Evo ovdje mozete procitati o ovom "FIFA Forward" pogramu i ima vide0 gdje je ljepo objasnjnjeno.
http://www.fifa.com/development/fifa-fo ... index.html
Nisu nikada bili nosioci igre ekipe do kokuzne sezone.Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 6:37 pm@Vrag Normalno da je glupa politika. Omladinci ce dobijati sanse kada kvalitetom i ostalim potrebnim stvarima to zasluze. I u vrijeme titula se davala sansa. Seha, Benjo Colic, Zolotic su dokaz a bilo je jos dosta mladih igraca koji su dobijali sansu. Trenutno nema igraca poput Amira, Baje, Are a da ih ima sigurno bi dobijali sansu.
podsjećanja radi uglješa ima 23 godine i nije još za odbaciti (da se može i zaraditi od njega)Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 6:53 pmNiko ne kaze da peterica igraju u prvih 11 ali dvojica-trojica je sasvim realno ocekivanje, naravno ako to zasluze. Nisam ni ja za nazor forsiranje jer to je glupost ali sam da se da sansa nekom talentu prije nego igracu tipa Radinovica za kojeg ne znam cime je zasluzio pa do sada nije poslan na tribine.
Kako znate da nema neko takav u OP. Sjetite se one utakmice protiv Olimpica kad Memija uđe na krilo i riješi utakmicu sa 2 driblinga, a do tog' trenutka ko je racunao na njega ozbiljno.
To se ne zna kada smo mi u pitanju. Mozda bi momak potpisao na duzi period. Bolji ga klub nije trazio. I u bolji klub ce se prodati od nas nego sto ce on pronaci bez ugovora. Nije ta naknada velika izmedju nasih klubova, a na kraju Sloboda i Radnik su je platili pa i Sarajevo za onog Lelica. A mi se kurcimo sa cifrom od 400k eura.Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 6:53 pmNiko ne kaze da peterica igraju u prvih 11 ali dvojica-trojica je sasvim realno ocekivanje, naravno ako to zasluze. Nisam ni ja za nazor forsiranje jer to je glupost ali sam da se da sansa nekom talentu prije nego igracu tipa Radinovica za kojeg ne znam cime je zasluzio pa do sada nije poslan na tribine.
@vrag Kuzmanovic ni za kog ne potpisuje vise od godinu ugovora jer je uvijek zelio imati odrijesene ruke u slucaju neke varijante i kao takav se nije uklapao u nase planove niti ce se uklapati. Taj Peco je po meni previse izvikan igrac ali slazem se da takve treba dovoditi jer od nekoliko njih jedan bi mogao upaliti i isplatiti sav rizik. Treba uzeti u obzir da mladi igraci kostaju zbog naknada koje se za njih moraju placati a one nisu male pogotovo za ove koje su prosli mladje reprezentativne selekcije.
Potpuno se slažem. Za Ugljesu možemo uzet dvije vreće kukuruza u narodu poznatom kao "Šećerac" .salle86 je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 7:03 pmpodsjećanja radi uglješa ima 23 godine i nije još za odbaciti (da se može i zaraditi od njega)Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 6:53 pmNiko ne kaze da peterica igraju u prvih 11 ali dvojica-trojica je sasvim realno ocekivanje, naravno ako to zasluze. Nisam ni ja za nazor forsiranje jer to je glupost ali sam da se da sansa nekom talentu prije nego igracu tipa Radinovica za kojeg ne znam cime je zasluzio pa do sada nije poslan na tribine.
samo kažem, iako sam za to da mu se na kraju sezone dadne ispisnica ako još jednom dobije priliku i usere je
možemo se mi slagati ili neJaozinho22 je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 7:12 pmPotpuno se slažem. Za Ugljesu možemo uzet dvije vreće kukuruza u narodu poznatom kao "Šećerac" .salle86 je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 7:03 pmpodsjećanja radi uglješa ima 23 godine i nije još za odbaciti (da se može i zaraditi od njega)Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 6:53 pmNiko ne kaze da peterica igraju u prvih 11 ali dvojica-trojica je sasvim realno ocekivanje, naravno ako to zasluze. Nisam ni ja za nazor forsiranje jer to je glupost ali sam da se da sansa nekom talentu prije nego igracu tipa Radinovica za kojeg ne znam cime je zasluzio pa do sada nije poslan na tribine.
samo kažem, iako sam za to da mu se na kraju sezone dadne ispisnica ako još jednom dobije priliku i usere je
Tačno takoLAPAZ je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 7:25 pmA stvarno nekad nam niko nije ravan. Klasicna suplja nasa, daj nam mladjeg istrpit cemo ga. Evo jedan primjer. Mnogi su htjeli Kjosevskog na gol umjesto Antolovica. Kjosevski upao u malu krizu ako tako mogu reci. Znamo sta su neki pisali ovdje. Znalo se i na stadionu psovati...Pa sjetimo se Sehica na golu pa sta su mu svasta govorili....I non stop ista fraza daj nam mladog istrpit cemo ga....Jasta cemo....