Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

blueheart
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 27, 2016 9:33 pm

Svi mi volimo Želju, ta nit nas veže i čini nas jednim, iako bude suprotnih stavova sto je normalno, ali kada dođe 5 do 12 onda nema suprotnih stavova, svi smo nekako složni da nas ovi ljudi dobro vode i da ide klub naprijed. Velika bi šteta bila da ne dobijaju našu podršku. A svaki onaj koji koči taj put je ne poželjna osoba, da ne upotrebljavam teže riječi. Ovo podmetanje i blaćenje ljudi koji vode klub je stvarno toliko jadno da čovjek ne zna kako se postaviti. Dal ignorisati sto je teško jer je to udar na obraz sto normalnom čovjeku teško padne, ili nekom hebat ma.. sto je opet reakcija koja nije svojstvena normalnom i čestitam čovjeku.

NIKOM TE NE DAMO
DRZAVA ZELJO

w0st
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:33 pm

LARS1921 je napisao/la:slika
Za sta je ovo odbrojavanje ? :?: :?:

LARS1921: Do ponedeljka :D

mamaSmurf
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet maj 27, 2016 9:34 pm

vrbanjusa je napisao/la:Momci, vrlo vazni dani su pred nama. Moramo biti jedinstveni i podrzati ljude koji su trenutno u Zelji. Dokazali su da vole klub, mi smo dokazali da volimo klub. Zato jedni uz druge za bolje sutra! Svi zajedno!
Lako ćemo za momke, ali ako im se plave dame natovare na kosti, jadna im majka :)
Naravno, upravu podržati, sad kad je najbitnije. Mislim da i oni poduzimaju korake, naravno, u okviru zakona, da zaštite našeg Želju od ovih uhljupa. Pa nisu oni postali uspješni poslovni ljudi zato što su levati, već zato što su sposobni.

Sent from my E6553 using Tapatalk
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

avlami97
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:38 pm

Ja se izvinjavam, ali sam zbog onih koji ne čitaju svaku stranicu, svoj post ovdje zalijepio:

Ma kako ne bi i ujedinila. Poželimo da se natkrije zapadna tribina - Uprava renovira kompletan zapad; poželimo da nam se ušminka semafor - Uprava nam kupi novi, poželimo da se renovira WC - Uprava nam napravi 10 novih, poželimo da nam se dovede neko zvučno ime - Uprava nam dovedu Zahu, lendru, M. Stevanovića, poželimo čiste stolice - Uprava nam kupi nove, poželimo veći izbor u Fan Šopu - Uprava nam napravi duplo veći, poželimo transparentnost - Uprava nam u bobu kaže broj prodatih ulaznica. Sve što nismo imali prije imamo sada i onda dođe neki papak i kaže da ja ovdje pišem za petobanku. :lol: :lol: :lol:

I sada se par falsifikatora, radi sitnosopstveničkih interesa, našlo da to sve razjebe. Pa ko je ovdje LUD, osim mene, naravno :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet maj 27, 2016 9:42 pm

mamaSmurf je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Momci, vrlo vazni dani su pred nama. Moramo biti jedinstveni i podrzati ljude koji su trenutno u Zelji. Dokazali su da vole klub, mi smo dokazali da volimo klub. Zato jedni uz druge za bolje sutra! Svi zajedno!
Lako ćemo za momke, ali ako im se plave dame natovare na kosti, jadna im majka :)
Naravno, upravu podržati, sad kad je najbitnije. Mislim da i oni poduzimaju korake, naravno, u okviru zakona, da zaštite našeg Želju od ovih uhljupa. Pa nisu oni postali uspješni poslovni ljudi zato što su levati, već zato što su sposobni.

Ja se duboko izvinjavam plavim damama.
21 10 4

Petrović Slavko

mamaSmurf
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet maj 27, 2016 9:43 pm

vrbanjusa je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:

Ja se duboko izvinjavam plavim damama.
slika slika slika slika

Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

Leon_Professional
Kontakt:

pet maj 27, 2016 9:55 pm

LARS1921 je napisao/la:slika
Joj ni danas nista od šefa :cigara: Ko ce ovo istrpiti, pa jos onda do priprema cekati, uhhh :ganja:

delinjo
Kontakt:

pet maj 27, 2016 10:00 pm

ZBOG TEBE SAM RODJEN I ZA TEBE NAVIJAM !!! :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet maj 27, 2016 10:06 pm

neroazzuro je napisao/la:Boga mi, ja sam totalno opusten.
Smijesno je ovo sto pokusavaju papcici :zeljeznicar1:
Ne da se ne trzam, cak sta vise.
Zamislimo da gradimo nesto veliko, rijetko vidjeno na ovim prostorima i da niko ne pljucne. To ne bi bilo dobro i izbaksuziralo bi posao. Ovako potvrdjuju ispravan kurs
I sto nasa mamaSmurf kaze to nisu ljudi ciji je maximalni domet biti vlasnik lokalnog granapa ili trafike vec osobe sa zividnim profesionalnim karijerama.
5. - 7. Okt 1992.

GoodisonPark
Kontakt:

pet maj 27, 2016 10:09 pm

Nema zime za nas kad smo ujedinjeni a faktički smo još na leru, još Mi navijači Želje nismo pokazali pravu snagu a kada bude trebalo pokazat ćemo je svima onima koji pokušavaju da zaustave našu lokomotivu. Neki će to osjetiti možda već sutra, neki možda za mjesec a neki već u oktobru!!! Dušmani i grobari Želje su na koljenima i ovo sada su već poslednji trzaji u nastojanju da povrate izgubljene pozicije u klubu preko kojih su se bogatili svih ovih godina. Očekujem u narednom periodu i tužbe protiv nesavjesnih uposlenika koji su svojim neradom i lopovlukom nanijeli Želji ogromnu štetu!
Spoiler:
GoodisonPark je napisao/la:Vidim svega se izdešavalo, evo ja jučer bio kod Mirse isplata legla mada mi kaže da nije previše zadovoljan sa mojom podrškom upravi i zbog toga sam morao jedan dio love odvojiti za evropsku Grbavicu, direktorova je zadnja :ganja:

slika

Čestitke novim moderatorima Izlija i Lars :palacgore:

Interesantno je to da je moj drug koji je inače Rođeni iz Mostara također uplatio tranciku pa evo i ovom prilikom mu se zahvaljujem sa željom da se Velež što prije vrati u društvo najboljih!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

sofronije
Kontakt:

pet maj 27, 2016 10:28 pm

Crknite dušmani!
slika
:zeljeznicar1:

1921.ba
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:03 pm

ko ne voli Ž, jadna mu majka !
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Jaozinho22

pet maj 27, 2016 11:13 pm

1921.ba je napisao/la:ko ne voli Ž, jeb.emo mu M !
Editovano :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

1921.ba
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:15 pm

Kolega, ne možemo tako postati ozbiljni novinari. :mrgreen:

PS. Jedva čekam nove dresove...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:17 pm

3890 članova, idemo raja malo reči prijateljima, rodbini, objasniti im šta i kako, i probat izvuć cvanciku. Akcija je prekosutra završena, ali mi uvijek možemo uplatiti, uvijek možemo izvaditi člansku, kupiti nešto u fanshopu, ili nagovoriti nekoga drugog da to uradi. Možda je akcija prikupljanja para za stolice i oficijalno završena, ali onom pravom navijaču, onome ko živi Željezničar sigurno nije. Uskoro mi je bratu rođendan, iznenadit ću ga članskom kartom baš kao i ćaleta, to će im biti najbolji poklon sigurno. Uživajmo braćo zajedno u onom što se dešava u našem Želji i na našoj Grbavici.

limVo te ljoŽe!
Željezničar ante portas !

1921.ba
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:18 pm

Ja odoh u ponedjeljak sestru učalniti i još tranciku za stolice zatefteriti, a u julu ide obnova moje članske. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Jaozinho22

pet maj 27, 2016 11:24 pm

@1921.ba, brat zapeo na sociologiji i Grbi tako da ne mrdam :lol:
Jedva čekam asortiman ''DIADORA'' :karanje:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:35 pm

delinjo je napisao/la:ZBOG TEBE SAM RODJEN I ZA TEBE NAVIJAM !!! :zeljeznicar1:
Tebeeeeeee voliiiiiimmmm, tebiiiii pjevammmm....
@edit: U tako lijepoj pjesmi nema mjesta za dušmana
Srcu draga, boja PLAVA !

diego1921
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:44 pm

Nesto je tiho ovdje,ne svidja mi se to !! :ganja:

SWRA_1921
Kontakt:

pet maj 27, 2016 11:45 pm

Stvarno bi nekad volio vidjeti koliko mi to zaradimo od fan shopa u godini, do sada to nikad nije predstavljeno. Proslo ljeto je prodato dosta dresova jer su bili i povoljni i kvalitetni, ali ne znam koja je to cifra godisnje, ako nije veca od clanskih karata onda je to jako slabo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava