Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
možemo mi pričati šta hoćemo, ali pika se krajnji rezultat. kod nas kad se pušta i pusti se. po meni prvo poluvrijeme stvarno presumnjivo izgledalo...drugo skroz drukčije, puno, puno bolji angažman slobode i naprijed i nazad, efektivno ravnopravna utakmica. na kraju su i krali vrijeme da ne prime.
tandir najsumnjiviji, ono u 87. nije penal ali ašćare nije htio da da gol
Plava Porodica je napisao/la:Hoce li Zrinjski uplati svotu novca na racun Slobode, ipak su domaci ucinili ama bas sve da izadju porazeni sa terena stadiona Tusanj?
Čekao sam da se završi utakmica pa da napišem.. s obzirom na ono što se pisalo u prethodnih par stranica ovdje - pitarluk se opasno i duboko ponovo uvukao u naše redove.
Izvinjavam se ovim putem Vladi Jagodiću i forumašima kojima ništa nije bilo sumnjivo u današnjoj utakmici. Sloboda rutinski do važnog boda, svaka čast!
A da je pao gol sad bi svi sasuli paljbu. Mojne mi te politike.
Zrinjski nema kvalitet da zabije gol u utakmici gdje im se protivnicki igraci sklanjaju, gdje im Lazevski 2.puta asistira.
Cestitke Slobodi na posteno odigranoj utakmici i naravno osvojenom bodu. Ni najmanje nisam sumnjao u vase postenje te sam vodio verbalne ratove sa onima koji su mislili suprotno.
Cestitke Slobodi na posteno odigranoj utakmici i naravno osvojenom bodu. Ni najmanje nisam sumnjao u vase postenje te sam vodio verbalne ratove sa onima koji su mislili suprotno.