Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ponosannavas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 19, 2017 2:37 pm

Pravo zboriš :)

cikazubo
Kontakt:

sri apr 19, 2017 2:40 pm

ponosannavas je napisao/la:
sri apr 19, 2017 2:23 pm
bravo @cikazubo tako se raspravlja. Raja samo priča od tekme do tekme i mijenja mišljenja. Ne znači da je to sad @teatrale uradio, ali mi se svidjelo kako si argumentovoa.
Skoro smo glasali za Kerlu za igrača utakmice ako se dobro sjećam, a poslije crvenog kartona ga tjeramo iz prvih 11 bez obzira što je do tog momenta odigrao vrlo dobru utakmicu, tj rješavao je greške i propuste ostalih pored svog zadatka da neutralizira Ahmetovića koji mu je samo jednom pobjegao i to ona šansa u prvoj minuti, a u skoku i trku mu ništa nije mogao, a kažem spašavao je i neke Bogijeve i Sinišine ispade. Nije Boka po mom skromnom mišljenju taj kalibar, Boki treba dominantan štoper u paru, nije on taj koji komanduje odbranom sjećam se i koliko je Aco vrištao na njega u nekim utakmicama, dok sad u Bogiju imamo rutinera kojem uvijek prva lopta ide, a u Kerli imamo atletu i duel zvijer, naravno sve u okviru naše lige pričamo. Tako da mislim da je to poziciono najmanji problem o kojem trebamo navijački polemisati, pomisliće raja volim Bogija i Kerlu a ustvari su mi najmanje dragi igrači na terenu :D

Reha1921
Kontakt:

sri apr 19, 2017 2:45 pm

Utakmici između Mladosti i Sarajeva prisustvovat će i skaut Arsenala, Bobby Bennett, a to je za portal ****.ba potvrdio i direktor ekipe iz Doboja ko Kaknja. "Mi smo iznenađeni, ipak je to jedan od najvećih klubova. Mi smo sretni i ponosni što na svom stadionu možemo ugostiti predstavnika tako velikog kluba. Danas je za naš grad i klub najveća utakmica u historiji i to će samo uljepšati spektakl", rekao je za ****.ba direktor Mladost Enes Bistrivoda. Na pitanje da li zna koji igrači su na radaru skauta Tobdžija iz Londona, Bistrivoda nam je rekao: "Ne bih želio da nagađamo o imenima, jer konkretnih i pouzdanih informacija nemamo. Mislim da su u pitanju dva naša fudbalera i dva-tri fudbalera Sarajeva", istakao je Bistrivoda. Bennetta vjerovatno najviše interesuje igra Harisa Duljevića, jednog od najboljih fudbalera lige, koji je izuzetno dobru utakmicu odigrao protiv gradskog rivala Željezničara. Koliko su smjesni ovi Pitari sta jos nece slagati jedino jos Real i Barsa nisu bili zainteresovani za ovu narandzastu Bundevu kako mi je ovaj igrac postao odvratan samo radi dizanja u nebesa.

bistrikboy
Kontakt:

sri apr 19, 2017 2:46 pm

***** ti Bogicevicu familiju.Eto onako.

propalo mu je ovo za Austriju ima nekih mjesec dana.
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u sri apr 19, 2017 2:49 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
1921-1987-2007

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 19, 2017 2:47 pm

Nisu ni Kerla ni Bogi nesto pretjerano losi ali da nam trebaju bolji stoperi trebaju.. Nije ni Bokacini nesto posebno ni bolji ni gori od njih dvojice al ima falinki a i jezik ga hebe.. Cujem neke nase kao hvale pitarski stoperski par a Lendra i Miro ih na oko bacali.. Da je Lendra bio prisebniji u crno bi ih zavio obojicu..

@reha ko god da je zainteresovan on ode dzabalane na ljeto.. Al dobar je igrac da se ne lazemo..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri apr 19, 2017 2:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 19, 2017 2:48 pm

slika

Koji levat grob te **** sta uradi. :kafa:

dell21
Kontakt:

sri apr 19, 2017 2:51 pm

Kerla se vraća pomalo, biće on opet stari siguran sam. Samo je pitanje da li će ostati poslije ljeta tako da samo formu vraća.

