta sve ne. Napisao sam više puta, sam čin preuzimanja naše ekipe, kad si treći odozdo, sa - 11 od prvog mjesta, sa razjebanom ekipom, ekipom koji nisi selektirao niti pripremao je vrijedan poštovanja prema tom čovjeku. Da mu se naklonimo duboko. A šta je sve uradio odlično pokazuje činjenica da smo 5 kola prije kraja obezbjedili evropu, 5 KOLA PRIJE KRAJA. Znači Petrović (ubleha, ziheraš, ***** od trenra) ispunio cilj koji su mu zadali iz uprave. Sad bi napisao "pametnom dosta" ali ovi na koje se ovo odnosi nisu puno pametni pa neću.
Osim rezultata, Petrović je vratio u život Lendrića, Vecu, Stanu. Vraća u život i Zakarića i Crnova. Pravi okosnicu ekipe za sljedeće sezone. Naravno ako ga ovi licencirani forumski stručnjaci prije toga ne otjeraju. Ili bolje napisati licencirani forumski plaćenici?

Kako god se završila sezona, Petroviću se mora odati priznanje da je uspio spasiti sezonu i ekipu odvesti u evropu. Druga godine za redom bez evrope bi bila katastrofa i klub bi osjetio dugoročne posljedice.

Još da dodam par komentara vrlih stručnjaka :rofl: :rofl: :
Ne rotira igrače- ispuhaće, neće moći meda
Rotira igrače- gdje ćeš rotirati u derbiju
Ne stavlja mlade igrače- hoćemo našu djecu
Stavi mladog igrača- gdje je Boccaccini
Stavi Kerlu- gdje je Boccaccini
Stavi Boccaccinija- gdje je Kemo
Osvoji bod- morali smo osvojiti 3 boda
Osvoji 3 boda- igra nam je *****, moglo je vala i 6 bodova

U zdravlju i veselju, navijaj za Želju!

P.S. Klub na prvom mjestu a? aha
21 10 4

Petrović Slavko

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon apr 24, 2017 9:11 am

phpBB [video]

sanjam proslavu titula kadeta, juniora, seniora, nagradu za strijelca lige i proslavu naseg tridesetog rodjendana.
sve odjednom i svi zajedno!!!

:zeljeznicar1: :titula: :titula: :zeljeznicar1:

HAJDE ZELJOOOO!!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

amar92
Kontakt:

pon apr 24, 2017 9:18 am

Igraci kojima isticu ugovori na ljeto a da bi nam mogli biti zanimljivi:
Stipo Markovic, Dusan Hodzic, Josip Kvesic, Faruk Gacan, Damir Mehidic, Darko Todorovic, Besim Serbecic, Tomislav Tomic, Mladen Veselinovic, Nikola Dujakovic, Mico Kuzmanovic, Ermin Zec, Jasmin Mesanovic.
Ćenane proberi :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava