Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 23, 2016 11:32 am

http://oi61.tinypic.com/2diooev.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri mar 23, 2016 11:42 am

Ma ništa se nije ćuditi od kluba koji je cijeli pobjegao iz grada po kojem je dobio ime i to u trenutku kad je tom istom gradu možda (nakon Eugena Savojskog) bilo najteže u njegov istoriji dugoj preko 550 godina. Pa ima li to igdje u svijetu? Ili kluba na čijim članskim je prije rata (sječaju se starija raja) pisalo "mrzim te Željo". Ali jeb.at ih nego me zanima slijedeće:

u emisiji na bht-u neki dan kad je onaj Pilav bio, isti reče da će u aprilu najkasnije u maju biti poznata odluka Saveza po pitanju formata takmičenja za slijedeću sezonu. Nisam upratio je li se naš klub zvanično oglasio za koju smo varijantu?

delinjo
Kontakt:

sri mar 23, 2016 11:44 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma ništa se nije ćuditi od kluba koji je cijeli pobjegao iz grada po kojem je dobio ime i to u trenutku kad je tom istom gradu možda (nakon Eugena Savojskog) bilo najteže u njegov istoriji dugoj preko 550 godina. Pa ima li to igdje u svijetu? Ili kluba na čijim članskim je prije rata (sječaju se starija raja) pisalo "mrzim te Željo". Ali jeb.at ih nego me zanima slijedeće:

u emisiji na bht-u neki dan kad je onaj Pilav bio, isti reče da će u aprilu najkasnije u maju biti poznata odluka Saveza po pitanju formata takmičenja za slijedeću sezonu. Nisam upratio je li se naš klub zvanično oglasio za koju smo varijantu?
da brate...ja mislim trokruzno ...e sad da li je to najbolje rjesenje i nisam siguran...ono zavisit ce puno od rasporeda u tom formatu jer je moguce da npr u jednoj sezoni odigras dva puta na strani sa jakim protivnicima a jednom kuci...to mi malo nije posteno ali eto :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

sri mar 23, 2016 11:54 am

delinjo je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma ništa se nije ćuditi od kluba koji je cijeli pobjegao iz grada po kojem je dobio ime i to u trenutku kad je tom istom gradu možda (nakon Eugena Savojskog) bilo najteže u njegov istoriji dugoj preko 550 godina. Pa ima li to igdje u svijetu? Ili kluba na čijim članskim je prije rata (sječaju se starija raja) pisalo "mrzim te Željo". Ali jeb.at ih nego me zanima slijedeće:

da brate...ja mislim trokruzno ...e sad da li je to najbolje rjesenje i nisam siguran...ono zavisit ce puno od rasporeda u tom formatu jer je moguce da npr u jednoj sezoni odigras dva puta na strani sa jakim protivnicima a jednom kuci...to mi malo nije posteno ali eto :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Po meni je ona druga varijanta bolja i postenija.. Bolje ekipe neka izmedju sebe rjesavaju borbu za prvaka i mjesta u evropi a losije izmedju sebe borbu za opstanak..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

flux
Kontakt:

sri mar 23, 2016 11:59 am

Kolio sam ja upratio, zvanicno nista nema. Siljak je rekao da cemo i mi, kao i vecina klubova, biti za trokruzni sistem koji ke predlozio savez. E sad, nesto se povlacilo da bi taj trokruzni trebao izgledati na sljedeci nacin: Prvi i drugio di se zrijeba kao i do sada, s tim sto bi nakon drugog kruga ponovo bilo zrijebanje, a prvih sest kubova na tabeli bi bili u blagoj prednosti jer bi igrali utakmicu vise na svom terenu.

Dakle, realno je da budemo medju prvih sest i imamo tu blagu prednost igranja utakmicu vise na Grbavici.

S tim sto bi se moglo potrefiti da s konama, listicom i ostalima odigramo dvije od tri na strani, ali eto svi znamo da je proljece nase tako da je svejedno :D

Veteran1965
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:00 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:
Ko je kriv za ovo? Da nisu upravo ovi o kojima sad pričamo ili ...
eh to ti ne bih znao reci ko je kriv..mislim da je reakcija adzema bila bas prava i da je pokazao da zeljo ne ide tako nisko i da smo institucija u drzavi.
Ma naravno da je dobro postupio, ali ključno je pitanje ko je kriv.
Krivac je definitivno organizator...ne vidim da neko drugi može biti. A fute su to gledaju gdje nam mogu i mrvu napakostiti urade to. Podrška Adi za odluku, svaka čast!!! Mora se znati ko je najjači i najtrofejniji klub u državi.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Okolele
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:11 pm

Da vidimo ko od poznatih otvara danasnji dan sa donacijama za evropsku Grbavicu.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:13 pm

Virtu4L je napisao/la:Izvinite molim vas što uživamo u padu ovog uhljupa,

phpBB [video]
Ma tek ću početi da uzivam u strmoglavom padu Mirsadinog malog. Na naplatu sve dođe, brze nego što sam očekivao.
Kad na derbiju zagrmi: "Predaj se Dino, izgubio si boj !"

phpBB [video]

Predivna muzička numera. :kafa:

slika
slika
Meni je u svemu ovom, ključno slijedeće: manje bahatosti, više skromnosti..