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 19, 2017 2:53 pm

dell21 je napisao/la:
Kerla se vraća pomalo, biće on opet stari siguran sam. Samo je pitanje da li će ostati poslije ljeta tako da samo formu vraća.
Nece sigurno. Ovdje samo formu vraca i odrazava. Moze on jos igrati za 3-4 puta vece pare negdje na istoku.

teatrale36
Kontakt:

sri apr 19, 2017 2:58 pm

cikazubo je napisao/la:
sri apr 19, 2017 1:31 pm
teatrale36 je napisao/la:
sri apr 19, 2017 12:57 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
sri apr 19, 2017 11:07 am

To je odlicna vijest, nadam se da nece nikako vise biti u prvih 11.
Daj bože da nece vise biti ali nazalost na Boccaccinija Slavko ne računa i Kerla ce igrati do kraja svog ugovora. Steta sto se ovako lako rijesismo Talijana radi jednog Kerle,stvarno ne mogu da vjerujem da jedan Italijan i to odbrambeni igrač ne moze igrati u ovoj 102 ligi svijeta. Ali znaju stručnjaci....
Talijana tromog i sporog kući vodite, lik je za ono malo utakmica napravio grešaka ko Bogi i Kerla zajedno, hajd da neko kaže Kemo da ima prednost nego Bocaccini koji nam traži više nego ova trojica a kvalitetom je u najboljem slučaju tu negdje :?
Kod nas samo nek je stranac i odma ima imunitet kod navijača..
Ma dosta vise i pare, uvijek ista prica, ko se ne svidja nekome uvijek priča trazi previse,ima veliku platu (slučaj Bekrić npr.) i hiljadu istih prica uvijek. Daj nek igra najbolji pa sta me briga jel mlad,star,skup, jeftin, stranac,domaći, nase dijete....

ChWilla
Kontakt:

sri apr 19, 2017 3:02 pm

a što misliš da ne igra onaj za koga struka misli da je najbolji? eto neko lično voli kerlu konjinu... :rofl:
gradi željo boli te *****

KrajPrice
Kontakt:

sri apr 19, 2017 3:06 pm

Morate biti svjesni da su se neki igraci doveli zbog jednog cilja, a to su evropska takmicenja.
Nije se trazio nacin kako dovesti, jednostavno smo morali izboriti evropu.
Sljedece sezone ce biti promjena, a i vise para :) tako da se nece puno osjetiti, Slavko ce to dobro krpiti.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri apr 19, 2017 3:09 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri apr 19, 2017 2:53 pm
dell21 je napisao/la:
Nece sigurno. Ovdje samo formu vraca i odrazava. Moze on jos igrati za 3-4 puta vece pare negdje na istoku.
Tandem Cocalic - Kerla :O (mastam malo :D )

Dobar je Kerla, sta vam je. Nije fantastican, ali bolji tri puta od Ace kiksera. Ne dopada mi se sto veznjaci vracaju loptu stoperima da organizuju napade, te sto vezni red zna zakazati defanzivno, pa se Bogi i Kerla moraju vaditi. Bogi u godinama, nikad nije bog zna bio brz, a i Kerli je lakse pobjeci. Slavko svakako mora traziti novi stoperski tandem za sljedecu sezonu i strasno bih volio kada bi to mjesto uzeo Kemo. Kerla 99% ide, a Bogi u godinama, ne smije nam biti prvo rjesenje za stopera u sljedecoj sezoni, kao izmjena je dobar i ne treba tu izmisljati toplu vodu.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Dzezvar
Kontakt:

Eisenbahner1921 je napisao/la:
sri apr 19, 2017 2:10 pm
DANAN je napisao/la:
sri apr 19, 2017 1:27 pm
Eisenbahner1921 je napisao/la:
sri apr 19, 2017 1:22 pm
Istina da smo imali "dovoljno" vremena da očistimo snijeg. Pitanje je kakvo će biti vrijeme oko 18h, ako i tad bude padavina onda se ne isplati igrati nikako, tako da je svakako dobro što se ne igra iz tog aspekta.
Sad protiv Radnika opet Stevo 90+ za mnogobrojne srčane
Kako smo imali zivota ti?
I sta da se ocistio jel mislis da bi se moglo igrati po kaljuzi.....
Pa jbt u gradu gazis po vodi do clanaka....
Pa to hoću i da kažem. Sve i da se očistilo, nemoguće bi bilo igrati. Dodajmo tome da padavinama nije kraj, tako da jedino možemo igrati domaću u Širokom :D
Do mene je....
Izvinjavam se...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

teatrale36
Kontakt:

