@lars, svaka čast
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/iz ... odova/3778
jedva čekam našu protiv Zrinjskog pa da vidimo, ako ne prodamo duplo više karata biću skroz razočaran
SanMan je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 11:51 pm@lars, svaka čast
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/iz ... odova/3778
jedva čekam našu protiv Zrinjskog pa da vidimo, ako ne prodamo duplo više karata biću skroz razočaran
Ma samo kazem, ne mora znaciti da ce ovako biti. Zaboravio sam i smajlipile87 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 11:28 pmAli onda lako mogu ispušiti cetvrto mjesto i samim tim Evropu, a možemo onda i mi nekog pogurati drugog...tako da im to i nije bas najpametnijeLeon_Professional je napisao/la:Zato ce uzet pare od Zrinje da plate covjeka. Protiv nas se nalozit ko seljaci.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
To bi bila glupost svjetskih razmjera. Kakav crni lavor, gore više ni mrtav. Svakako se išlo samo kad se moralo, sad hvala Bogu Grbavica tip top i od mene imaju mahanje.19adi21 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 11:27 pmne mogu nikako bit isit uslovi kad igramo u lavoru, kako za navijace tako i za igrace, imas bruku nase raje koja nece gore iz inata da ideSanMan je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 11:17 pmZnam da je ovaj prijedlog sa jednom tekmom nemoguće ostvariti, ali ništa nas ne košta predložiti da im začepimo usta za sva vremena oko derbija.
Prvo savezu ne odgovara jer treba se tu mnogo šta odraditi oko organizacije,
a pitarima pogotovo, nebi prodali ni pola svojih karata, treba platiti kartu 5KM, niđe zarade,samo čekaju da im mi dođemo da šta zarade (nigdje ne vidjeh njihovu zaradu od tekme sa Zrinjskim na koju treba platiti PDV a lafo ih bilo 10000)
a što se nas tiče em bi imali zaradu od karata ko na Grbavici, em nemaš zajeban.. oko organizacije
pa i da se vidi ko ima više navijača kad su isti uslovi
Mozda ovaj Arsenal a ovaj 1,3 mil u srpskim dinarima.
Uz ostanak Mire plus Ožegović,Subić,Kuzmanović,normalan štoper (čitaj VukotićBrkoo je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 1:00 amOdbio Dulja Arsenal, na profilnoj na fb-u, stoji mu Wenger out..![]()
Sto se tice naseg Mire, sve ali bas sve treba uraditi ako postoji i najmanja sansa da se sa njim produzi ugovor. Oko njega treba graditi ekipu. Uz njegov eventualni ostanak i dovodjenje npr. Ozegovica, Subica, 1 kvalitetnog stopera i veznjaka(dovesti takodjer i Tomica, Kuzmanovica i Serbecica), to bi bila za nase uslove beton ekipa bar po imenima..