da brate...ja mislim trokruzno ...e sad da li je to najbolje rjesenje i nisam siguran...ono zavisit ce puno od rasporeda u tom formatu jer je moguce da npr u jednoj sezoni odigras dva puta na strani sa jakim protivnicima a jednom kuci...to mi malo nije posteno ali etoRodom s mejtaša je napisao/la:Ma ništa se nije ćuditi od kluba koji je cijeli pobjegao iz grada po kojem je dobio ime i to u trenutku kad je tom istom gradu možda (nakon Eugena Savojskog) bilo najteže u njegov istoriji dugoj preko 550 godina. Pa ima li to igdje u svijetu? Ili kluba na čijim članskim je prije rata (sječaju se starija raja) pisalo "mrzim te Željo". Ali jeb.at ih nego me zanima slijedeće:
u emisiji na bht-u neki dan kad je onaj Pilav bio, isti reče da će u aprilu najkasnije u maju biti poznata odluka Saveza po pitanju formata takmičenja za slijedeću sezonu. Nisam upratio je li se naš klub zvanično oglasio za koju smo varijantu?
Po meni je ona druga varijanta bolja i postenija.. Bolje ekipe neka izmedju sebe rjesavaju borbu za prvaka i mjesta u evropi a losije izmedju sebe borbu za opstanak..delinjo je napisao/la:da brate...ja mislim trokruzno ...e sad da li je to najbolje rjesenje i nisam siguran...ono zavisit ce puno od rasporeda u tom formatu jer je moguce da npr u jednoj sezoni odigras dva puta na strani sa jakim protivnicima a jednom kuci...to mi malo nije posteno ali etoRodom s mejtaša je napisao/la:Ma ništa se nije ćuditi od kluba koji je cijeli pobjegao iz grada po kojem je dobio ime i to u trenutku kad je tom istom gradu možda (nakon Eugena Savojskog) bilo najteže u njegov istoriji dugoj preko 550 godina. Pa ima li to igdje u svijetu? Ili kluba na čijim članskim je prije rata (sječaju se starija raja) pisalo "mrzim te Željo". Ali jeb.at ih nego me zanima slijedeće:
u emisiji na bht-u neki dan kad je onaj Pilav bio, isti reče da će u aprilu najkasnije u maju biti poznata odluka Saveza po pitanju formata takmičenja za slijedeću sezonu. Nisam upratio je li se naš klub zvanično oglasio za koju smo varijantu?![]()
Kolio sam ja upratio, zvanicno nista nema. Siljak je rekao da cemo i mi, kao i vecina klubova, biti za trokruzni sistem koji ke predlozio savez. E sad, nesto se povlacilo da bi taj trokruzni trebao izgledati na sljedeci nacin: Prvi i drugio di se zrijeba kao i do sada, s tim sto bi nakon drugog kruga ponovo bilo zrijebanje, a prvih sest kubova na tabeli bi bili u blagoj prednosti jer bi igrali utakmicu vise na svom terenu.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma ništa se nije ćuditi od kluba koji je cijeli pobjegao iz grada po kojem je dobio ime i to u trenutku kad je tom istom gradu možda (nakon Eugena Savojskog) bilo najteže u njegov istoriji dugoj preko 550 godina. Pa ima li to igdje u svijetu? Ili kluba na čijim članskim je prije rata (sječaju se starija raja) pisalo "mrzim te Željo". Ali jeb.at ih nego me zanima slijedeće:
u emisiji na bht-u neki dan kad je onaj Pilav bio, isti reče da će u aprilu najkasnije u maju biti poznata odluka Saveza po pitanju formata takmičenja za slijedeću sezonu. Nisam upratio je li se naš klub zvanično oglasio za koju smo varijantu?
Krivac je definitivno organizator...ne vidim da neko drugi može biti. A fute su to gledaju gdje nam mogu i mrvu napakostiti urade to. Podrška Adi za odluku, svaka čast!!! Mora se znati ko je najjači i najtrofejniji klub u državi.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma naravno da je dobro postupio, ali ključno je pitanje ko je kriv.pintol_TM87 je napisao/la:eh to ti ne bih znao reci ko je kriv..mislim da je reakcija adzema bila bas prava i da je pokazao da zeljo ne ide tako nisko i da smo institucija u drzavi.Rodom s mejtaša je napisao/la:
Ko je kriv za ovo? Da nisu upravo ovi o kojima sad pričamo ili ...
Ma tek ću početi da uzivam u strmoglavom padu Mirsadinog malog. Na naplatu sve dođe, brze nego što sam očekivao.Virtu4L je napisao/la:Izvinite molim vas što uživamo u padu ovog uhljupa,
zasto ovako lijepu temu prljati ovim buljavim spermatozoidom papcic mali ufurani isti babuka bljekicteteac8684 je napisao/la:Kad smo već kod toga, da se prisjetimo:
https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... VUaP8hFGxQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez veze sistem. Ja koliko znam nema tu nikakvog više žrijebanja jer ima tačno utvrđen sistem ko koga dočekuje, a ko kome ide. Recimo prvi sigurno dočekuje drugog jer mu je ta kao nagrada što je bio prvi itd. itd.flux je napisao/la:Kolio sam ja upratio, zvanicno nista nema. Siljak je rekao da cemo i mi, kao i vecina klubova, biti za trokruzni sistem koji ke predlozio savez. E sad, nesto se povlacilo da bi taj trokruzni trebao izgledati na sljedeci nacin: Prvi i drugio di se zrijeba kao i do sada, s tim sto bi nakon drugog kruga ponovo bilo zrijebanje, a prvih sest kubova na tabeli bi bili u blagoj prednosti jer bi igrali utakmicu vise na svom terenu.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma ništa se nije ćuditi od kluba koji je cijeli pobjegao iz grada po kojem je dobio ime i to u trenutku kad je tom istom gradu možda (nakon Eugena Savojskog) bilo najteže u njegov istoriji dugoj preko 550 godina. Pa ima li to igdje u svijetu? Ili kluba na čijim članskim je prije rata (sječaju se starija raja) pisalo "mrzim te Željo". Ali jeb.at ih nego me zanima slijedeće:
Dakle, realno je da budemo medju prvih sest i imamo tu blagu prednost igranja utakmicu vise na Grbavici.
S tim sto bi se moglo potrefiti da s konama, listicom i ostalima odigramo dvije od tri na strani, ali eto svi znamo da je proljece nase tako da je svejedno
Ne mogu fb otvoriti na poslu sam, može da napišeš o čemu je riječ.Ajzea je napisao/la:U međuvremenu, u FK Zeljezničar.
https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/ ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dječak Danijal, polaznik Omladinske škole FK Željezničar, svoju ušteđevinu je iskoristio za kupovinu 10 stolica za svoga Želju!dell21 je napisao/la:Ne mogu fb otvoriti na poslu sam, može da napišeš o čemu je riječ.Ajzea je napisao/la:U međuvremenu, u FK Zeljezničar.
https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/ ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()