KrajPrice je napisao/la:
sri apr 19, 2017 3:06 pm
Morate biti svjesni da su se neki igraci doveli zbog jednog cilja, a to su evropska takmicenja.
Nije se trazio nacin kako dovesti, jednostavno smo morali izboriti evropu.
Sljedece sezone ce biti promjena, a i vise para :) tako da se nece puno osjetiti, Slavko ce to dobro krpiti.
Ma u ovakvoj ligi i sa ovim kadrom da ne izborimo Evropu bi bila bruka svjetskih razmjera!

Model1964

sri apr 19, 2017 3:11 pm

ChWilla je napisao/la:
sri apr 19, 2017 3:02 pm
a što misliš da ne igra onaj za koga struka misli da je najbolji? eto neko lično voli kerlu konjinu... :rofl:
To je kompletno kompleksno pitanje :D
Bogi je najnaj nacitan i kao takav rekao Slavki da je Kerla životinja. MisliJo da je glup ko mazga
Slavko nije toliko nacitan, loptom se baviJo a ne knjigom, pogrešno protumacio naravoucenije...
Rezultat je da takav kakav je :)
Uloga S.Jahica je još nepoznanica u ovoj basni :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Reha1921
Kontakt:

sri apr 19, 2017 3:13 pm

Skaut Arsenala, Sir Bobby Bennett, danas je planirao pogledati obje utakmice polufinala Kupa BiH (Mladost - Sarajevo i Željezničar - Široki Brijeg). Budući da je susret na Grbavici odložen zbog vremenskih neprilika, Bennett će pratiti samo utakmicu između Mladosti i Sarajeva, a tom prilikom je izjavio:
"Čelnike Arsenala interesuju vanserijski igrači, ali politika kluba je da ne bježimo i od zanimljivih igrača iz BiH. Arsenala zanima svaki igrač." :placeodsmijeha:

nookey
Kontakt:

sri apr 19, 2017 3:28 pm

Reha1921 je napisao/la:
sri apr 19, 2017 3:13 pm
Skaut Arsenala, Sir Bobby Bennett, danas je planirao pogledati obje utakmice polufinala Kupa BiH (Mladost - Sarajevo i Željezničar - Široki Brijeg). Budući da je susret na Grbavici odložen zbog vremenskih neprilika, Bennett će pratiti samo utakmicu između Mladosti i Sarajeva, a tom prilikom je izjavio:
"Čelnike Arsenala interesuju vanserijski igrači, ali politika kluba je da ne bježimo i od zanimljivih igrača iz BiH. Arsenala zanima svaki igrač." :placeodsmijeha:
što nas popiša lik hhhhh

Rashid
Kontakt:

Pozdrav svima, novi sam na forumu.

Sta mislite hoce li ova odgoda revansa polufinala kupa imati uticaja na ishode meca Sloboda-Zrinjski i Radnik-Zeljeznicar? Pogotovo ako Mladost izbaci Sarajevo.

nookey
Kontakt:

sri apr 19, 2017 3:31 pm

Rashid je napisao/la:
Pozdrav svima, novi sam na forumu.

Sta mislite hoce li ova odgoda revansa polufinala kupa imati uticaja na ishode meca Sloboda-Zrinjski i Radnik-Zeljeznicar? Pogotovo ako Mladost izbaci Sarajevo.
hoće

Elegant
Kontakt:

sri apr 19, 2017 3:33 pm

Dobrodosao među pravu raju. :palacgore:

Ne znam zasto bi odogoda utjecala na te meceve kao i eventualno prolaz Mladosti koja hoce da izbori europu. Sloboda valjda ganja cetvrto mjesto zajedno sa Radnikom (stime sto ce pustiti Sarajevu na Kosevu), Zrinjski svaki bod treba da ostane prvi, mi također svaki bod u ligi trebamo, kup idemo na finale.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava