Ma i to što se zaradi vjeruj mi kada se sa GONG-om raspodijeli, nije respektabilna cifra, ali mi smo opet i dobri koliko Garmond klepa komšije. Članske su nama najbitnije, iz milion razloga.SWRA_1921 je napisao/la:Stvarno bi nekad volio vidjeti koliko mi to zaradimo od fan shopa u godini, do sada to nikad nije predstavljeno. Proslo ljeto je prodato dosta dresova jer su bili i povoljni i kvalitetni, ali ne znam koja je to cifra godisnje, ako nije veca od clanskih karata onda je to jako slabo.
Kazu njih bas uzimaju !! Kolko mi imamo zarade ,pisalo se ovdje al ne znam sta je tacno !! 70 posto nama ili ?1921.ba je napisao/la:Ma i to što se zaradi vjeruj mi kada se sa GONG-om raspodijeli, nije respektabilna cifra, ali mi smo opet i dobri koliko Garmond klepa komšije. Članske su nama najbitnije, iz milion razloga.SWRA_1921 je napisao/la:Stvarno bi nekad volio vidjeti koliko mi to zaradimo od fan shopa u godini, do sada to nikad nije predstavljeno. Proslo ljeto je prodato dosta dresova jer su bili i povoljni i kvalitetni, ali ne znam koja je to cifra godisnje, ako nije veca od clanskih karata onda je to jako slabo.
Eto covjek je zavrsio danasnju pricu i poentirao. A kazu da je kraj najbitniji. Hajde sada svi na spavanje, ja cu ugasiti svjetlo.boccaccio je napisao/la:Mišljenja možeš nametnuti ali ljubav prema Želji nikad. Da meni neko sada treba da kaže kako ću i na koji način da volim mog Želju. To je nemoguće. U genima je to, s tom se filozofijom rodis. Tako bolan rastes,tako praviš porodicu. Tako od rođenja voliš Želju. Kroz vrijeme prepoznamo jedinstvo te filozofije. A kada je najteže i kada se svi kolebamo od riječi nekih pogrešnih priča, tek onda prepoznamo ključ koji nam otvara vrata one prave ljubavi. E to je Željo. To je porodica. To je jedinstvo. Taj trenutak težine kada te kolebanja teških priča uvijek okrenu na pravu stranu. Nemamo mi tek tako svi zajedno jasan stav. Jaki smo. Imamo snagu koja nosi sa sobom stogodišnju istoriju jednog postojanja. S ponosom je nosimo. S ponosom ćemo i da ustrajemo. Željo je i pobjeda i poraz. Željo je nama sve. Željo je svaki oblik ljubavi. Oni to ne mogu prepoznati. Zato se i čude odakle nam ovo jedinstvo u nama. Odakle nam snaga. Nemojte se čuditi. Željo nam je dao !
Uh kakvi su cuvajte pare...ne zezam se...1921.ba je napisao/la:Kolega, ne možemo tako postati ozbiljni novinari.![]()
PS. Jedva čekam nove dresove...
boccaccio je napisao/la:Mišljenja možeš nametnuti ali ljubav prema Želji nikad. Da meni neko sada treba da kaže kako ću i na koji način da volim mog Želju. To je nemoguće. U genima je to, s tom se filozofijom rodis. Tako bolan rastes,tako praviš porodicu. Tako od rođenja voliš Želju. Kroz vrijeme prepoznamo jedinstvo te filozofije. A kada je najteže i kada se svi kolebamo od riječi nekih pogrešnih priča, tek onda prepoznamo ključ koji nam otvara vrata one prave ljubavi. E to je Željo. To je porodica. To je jedinstvo. Taj trenutak težine kada te kolebanja teških priča uvijek okrenu na pravu stranu. Nemamo mi tek tako svi zajedno jasan stav. Jaki smo. Imamo snagu koja nosi sa sobom stogodišnju istoriju jednog postojanja. S ponosom je nosimo. S ponosom ćemo i da ustrajemo. Željo je i pobjeda i poraz. Željo je nama sve. Željo je svaki oblik ljubavi. Oni to ne mogu prepoznati. Zato se i čude odakle nam ovo jedinstvo u nama. Odakle nam snaga. Nemojte se čuditi. Željo nam je dao !
Kad ce se izaci u prodaju, tj kad ce se prezentovati nova garnitura ?tm8782 je napisao/la:Uh kakvi su cuvajte pare...ne zezam se...1921.ba je napisao/la:Kolega, ne možemo tako postati ozbiljni novinari.![]()
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Sa nestrpljenjem očekujemo.tm8782 je napisao/la:Uh kakvi su cuvajte pare...ne zezam se...1921.ba je napisao/la:Kolega, ne možemo tako postati ozbiljni novinari.![]()
Mislim da je nama omjer 60%-40% ili 70%-30%, a njima 80%-20%, neka me neko ispravi ako griješim.diego1921 je napisao/la:Kazu njih bas uzimaju !! Kolko mi imamo zarade ,pisalo se ovdje al ne znam sta je tacno !! 70 posto nama ili ?
Valjda ne zakucaju s cijenom, morace se ostavit nesto sa strane bgmi s obzirom da se prica da ce bit vrhunskitm8782 je napisao/la:Dresovi idu sa novom sezonom, kako sam razumio. Mislim komplet oprema.
Ma to ja onako čisto da nešto kažem, Zoki je momčina 1/1, I IGRAĆE LIGU JEBENIH PRVAKAstorm_raider je napisao/la:Ne znam, ja Kokota toliko ni ne krivim. Jeste on fulao, ali je imao porodicnu tragediju...
Bice skuplji naravno. Ali kad vidis onda sve pada u vodu. Mada ne sumnja da ce nasi biti gladni po tom pitanju...cikazubo je napisao/la:Valjda ne zakucaju s cijenom, morace se ostavit nesto sa strane bgmi s obzirom da se prica da ce bit vrhunskitm8782 je napisao/la:Dresovi idu sa novom sezonom, kako sam razumio. Mislim komplet oprema.
Buraz, on je imao porodicnu tragediju prije tekme sa Celikom na Grbavici, prije toga se nafulao pravo, i kostao nas direktno bruku bodova.storm_raider je napisao/la:Ne znam, ja Kokota toliko ni ne krivim. Jeste on fulao, ali je imao porodicnu tragediju...
Meni u fan shopu rekose od 1.7 da će biti u prodaji.tm8782 je napisao/la:Dresovi idu sa novom sezonom, kako sam razumio. Mislim komplet oprema.
Neće pizda ove godine kod mene na more, uzeo premije u Podgorici se pa ide u Budvu, možda malo i u AntalijuBrkoo je napisao/la:Uvijek je dobrodosao na stadion da sa nama navijacima gleda tekmu..
A u tom se grmu krije zec.Virtu4L je napisao/la:Neće pizda ove godine kod mene na more, uzeo premije u Podgorici se pa ide u Budvu, možda malo i u AntalijuBrkoo je napisao/la:Uvijek je dobrodosao na stadion da sa nama navijacima gleda tekmu..
Prošle godine pred Evropu je kmečao kako Varea ima veću platu od njegastorm_raider je napisao/la:A u tom se grmu krije zec.