Sve mi se vise svida razmisljanje uprave, svaka cast! Korak po korak ali ipak ima se vizija, dugorocna razmisljanja i naravno prihodi.FKZ1921 je napisao/la:Sutra ili prekosutra ce se napraviti presjek vezano za uplate za stadion. Takodje ce se dati detaljnija informacija oko izgradnje istoka.
Kao sto je vec receno,istok nije medju uvjetima za evropske utakmice na Grbavici,ali ce se raditi. Radice se tako da ce se moci nastaviti onda kad se bude gradio novi stadion. A radice se sad u obimu koji se bude mogao finansirati. Realno,u ovoj fazi treba ocekivati da se postojece stanje potpuno ukloni i da se ide iz temelja,nastavno na sjever,sa odredjenim brojem stepenica i postavljanjem stolica...
Parking se radi na zapadu...ima ideja da se to maksimalno komercijalizira kroz povecanje broja vip mjesta i povecanjem cijene vip loze(sad je vip karta milja po sezoni,razmislja se da bude malo vise,udjes autom,imas parking mjesto,malo gotive...). Da se ustvari veci dio zapada pretvori u neku biznis tribinu...da se okupi sto vise ljudi iz biznisa,da im se prodaju karte,da se druze,da koriste te situacije kad su utakmice i da o poslu pomalo pricaju...da klub inicira neke biznise,da posreduje gdje moze. Ovo je dobar potencijal. Ako bi se dvjestotinjak stolica na zapadu stavilo u funkciju na ovaj nacin, to bi bilo izvrsno.
Potencira se to za evropske utakmice i to je ok,ali je cijela prica jako bitna i za domace utakmice. Uz dobre rezultate, ovo ce doprinjeti da vise ljudi dolazi na stadion, sasvim sigurno.
Sad se samo trebamo koncentrisati na borbu za trece mjesto...i to nam je svima nulti zadatak. Na tom putu sad je vazan samo Olimpik. Pun stadion,borba na terenu i bice dobro.
Izdrzi Čvila, biće to dobro..ChWilla je napisao/la:lako je uvaliti, valja odgojiti...
Nije guma stoju moj čvila...Ajzea je napisao/la:Izdrzi Čvila, biće to dobro..ChWilla je napisao/la:lako je uvaliti, valja odgojiti...
evo dokaza crno na bijelo o rastaljivanju. a vi sve na mene...Fanzi je napisao/la:Molim AnelZ da se javi, obzirom da kontinuirano ignoriše moje poruke upućene u sanduče.
Čeka ga posao u klubu.
Bez naknade, naravno. Sve za ljubav, msŽŽjnChWilla je napisao/la:evo dokaza crno na bijelo o rastaljivanju. a vi sve na mene...Fanzi je napisao/la:Molim AnelZ da se javi, obzirom da kontinuirano ignoriše moje poruke upućene u sanduče.
Čeka ga posao u klubu.
FKZ1921 je napisao/la:Jedna sitnica,ali vrlo simpaticna i znakovita...Od nastavka ovog dijela sezone,svaka ekipa koja gostuje na Grbavici,ima nakon utakmice uzinu,voce i sokove od naseg kluba. Najave prije utakmice sta zele za uzinu i to im se pripremi i dostavi u svlacionicu.
Propade mi talChWilla je napisao/la:da, da, samo ja kradem, niko više...
FKZ1921 je napisao/la:Jedna sitnica,ali vrlo simpaticna i znakovita...Od nastavka ovog dijela sezone,svaka ekipa koja gostuje na Grbavici,ima nakon utakmice uzinu,voce i sokove od naseg kluba. Najave prije utakmice sta zele za uzinu i to im se pripremi i dostavi u svlacionicu.
Vidjeli smo to, dino svaki put im to odnese i lesinarima je nosiodiego1921 je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Jedna sitnica,ali vrlo simpaticna i znakovita...Od nastavka ovog dijela sezone,svaka ekipa koja gostuje na Grbavici,ima nakon utakmice uzinu,voce i sokove od naseg kluba. Najave prije utakmice sta zele za uzinu i to im se pripremi i dostavi u svlacionicu.![]()
Institucija !!
zato smo mi ZELJEZNICAR !!!!! i svaka cast ovom malommm toliko ljubavi prema klubu a tek dosao na svijet...fino odgojeno dijete nema staFKZ1921 je napisao/la:Jedna sitnica,ali vrlo simpaticna i znakovita...Od nastavka ovog dijela sezone,svaka ekipa koja gostuje na Grbavici,ima nakon utakmice uzinu,voce i sokove od naseg kluba. Najave prije utakmice sta zele za uzinu i to im se pripremi i dostavi u svlacionicu.
Dino nosi vodu navijacima,nosio je i protiv Mladosti,a FKZ1921 misli na ekipe !!CARSONIO je napisao/la:Vidjeli smo to, dino svaki put im to odnese i lesinarima je nosiodiego1921 je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Jedna sitnica,ali vrlo simpaticna i znakovita...Od nastavka ovog dijela sezone,svaka ekipa koja gostuje na Grbavici,ima nakon utakmice uzinu,voce i sokove od naseg kluba. Najave prije utakmice sta zele za uzinu i to im se pripremi i dostavi u svlacionicu.![]()
Institucija !!