Sinan prije njih sazno za ovokrajisnik87 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 1:58 pmhttp://www.spox.com/at/sport/fussball/o ... novic.html
ima li tu neke krivice kapitena bivseg ?
Pa to hoću i da kažem. Sve i da se očistilo, nemoguće bi bilo igrati. Dodajmo tome da padavinama nije kraj, tako da jedino možemo igrati domaću u ŠirokomDANAN je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 1:27 pmKako smo imali zivota ti?Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 1:22 pmIstina da smo imali "dovoljno" vremena da očistimo snijeg. Pitanje je kakvo će biti vrijeme oko 18h, ako i tad bude padavina onda se ne isplati igrati nikako, tako da je svakako dobro što se ne igra iz tog aspekta.
Sad protiv Radnika opet Stevo 90+ za mnogobrojne srčane
I sta da se ocistio jel mislis da bi se moglo igrati po kaljuzi.....
Pa jbt u gradu gazis po vodi do clanaka....
https://youtu.be/_Vl9flR4ym8?t=347delinjo je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 1:53 pma mozes li mi navesti te njegove greske ?? mislim boli me ona stvar sto je stranac ali i za Kerlu i Bogicevica je Ramos i Varane u jednom !!cikazubo je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 1:31 pmTalijana tromog i sporog kući vodite, lik je za ono malo utakmica napravio grešaka ko Bogi i Kerla zajedno, hajd da neko kaže Kemo da ima prednost nego Bocaccini koji nam traži više nego ova trojica a kvalitetom je u najboljem slučaju tu negdjeteatrale36 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 12:57 pm
Daj bože da nece vise biti ali nazalost na Boccaccinija Slavko ne računa i Kerla ce igrati do kraja svog ugovora. Steta sto se ovako lako rijesismo Talijana radi jednog Kerle,stvarno ne mogu da vjerujem da jedan Italijan i to odbrambeni igrač ne moze igrati u ovoj 102 ligi svijeta. Ali znaju stručnjaci....![]()
Kod nas samo nek je stranac i odma ima imunitet kod navijača..
pored toga treba napomenuti i koliko je opasan kada krene naprijed u prekidima...zabio je par golova....po jedini gol na pripremama koji smo dali je upravo njegovo maslo ...
Eto ga ko Millercikazubo je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 2:19 pmhttps://youtu.be/_Vl9flR4ym8?t=347delinjo je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 1:53 pma mozes li mi navesti te njegove greske ?? mislim boli me ona stvar sto je stranac ali i za Kerlu i Bogicevica je Ramos i Varane u jednom !!cikazubo je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 1:31 pm
Talijana tromog i sporog kući vodite, lik je za ono malo utakmica napravio grešaka ko Bogi i Kerla zajedno, hajd da neko kaže Kemo da ima prednost nego Bocaccini koji nam traži više nego ova trojica a kvalitetom je u najboljem slučaju tu negdje![]()
Kod nas samo nek je stranac i odma ima imunitet kod navijača..
pored toga treba napomenuti i koliko je opasan kada krene naprijed u prekidima...zabio je par golova....po jedini gol na pripremama koji smo dali je upravo njegovo maslo ...
Evo odma na prvu se ove sjetim, izlgeda kao kadet pored Kokota u toj situaciji, tu smo vezali 3 poraza, on je bio u 11 u paru sa Acom, i sad nek mi neko kaže da je zadnja linija funkcionisala u tom dijelu sezone, nismo valjali ni na zemlji ni u zraku, pogotovu još kad dodaš ostatak zadnje linije u vidu Husića, Bevaba itd..Imao je Matteo i dobrih utakmica naravno, ali nije ni blizu Kerli ni u kom segmentu, kvalitet za Želje možda čak i jeste, ali hajd preuzmi platu koju ima a ne dobijaš ništa specijalno što ne možeš već uzet za dosta manje novca u našem regionu..
Na kraju krajeva statistika govori za sebe, nismo mi toliko stručni da procjenjujemo sve segmente igre, ali statistika je ono što možemo koristiti kao argument, a po tome je Slavko od onako katastrofalne i nesigurne odbrane sada napravio bedem u okviru ove lige, i taj bedem bi jedino mijenjao na uštrb afirmacije mladog igrača kao što je slučaj sa Kemom.
Kerla se mnogo kritikuje, ja ga ne volim zbog dešavanja od ranije, ali igrački u ovom mandatu je naš najbolji odbrambeni igrač, neprikosnoven, pa pogledajte samo intervencije na derbiju pogotovu onu kad stiže klizeći ispred Crnikića nakon punog sprinta, ili pogledajte koliko je Vukotić uzeo zračnih duela Kerli, a da nema te greškice i žute minutice ne bi ni bio u ovoj ligi realno koliko god neke nervirala ta floskula.
