Interesantan intervju.. Pogotovu kada se dotakao statusa Žerića, Kjosevskog, a i kada priča o uslovima za treniranje a danas smo povlačili neke paralele sa Širokim..
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zuban ... /170420150
Kupovao sam sve moguće hape ali na ovu nisam nigdje naletio kod nas...LARS1921 je napisao/la:offtopic:
Zna li neko gdje se ima uzeti infatrini za bebe, znam za apoteke, ali ima li gdje na kolicinu sa popustom ili tako nešto
hvala
Bez penala Bajić je prvi strijelac lige
Joj Zubana, taman ga počem permanentno gotivi on izjavi ovako ne što, da Žerić (ovakav kakav je sad) mora igrati.exbabilon je napisao/la: ↑pet apr 21, 2017 10:13 pmŠto se Žerića tiče ne smijemo dopustiti da prođe još jedna ovakva godina. Ako ne dobijemo čvrsta obećanja od kluba da će dobiti minutažu pokušat ćemo da nađemo najbolju soluciju i za njega i za klub. Odgovorno tvrdim da je Žerić najveći talent u posljednjih 10 godina kojeg je Željo imao i šteta je da propadne",
Drug moj danas je završen pravi posao,ali objava ide tek za 15 dana.Ne smijem nista vise reći ili ću morati azil kod modela tražiti
Kod nas je sve improvizacija, a mora biti sistem", rekao je Zubanović.
Mojne meni na kosti, ili ces ti baratati sa punim inboxom
Generalni je gotov davno, ovo je nešto novoJaozinho22 je napisao/la:Ako je generalni, recite odmah da se ne patimo bezveze.