storm_raider je napisao/la:tm8782 je napisao/la:KeepTheBlueFlag je napisao/la:Sretno šefe !![]()
![]()
![]()
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk![]()
apsolutno !!! nama glavni cilj treba biti kakoda privucemo obicne ljude,koji nisu toliko povezani sa Zeljom kao mi...oni su nam od krucijalnog znacaja...vidjeli smo kako je lijepo npr od karti zaraditi 75 hiljada ....ali to prije svega mora poceti od samog zelenog terena...djaba sve ako nema sta vidjeti...ne mozes ga ni puskom natjerati1921.ba je napisao/la:Pa akcija recimo, učlanis se i dobiješ šal, ili nešto, bilo šta iz fan shopa. Ljudi vole da osjećaju povezanost sa nečim i da dobiju nešto i sigurno će opet nekada otići i uzeti nešto, lahko je nama koji smo tu uvijek i kojima ne treba nikakva povlastica, ali to su neke finese na kojima se sigurno treba poraditi.
Pa to, recimo natjerati nekoga ko i ne ide na utakmice ili dodje samo na evropske da bude član. Kako ? Pa dati mu neke pogodnosti kada ode da kupi cipele da ima sniženje, kada kupuje novi telefon ili nešto slično, i onda će mu kliknu, a vidiš, zbog Želje imam popust, vrijedi biti član, mogao bih i do fan shopa... i to ide kao lanac onda.. mada lahko je nama pričati, treba to organizovati, ali sigurno da nemamo nešto puno izgubiti ako se pokušadelinjo je napisao/la:apsolutno !!! nama glavni cilj treba biti kakoda privucemo obicne ljude,koji nisu toliko povezani sa Zeljom kao mi...oni su nam od krucijalnog znacaja...vidjeli smo kako je lijepo npr od karti zaraditi 75 hiljada ....ali to prije svega mora poceti od samog zelenog terena...djaba sve ako nema sta vidjeti...ne mozes ga ni puskom natjerati1921.ba je napisao/la:Pa akcija recimo, učlanis se i dobiješ šal, ili nešto, bilo šta iz fan shopa. Ljudi vole da osjećaju povezanost sa nečim i da dobiju nešto i sigurno će opet nekada otići i uzeti nešto, lahko je nama koji smo tu uvijek i kojima ne treba nikakva povlastica, ali to su neke finese na kojima se sigurno treba poraditi.
Đe me nađestorm_raider je napisao/la:Ne pomaze voda, majko, sa korita Ivanova...
NijeJaozinho22 je napisao/la:Opet loziona a braco?
Samo da ne ginu.Leon_Professional je napisao/la:Ivane šminko neka je sa srecom, donesi nam bar jedan![]()
Hocemo leprsavu i napadacku igru i da nam igraci budu spremni kao Atl. Madrid!
Po mogucnosti da igraju fudbal jer radi toga dolazimo da gledamoAjzea je napisao/la:Virtu4L je napisao/la:Ivane samo nemoj da ginu živ ti nama bio
Vala ko loptu izbije tesko mu se...pile87 je napisao/la:Po mogucnosti da igraju fudbal jer radi toga dolazimo da gledamoAjzea je napisao/la:Virtu4L je napisao/la:Ivane samo nemoj da ginu živ ti nama bio
storm_raider je napisao/la:Samo da ne ginu.Leon_Professional je napisao/la:Ivane šminko neka je sa srecom, donesi nam bar jedan![]()
Hocemo leprsavu i napadacku igru i da nam igraci budu spremni kao Atl. Madrid!
Najbolje bi bilo mi odavdeLeon_Professional je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Samo da ne ginu.Leon_Professional je napisao/la:Ivane šminko neka je sa srecom, donesi nam bar jedan![]()
Hocemo leprsavu i napadacku igru i da nam igraci budu spremni kao Atl. Madrid!![]()
![]()
Zna li se sta je sa strucnim stabom, da li ce on sta dovoditi ili cemo sastavljat mi odavde?!
A je.b.i sePlavi orkestar je napisao/la:Najbolje bi bilo mi odavdeLeon_Professional je napisao/la: Zna li se sta je sa strucnim stabom, da li ce on sta dovoditi ili cemo sastavljat mi odavde?!