Jeste da nisam ovo ocekivao od tebeponosannavas je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 2:15 pmŠto u svemu ponižavate naše i igrače i struku. Uopšte ja nisam primjetio umor kod većine naših igrača. Ove što imaju taj mali problem Slavko ih rotira. Sa druge strane nigdje u Evropi nema da se tri srijede zaredom igraju tekme. Prate ljudi uvijek kad je liga prvaka da nije kup i sl. Španci odigraju skoro cijeli kup u pauzama evropslih tekmi, ali ni tada se ne igra tri srijede zaredom nego dvije maximum. Rijetkim se ekipama dešava da im se potrefe tri srijede i to ekipama iz vrha liga 5 koje igraju na četiri fronta. 80% klubova u tim velikim ligama ne odigra ni dvije srijede zaredom, a kod nas tri stavili. Trebalo je odmah staviti 15 dana razmaka izmedju dvije tekme polufinala kupa jer ima prostora da se fino rasporedi. I treba odgađati svako kolo koje ima ovaj probelm sa snijegom. Treba da uživamo na stadionima radi bolje promocije a da ujedno radimo na poboljšanju kvaliteta travnjaka da se može igrati i u zimskim uslovima.
Nervira me što sad ispada ovi gore po Evropi npr Betis hladno igra sriejda subota a mi ne možemo. Igra kurko moj ne igraju oni nikako srijedom jer samo ligu igraju. Ove velike ekipe imaju veliki izbor igrača i plus Messi npr protiv nekih, za njih, levata zabije dva i hoda. Nije svaka na nož ko kod nas ovdje. I pored svega ja ne vidim taj neki umor, a vi zakukali poslije druge tekme da treba rotirati. Ne kenjajte matere vam.
Model1964 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 2:25 pmmater sneg, ki je napadelponosannavas je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 2:15 pmŠto u svemu ponižavate naše i igrače i struku. Uopšte ja nisam primjetio umor kod većine naših igrača. Ove što imaju taj mali problem Slavko ih rotira. Sa druge strane nigdje u Evropi nema da se tri srijede zaredom igraju tekme. Prate ljudi uvijek kad je liga prvaka da nije kup i sl. Španci odigraju skoro cijeli kup u pauzama evropslih tekmi, ali ni tada se ne igra tri srijede zaredom nego dvije maximum. Rijetkim se ekipama dešava da im se potrefe tri srijede i to ekipama iz vrha liga 5 koje igraju na četiri fronta. 80% klubova u tim velikim ligama ne odigra ni dvije srijede zaredom, a kod nas tri stavili. Trebalo je odmah staviti 15 dana razmaka izmedju dvije tekme polufinala kupa jer ima prostora da se fino rasporedi. I treba odgađati svako kolo koje ima ovaj probelm sa snijegom. Treba da uživamo na stadionima radi bolje promocije a da ujedno radimo na poboljšanju kvaliteta travnjaka da se može igrati i u zimskim uslovima.
Nervira me što sad ispada ovi gore po Evropi npr Betis hladno igra sriejda subota a mi ne možemo. Igra kurko moj ne igraju oni nikako srijedom jer samo ligu igraju. Ove velike ekipe imaju veliki izbor igrača i plus Messi npr protiv nekih, za njih, levata zabije dva i hoda. Nije svaka na nož ko kod nas ovdje. I pored svega ja ne vidim taj neki umor, a vi zakukali poslije druge tekme da treba rotirati. Ne kenjajte matere vam.
Jeste da nisam ovo ocekivao od tebe, jer mi se tvoje pisanje cini nekako mekano za ovaj forum, ali za post i posebno kraj
![]()
![]()
![]()
Promijenio sam tkatiku moj SLovenac. VIdim ja sve fino i niko me ne šljivi ni pet postoModel1964 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 2:25 pmJeste da nisam ovo ocekivao od tebeponosannavas je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 2:15 pmŠto u svemu ponižavate naše i igrače i struku. Uopšte ja nisam primjetio umor kod većine naših igrača. Ove što imaju taj mali problem Slavko ih rotira. Sa druge strane nigdje u Evropi nema da se tri srijede zaredom igraju tekme. Prate ljudi uvijek kad je liga prvaka da nije kup i sl. Španci odigraju skoro cijeli kup u pauzama evropslih tekmi, ali ni tada se ne igra tri srijede zaredom nego dvije maximum. Rijetkim se ekipama dešava da im se potrefe tri srijede i to ekipama iz vrha liga 5 koje igraju na četiri fronta. 80% klubova u tim velikim ligama ne odigra ni dvije srijede zaredom, a kod nas tri stavili. Trebalo je odmah staviti 15 dana razmaka izmedju dvije tekme polufinala kupa jer ima prostora da se fino rasporedi. I treba odgađati svako kolo koje ima ovaj probelm sa snijegom. Treba da uživamo na stadionima radi bolje promocije a da ujedno radimo na poboljšanju kvaliteta travnjaka da se može igrati i u zimskim uslovima.
Nervira me što sad ispada ovi gore po Evropi npr Betis hladno igra sriejda subota a mi ne možemo. Igra kurko moj ne igraju oni nikako srijedom jer samo ligu igraju. Ove velike ekipe imaju veliki izbor igrača i plus Messi npr protiv nekih, za njih, levata zabije dva i hoda. Nije svaka na nož ko kod nas ovdje. I pored svega ja ne vidim taj neki umor, a vi zakukali poslije druge tekme da treba rotirati. Ne kenjajte matere vam., jer mi se tvoje pisanje cini nekako mekano za ovaj forum, ali za post i posebno kraj
![]()
![]()
![]()