Mi treba da gledamo samo sebe, sad je sve do nas.
Šta bi da neko odsudi utakmicu kao sinoć Kassai, palili bi danas zgradu saveza
Vjeruj da se i meni to motalo po glavi. Sigurno bi znali na čemu smo u kupu, ali hajde.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 5:12 pmJesam li ja jedini koji misli da je bijelo gov.no u nevakat palo?
Po meni, puno lakse bi bilo igrati u Bijeljini nakon utakmice u srijedu , nego ici Tuzlacima nakon kupa.
Prvenstveno jer je Radnik u losoj formi, Zrinjski ih rasuo,a i od nas su popusili par utakmica ove sezone tako da bi usli sa strahom, a i nemaju toliki motiv ko kozoyebi.
Ova stoka ce poginut protiv nas sljedeci vikend, i po meni je to kljucna utakmica sezone uz Zrinjski kuci. Naravno, tu vec racunam pobjede u gostima protiv Krupe i Radnika. Te dvije su kljucne a nama dolaze u nevakat.
Da bar sad mozemo pomjeriti utakmicu sa Radnikom za subotu, da bi imali 3. cijela dana odmora, te da sa Slobodom igramo u nedjelju, isto tako 3.puna dana odmora.
ode vanidjoxxx1921 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 5:18 pmOvaj Kuzmanovic je paklen igrac. Ako ovog igraca propustimo, mislim da je greska ogromna. Jedino ako ga Slavko ne mirise, ali momak je odlican, brz, tehnika odlicna, disciplinovan, pokriva nazad.