Što prije se okrenuti narednom susretu, ne treba zaboraviti da je danas nedjelja a ne subota.

Dok se dvaput okrenemo, eto nas na Grbavici u meču protiv Širokog.
Gadna utakmica, pokušavali smo što više napadati čak i kad to nije išlo, pa smo im ostavljali više nego dovoljno prostora da nas kazne. Po mom mišljenju, visio go i na jednoj i drugoj strani - bilo je pitanje ko će zabiti i pokušati se zatvoriti do kraja. Naravno, to smo bili mi.

Veca, hvala po stoti put u ovoj polusezoni - ja mislim da je najmanje 10 bodova osvojeno direktno njegovom zaslugom.
Lendrićem sam itekako razočaran i malo mi je pao u očima - ne zbog lošijeg meča nego zbog onog višestrukog mahanja rukama ka saigračima (kada ne dobije loptu kako je on zamislio), te zbog onog šutiranja boca sa vodom nakon što ga je Stevo zamijenio (a mogao je i 10 minuta ranije). To mi se nimalo ne sviđa, toga u Želji ne može biti, pa sve da je zabio 220 golova u sezoni. Ne sjećam se da je njemu bilo ko odmahivao nakon što pet stopostotnih šansi ne zabije, nakon što ga nema nigdje u 16 metara kad Miro probije po strani pa mora stati da se neko smiluje da utrči. Objektivno, ovu utakmicu je bio strpan u džep samo tako. Ipak mi više smeta ovo što sam napisao nego ta činjenica.
Ispravite me ako griješim, jel u Tuzli ne možemo računati na Sinišu i Stanu? Dakle Stojanović i vjerovatno Bocca kao bekovi?