Okolele
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:37 pm

Bob opet dominira.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Grbavica
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:41 pm

:rofl1: :rofl1: :rofl1:
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

zeka_tm87
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:43 pm

teteac8684 je napisao/la:Kad smo već kod toga, da se prisjetimo:
https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... VUaP8hFGxQ" onclick="window.open(this.href);return false;
zasto ovako lijepu temu prljati ovim buljavim spermatozoidom papcic mali ufurani isti babuka bljekic

Ajzea
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:44 pm

slika :lol:
Malo je fulio, ali mozemo shvatiti poentu. :ganja:

Grbavica
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:45 pm

Kod njih svako par godina se vrti ista priča :rofl1: :rofl1:
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:48 pm

U međuvremenu, u FK Zeljezničar.
https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/ ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false; :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:49 pm

flux je napisao/la:

Kolio sam ja upratio, zvanicno nista nema. Siljak je rekao da cemo i mi, kao i vecina klubova, biti za trokruzni sistem koji ke predlozio savez. E sad, nesto se povlacilo da bi taj trokruzni trebao izgledati na sljedeci nacin: Prvi i drugio di se zrijeba kao i do sada, s tim sto bi nakon drugog kruga ponovo bilo zrijebanje, a prvih sest kubova na tabeli bi bili u blagoj prednosti jer bi igrali utakmicu vise na svom terenu.

Dakle, realno je da budemo medju prvih sest i imamo tu blagu prednost igranja utakmicu vise na Grbavici.

S tim sto bi se moglo potrefiti da s konama, listicom i ostalima odigramo dvije od tri na strani, ali eto svi znamo da je proljece nase tako da je svejedno :D
Bez veze sistem. Ja koliko znam nema tu nikakvog više žrijebanja jer ima tačno utvrđen sistem ko koga dočekuje, a ko kome ide. Recimo prvi sigurno dočekuje drugog jer mu je ta kao nagrada što je bio prvi itd. itd.
Budalaština prava. Ja da se pitam ja bih ovako (kopirat ću sa jedne druge teme gdje sam već to napisao):

Ako ste slušali stavove klubova - većina ih je za trokružni. Razlog im je kao bit će regularnije. Namještalo se i puštalo vazda i sad će kome god ne bude trebalo kakav god da je sistem. Trokružni u startu nije u redu i niko to ja mislim više ne igra. Najbolje je kao što većina kažete, podjeli ligu popola nakon 22 kola i udri pa ko koga. Mini liga za prvaka bi sigurno bila interesentna i sa minimum štimanja jer sigurno tri mjesta, a nerijetko i četiri vode u Evropu i svako ima šansu da se doizbori za nešto.
Mini liga za opstanak bi sigurno bila interesantna jer vremenom neće biti kanti koje nakon pola prvenstva već ispadaju. Po meni bi bilo dobro kao što imaju neke lige (recimo Njemačka, Holandija, Belgija itd.) da recimo 9. i 10. igraju playout sa drugoplasiranim iz drugih liga. E to bio onda bio rat jer svako bi želio da izbjegne playout jer onda nije isto biti 9. ili 8. Osim toga, i druge lige bi bile intersantnije jer bi bila borba i za drugo mjesto obzirom da daje šansu da uđeš u prvu ligu.
Ne branim Savez jer kakva šuma takvi i zečevi. Klubovi su šuma i tu ima svakakve mrake, a to se onda reflektuje i na Savez. Da je klubovima regularnost i neizvjesnost u prvom planu ne bi Savez imao kud. Ima masa načina da se popravi regularnost. Znam da je smješna lova, ali i ova linearna podjela love od sponzora lige (BH Telecom) je smješna. I tu bi se moglo malo rangirati tipa nećeš dogodine dobiti istu lovu ako si 6. ili 8. Itd Itd.

dell21
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:49 pm

Lijepo je čitati njihov plač ali nije to tema današnje emisije :shisha:

dell21
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:50 pm

Ajzea je napisao/la:U međuvremenu, u FK Zeljezničar.
https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/ ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false; :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Ne mogu fb otvoriti na poslu sam, može da napišeš o čemu je riječ.

cala
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:51 pm

Mali imao tri stoje ustedjevine a meni u dzepu cener a i njega "skupljao" evo vec dvije sedmice :rofl1:

Ajzea
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:53 pm

dell21 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:U međuvremenu, u FK Zeljezničar.
Ne mogu fb otvoriti na poslu sam, može da napišeš o čemu je riječ.
Dječak Danijal, polaznik Omladinske škole FK Željezničar, svoju ušteđevinu je iskoristio za kupovinu 10 stolica za svoga Želju!

Jeza !
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

dell21
Kontakt:

sri mar 23, 2016 12:54 pm

:o :o :o :o :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava