Vrijedi se okrenuti tim utakmicama, meni je kup trenutno u drugom planu. Titulu imamo na dlanu, grehota bi bilo ispustiti ovo.
Vrijedi se okrenuti tim utakmicama, meni je kup trenutno u drugom planu. Titulu imamo na dlanu, grehota bi bilo ispustiti ovo.
u kupu mora biti dvije-tri izmjene, i u interesu kupa i u interesu prvenstva. ne da se baci, nego da bolje odigramo, kao što smo i protiv radnika u kupu odigrali jednu od najboljih partija.
Nisam nigdje spomenuo prodaju, nego razliku zalaganja igraca Slobode protiv Zrinjskog i nas i Sarajeva. Ocigledna razlika, jedino slijepac to ne vidi. Sloboda ih je stisla zadnjih pet minuta, tako oni igraju svih 90 protiv ekipa iz Sarajeva, to se zna. Ja prodaju nigdje nisam spomenuo...ponosannavas je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 7:12 pmStvarno je prvo poluvrijeme smijesno izgledalo, ali fakat ste i pretjerivali sa opaskama o prodaji
Razumijem, mozda sam ja grubo odgovorio, nego ne zelim da ispadne da potenciram pricu o prodaji, posto dosta ljudi sada kaze 'E jesmo vam rekli'ponosannavas je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 7:20 pmNisam ja twbi odgovarao nego generalno. Slazwm se sa tobom
Ovo su neke od stvari za koje nauka još (a vjerovatno i neće) dati objašnjenje, racionalno objašnjenje.
sbbkbb tesko je reci da li bi dosli uopste u onu situaciju u koju smo dosli...
ne znam, ja kako rekoh prvo krajnje sumnjivo...drugo otprilike normalan nivo ove njihove ekipe bez onog ekstra zalaganja protiv nas.Morzhy je napisao/la: ↑sub apr 22, 2017 7:29 pmOni možda nisu prodali, možda su dali gratis, ali Zrinjski ne zna pa ne zna. Pogledajte izjavu Bake na kraju, čovjek se slomi gledajući jesu li manji golovi nego inače. Znamo svi da Sloboda može puno bolje od ovoga, stvarno vam svaka čast ako vam danas ništa nije bilo sumnjivo pa ni onih par spuštanja odbrane na volej napadača na petercu...to što je Zrinjski u napadu bio taraba nad tarabama ne znači da je pametan svako ko tvrdi da je pošteno da ne može biti poštenije
Pitari dobiju sve i prvaci su.AsharaK je napisao/la:Ukoliko dobijemo Radnik,Slobodu,Zrinjski,Krupu, derbi će biti nebitan. HAJDE PLAVI
Ovo su samo mazohisti mogli uživo gledati..