Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boccaccio
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 27, 2016 11:51 pm

Mišljenja možeš nametnuti ali ljubav prema Želji nikad. Da meni neko sada treba da kaže kako ću i na koji način da volim mog Želju. To je nemoguće. U genima je to, s tom se filozofijom rodis. Tako bolan rastes,tako praviš porodicu. Tako od rođenja voliš Želju. Kroz vrijeme prepoznamo jedinstvo te filozofije. A kada je najteže i kada se svi kolebamo od riječi nekih pogrešnih priča, tek onda prepoznamo ključ koji nam otvara vrata one prave ljubavi. E to je Željo. To je porodica. To je jedinstvo. Taj trenutak težine kada te kolebanja teških priča uvijek okrenu na pravu stranu. Nemamo mi tek tako svi zajedno jasan stav. Jaki smo. Imamo snagu koja nosi sa sobom stogodišnju istoriju jednog postojanja. S ponosom je nosimo. S ponosom ćemo i da ustrajemo. Željo je i pobjeda i poraz. Željo je nama sve. Željo je svaki oblik ljubavi. Oni to ne mogu prepoznati. Zato se i čude odakle nam ovo jedinstvo u nama. Odakle nam snaga. Nemojte se čuditi. Željo nam je dao !

1921.ba
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:51 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Stvarno bi nekad volio vidjeti koliko mi to zaradimo od fan shopa u godini, do sada to nikad nije predstavljeno. Proslo ljeto je prodato dosta dresova jer su bili i povoljni i kvalitetni, ali ne znam koja je to cifra godisnje, ako nije veca od clanskih karata onda je to jako slabo.
Ma i to što se zaradi vjeruj mi kada se sa GONG-om raspodijeli, nije respektabilna cifra, ali mi smo opet i dobri koliko Garmond klepa komšije. Članske su nama najbitnije, iz milion razloga.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

diego1921
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:53 pm

1921.ba je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Stvarno bi nekad volio vidjeti koliko mi to zaradimo od fan shopa u godini, do sada to nikad nije predstavljeno. Proslo ljeto je prodato dosta dresova jer su bili i povoljni i kvalitetni, ali ne znam koja je to cifra godisnje, ako nije veca od clanskih karata onda je to jako slabo.
Ma i to što se zaradi vjeruj mi kada se sa GONG-om raspodijeli, nije respektabilna cifra, ali mi smo opet i dobri koliko Garmond klepa komšije. Članske su nama najbitnije, iz milion razloga.
Kazu njih bas uzimaju !! Kolko mi imamo zarade ,pisalo se ovdje al ne znam sta je tacno !! 70 posto nama ili ?

storm_raider
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:54 pm

boccaccio je napisao/la:Mišljenja možeš nametnuti ali ljubav prema Želji nikad. Da meni neko sada treba da kaže kako ću i na koji način da volim mog Želju. To je nemoguće. U genima je to, s tom se filozofijom rodis. Tako bolan rastes,tako praviš porodicu. Tako od rođenja voliš Želju. Kroz vrijeme prepoznamo jedinstvo te filozofije. A kada je najteže i kada se svi kolebamo od riječi nekih pogrešnih priča, tek onda prepoznamo ključ koji nam otvara vrata one prave ljubavi. E to je Željo. To je porodica. To je jedinstvo. Taj trenutak težine kada te kolebanja teških priča uvijek okrenu na pravu stranu. Nemamo mi tek tako svi zajedno jasan stav. Jaki smo. Imamo snagu koja nosi sa sobom stogodišnju istoriju jednog postojanja. S ponosom je nosimo. S ponosom ćemo i da ustrajemo. Željo je i pobjeda i poraz. Željo je nama sve. Željo je svaki oblik ljubavi. Oni to ne mogu prepoznati. Zato se i čude odakle nam ovo jedinstvo u nama. Odakle nam snaga. Nemojte se čuditi. Željo nam je dao !
Eto covjek je zavrsio danasnju pricu i poentirao. A kazu da je kraj najbitniji. Hajde sada svi na spavanje, ja cu ugasiti svjetlo.

:palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

pet maj 27, 2016 11:56 pm

BIT ĆEEE ŽELJOOO OPET ŠAMPIOOON :karanje:
Nema spavanja ! :djavo:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet maj 27, 2016 11:57 pm

1921.ba je napisao/la:Kolega, ne možemo tako postati ozbiljni novinari. :mrgreen:

PS. Jedva čekam nove dresove...
Uh kakvi su cuvajte pare...ne zezam se...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Brkoo
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:57 pm

boccaccio je napisao/la:Mišljenja možeš nametnuti ali ljubav prema Želji nikad. Da meni neko sada treba da kaže kako ću i na koji način da volim mog Želju. To je nemoguće. U genima je to, s tom se filozofijom rodis. Tako bolan rastes,tako praviš porodicu. Tako od rođenja voliš Želju. Kroz vrijeme prepoznamo jedinstvo te filozofije. A kada je najteže i kada se svi kolebamo od riječi nekih pogrešnih priča, tek onda prepoznamo ključ koji nam otvara vrata one prave ljubavi. E to je Željo. To je porodica. To je jedinstvo. Taj trenutak težine kada te kolebanja teških priča uvijek okrenu na pravu stranu. Nemamo mi tek tako svi zajedno jasan stav. Jaki smo. Imamo snagu koja nosi sa sobom stogodišnju istoriju jednog postojanja. S ponosom je nosimo. S ponosom ćemo i da ustrajemo. Željo je i pobjeda i poraz. Željo je nama sve. Željo je svaki oblik ljubavi. Oni to ne mogu prepoznati. Zato se i čude odakle nam ovo jedinstvo u nama. Odakle nam snaga. Nemojte se čuditi. Željo nam je dao !
:klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Virtu4L

pet maj 27, 2016 11:59 pm

Ka'će nova sezona u pm, ovo će se pravo odužiti bez Evrope, Joco nabijem te na :ne: , i tebe i Kokota
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

cikazubo
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:00 am

tm8782 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:Kolega, ne možemo tako postati ozbiljni novinari. :mrgreen:

Kad ce se izaci u prodaju, tj kad ce se prezentovati nova garnitura ?

1921.ba
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:01 am

tm8782 je napisao/la:

Sa nestrpljenjem očekujemo. :mrgreen:
diego1921 je napisao/la:Kazu njih bas uzimaju !! Kolko mi imamo zarade ,pisalo se ovdje al ne znam sta je tacno !! 70 posto nama ili ?
Mislim da je nama omjer 60%-40% ili 70%-30%, a njima 80%-20%, neka me neko ispravi ako griješim.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:02 am

Ne znam, ja Kokota toliko ni ne krivim. Jeste on fulao, ali je imao porodicnu tragediju...

tm8782
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:03 am

Dresovi idu sa novom sezonom, kako sam razumio. Mislim komplet oprema.

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

cikazubo
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:05 am

tm8782 je napisao/la:Dresovi idu sa novom sezonom, kako sam razumio. Mislim komplet oprema.

Valjda ne zakucaju s cijenom, morace se ostavit nesto sa strane bgmi s obzirom da se prica da ce bit vrhunski :zeljeznicar1:

Virtu4L

sub maj 28, 2016 12:06 am

storm_raider je napisao/la:Ne znam, ja Kokota toliko ni ne krivim. Jeste on fulao, ali je imao porodicnu tragediju...
Ma to ja onako čisto da nešto kažem, Zoki je momčina 1/1, I IGRAĆE LIGU JEBENIH PRVAKA :psujem: :psujem: :( :o
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

tm8782
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:07 am

cikazubo je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Dresovi idu sa novom sezonom, kako sam razumio. Mislim komplet oprema.

Valjda ne zakucaju s cijenom, morace se ostavit nesto sa strane bgmi s obzirom da se prica da ce bit vrhunski :zeljeznicar1:
Bice skuplji naravno. Ali kad vidis onda sve pada u vodu. Mada ne sumnja da ce nasi biti gladni po tom pitanju...

Brkoo
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:08 am

storm_raider je napisao/la:Ne znam, ja Kokota toliko ni ne krivim. Jeste on fulao, ali je imao porodicnu tragediju...
Buraz, on je imao porodicnu tragediju prije tekme sa Celikom na Grbavici, prije toga se nafulao pravo, i kostao nas direktno bruku bodova.
Uvijek je dobrodosao na stadion da sa nama navijacima gleda tekmu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Blueworld21
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:10 am

Meni u fan shopu rekose od 1.7 da će biti u prodaji.

Virtu4L

sub maj 28, 2016 12:12 am

Brkoo je napisao/la:Uvijek je dobrodosao na stadion da sa nama navijacima gleda tekmu..
Neće pizda ove godine kod mene na more, uzeo premije u Podgorici se pa ide u Budvu, možda malo i u Antaliju :rofl1:

storm_raider
Kontakt:

sub maj 28, 2016 12:12 am

Virtu4L je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Uvijek je dobrodosao na stadion da sa nama navijacima gleda tekmu..
Neće pizda ove godine kod mene na more, uzeo premije u Podgorici se pa ide u Budvu, možda malo i u Antaliju :rofl1:
A u tom se grmu krije zec. :mrgreen:

Virtu4L

sub maj 28, 2016 12:15 am

storm_raider je napisao/la:A u tom se grmu krije zec. :mrgreen:
Prošle godine pred Evropu je kmečao kako Varea ima veću platu od njega :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava