Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Morzhy
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 19, 2017 12:11 pm

arelinho je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
sri apr 19, 2017 11:46 am
Ma sve vrli sportisti i poznavaoci fudbala, a jedini trk u zivotu bio u halu kad prigusti.
A i tada se čovjek umori. :D U svemu ima umora ljudi moji. Naravno da će biti umorni nakon tri utakmice u 7 dana.
Sramota je samo njihova vjerujte...nije ovo neki tempo sve da je 7 ovakvih utakmica u 7 dana. Meni ni u džep ni iz džepa, njihova je sramota, nema potrebe niko da ih brani jer ih niko ni ne napada. Za sve igrače ne znam (vjerovatno @Leon bolje poznaje materiju), ali za Miru garantujem životom da uopšte nije umoran, a najviše trči po svakom fudbalskom terenu na koji je izašao. Sad do koga je...

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sri apr 19, 2017 12:12 pm

Sve se okrece, ima da pukne.
Dok ne pukne, hajmo se po ovom losem vremenu sjetiti clanka o propasti dinastije MisimovicA AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAH

teteac8684
Kontakt:

sri apr 19, 2017 12:15 pm

K"o m... kroz pidžamu :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol: :lol:

ChWilla
Kontakt:

sri apr 19, 2017 12:17 pm

naravno da je do njih. ali takav je nivo takmičenja, da je to onako kako treba biti ne bi bila liga među gorim u evropi.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

sri apr 19, 2017 12:20 pm

Zao mi je sto je "vrijeme" odgodilo Kup. Ako prodjemo mi i Sarajevo, uleticemo u ritam srijeda-subota i svako malo cemo igrati sa Sarajevom, a izmedju sa Zrinjskim. Kad bude najpotrebnije bit ce najteze, Sarajevo ce biti malo odmornije, a Zrinjski ce igrati jednom hefticno.

Na Butmiru - plastika - snijeg nije ociscen, pa je odlozeno i juniorsko polufinale izmedju Sarajeva i Sirokog.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri apr 19, 2017 12:24 pm

Priča o formi je tako kompleksna da i ljudi kojim je to profesija često griješe a ne da tu materiju može savladati lahko "obični puk", potrebno je poznavati i hemiju, biologiju, medicinu i još hejbet naučnih polja da bi se moglo pravilno rezonovati forma sportista.
イビチャ・オシム

Morzhy
Kontakt:

sri apr 19, 2017 12:29 pm

ChWilla je napisao/la:naravno da je do njih. ali takav je nivo takmičenja, da je to onako kako treba biti ne bi bila liga među gorim u evropi.
E pa onda im baš činimo uslugu što ih opravdavamo, učimo dove da snijeg padne kako bi se odmorili nakon 3 utakmice u 7 dana poslije pola godine kojekakvih pauza i tako dalje. A hoćemo iskorak...

Sreća naša pa je Željo ojačao na svim poljima, da je prošlogodišnji Željo bilo bi par forfe 0:3 danas, ako ne bi očistili teren za 10 sati nakon prestanka padavina

Ajzea
Kontakt:

sri apr 19, 2017 12:35 pm

Savez ne spava mirno. Strah ih je..

teatrale36
Kontakt:

sri apr 19, 2017 12:57 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sri apr 19, 2017 11:07 am
teteac8684 je napisao/la:
sri apr 19, 2017 10:51 am
Znači Kerla ne igra u Bijeljini...
To je odlicna vijest, nadam se da nece nikako vise biti u prvih 11.
Daj bože da nece vise biti ali nazalost na Boccaccinija Slavko ne računa i Kerla ce igrati do kraja svog ugovora. Steta sto se ovako lako rijesismo Talijana radi jednog Kerle,stvarno ne mogu da vjerujem da jedan Italijan i to odbrambeni igrač ne moze igrati u ovoj 102 ligi svijeta. Ali znaju stručnjaci....

Leon_Professional
Kontakt:

Morzhy je napisao/la:
sri apr 19, 2017 12:11 pm
arelinho je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
sri apr 19, 2017 11:46 am
Ma sve vrli sportisti i poznavaoci fudbala, a jedini trk u zivotu bio u halu kad prigusti.
A i tada se čovjek umori. :D U svemu ima umora ljudi moji. Naravno da će biti umorni nakon tri utakmice u 7 dana.
Sramota je samo njihova vjerujte...nije ovo neki tempo sve da je 7 ovakvih utakmica u 7 dana. Meni ni u džep ni iz džepa, njihova je sramota, nema potrebe niko da ih brani jer ih niko ni ne napada. Za sve igrače ne znam (vjerovatno @Leon bolje poznaje materiju), ali za Miru garantujem životom da uopšte nije umoran, a najviše trči po svakom fudbalskom terenu na koji je izašao. Sad do koga je...
Mico jedini trci po Vilsu i ne trosi energiju na drustvene mreze, koke, sise i tako to.
Mada se i kod njeg mogao osjetiti pad protiv Sar. ona lopta Lendri je morala biti bolja u jednoj kontri, msm da je Hurmasica taj slucaj objavio. Nedostatk koncentracije, noge malo slabije slusaju i et.
Ne znam svako ima svoje misljenje, al nije djaba ni Zidan u laLigi odmarao sve bitne igrace.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri apr 19, 2017 1:22 pm

Istina da smo imali "dovoljno" vremena da očistimo snijeg. Pitanje je kakvo će biti vrijeme oko 18h, ako i tad bude padavina onda se ne isplati igrati nikako, tako da je svakako dobro što se ne igra iz tog aspekta.
Sad protiv Radnika opet Stevo 90+ za mnogobrojne srčane
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 19, 2017 1:23 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Istina da smo imali "dovoljno" vremena da očistimo snijeg. Pitanje je kakvo će biti vrijeme oko 18h, ako i tad bude padavina onda se ne isplati igrati nikako, tako da je svakako dobro što se ne igra iz tog aspekta.
Ma padat će govno i sutra

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dzezvar
Kontakt:

sri apr 19, 2017 1:27 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Kako smo imali zivota ti?
I sta da se ocistio jel mislis da bi se moglo igrati po kaljuzi.....
Pa jbt u gradu gazis po vodi do clanaka....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

mirsad94
Kontakt:

sri apr 19, 2017 1:28 pm

Tesko je sada biti pametan koji sastav izvesti u nedjelju, mada vjerujem u Slavka i on zna najbolje. Da li odmoriti malo neke igrace ili opet krenuti sa najboljim i u ligi i u kupu. Izuzetno bitne su nam obje utakmice koje slijede. Radnika znamo, trener prije svega ga poznaje, dobili smo ih dva puta i jednom u kupu nerjeseno gdje smo opet trebali da pobjedimo, dobili smo ih i sa šaranim sastavnom na Grbavici u kupu. Njima je svaka bitna za Evropu kao i nama za titulu, Sloboda im igra protiv Zrinjskog a Krupa protiv Sarajeva gdje mislim da niti jedna ekipa ne moze do punog plijena a oni imaju sansu protiv nas da ih prestignu i dace sve od sebe da bar u jednom utakmici u sezoni nam pomrse racune. Ja bi iskreno malo promjesao karte u nedjelju i mudro odigrao, gurnuti u vatru ove sa slabijom minutazom, nafurati ti ih da "da izginu" za tri boda. Na golu Veca on se nije umorio u dobroj je formi i ne treba prekidati to, stoperi Kemo-pokazao da hoce i moze odgovoriti zadatku, Boka-nema Kerle isto znamo da hoce i moze, mada ce stoperski par koji odredi slavko biti Bogi i Boka vjerovatno, a Bogi grijsi vjerovatno nedostatak koncentracije i blagi pad forme. Desno Musa, Sinisa gine momak svaku utakmicu i kod njega se vidi pad koncentracije pogotovo drugo poluvijeme svake utakmice. Lijevo Stojanovic, odmoriti Stanu za srijedu a vjerujem da moze korektno Stoja odraditi posao u Bjeljini. Ugljesa umjesto Blagojevica(iako vjerovatno se to nece desiti) , treba odmora i Jovanu za bitnu utakmicu , Ugljesu nafurati nekako da je glavni na teretnu kad nema Blagojevica i da on preuzima odgovornost na sebe i moliti Boga da odigra tekmu kao prvi derbi ove sezone. Markovic, malo je odmorio i moze odgovoriti zadatku. Ispred njih Bekrija, vjerujem da i on moze odraditi jednu utakmicu vidjelo se to kad je usao protiv Sirokog da ima zelju prije svega( iako ce Slavnko staviti Zebu), Desno Zakara-odmorio se a s desne je ubojitiji i lijevo Crnov-moze do 60 minute, treba i Miru odmoriti pad koncentracije i kod njega a na derbiju je poginuo. U vrhu Stevu za njega se ne brinem voli Zelju i poginuce da ga zabije. Izmjene Miro- Crnov, Blagi-Ugljesa i Ivan ili Zeba u zavisnosti od rezultata. To su neke moje zelje jbg i razmisljanje malo se zaigrao trenera, ali Slavko zna najbolje i vjerujem u njega.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri apr 19, 2017 1:28 pm

Sad je jedno od glavnih pitanja hoce li Sloboda skinuti gace Zrinjskom...
Sto se Radnika tice, ne svidja mi se sto smo ovoliko utakmica odigrali s njima do sada, samo da ne kiksamo. Ako opet pobijedimo, kapa dole ekipi, a to je pod moranje ako zelimo borbu za titulu.

Mislim da ce ova odgoda utakmice malo poremetiti Siroki i nama dati jos malo vremena da spremimo tu utakmicu. Pakleni tempo se nastavlja, imamo dva iznimno teska gostovanja u ligi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

cikazubo
Kontakt:

sri apr 19, 2017 1:31 pm

teatrale36 je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:
sri apr 19, 2017 10:51 am
Znači Kerla ne igra u Bijeljini...
Daj bože da nece vise biti ali nazalost na Boccaccinija Slavko ne računa i Kerla ce igrati do kraja svog ugovora. Steta sto se ovako lako rijesismo Talijana radi jednog Kerle,stvarno ne mogu da vjerujem da jedan Italijan i to odbrambeni igrač ne moze igrati u ovoj 102 ligi svijeta. Ali znaju stručnjaci....
Talijana tromog i sporog kući vodite, lik je za ono malo utakmica napravio grešaka ko Bogi i Kerla zajedno, hajd da neko kaže Kemo da ima prednost nego Bocaccini koji nam traži više nego ova trojica a kvalitetom je u najboljem slučaju tu negdje :?
Kod nas samo nek je stranac i odma ima imunitet kod navijača..

Vrag

sri apr 19, 2017 1:41 pm

Neka samo pada. Odgodili i ligu dabogda. Neka se odmore malo

fcz
Kontakt:

sri apr 19, 2017 1:47 pm

cikazubo je napisao/la:

Talijana tromog i sporog kući vodite, lik je za ono malo utakmica napravio grešaka ko Bogi i Kerla zajedno, hajd da neko kaže Kemo da ima prednost nego Bocaccini koji nam traži više nego ova trojica a kvalitetom je u najboljem slučaju tu negdje :?
Svi treba da imaju prednost u odnosu na Kerlu jer je on prava tempirana bomba napunjena kiksevima i lik koji nas je dva puta supacki ispalio u Amarovom mandatu. Kao da ni to nije dovoljno, on vec drugi put napada nase igrace na terenu (2013. izljevi bijesa i davljenje Yanija Urdinova, a sad je na derbiju slicno nasrtao i na Stanu).

Sto se tice cisto fudbalskih kvaliteta, Kemo i Bocca su za njega Bonucci i Godin, glavom i bradom.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

delinjo
Kontakt:

sri apr 19, 2017 1:53 pm

cikazubo je napisao/la:

a mozes li mi navesti te njegove greske ?? mislim boli me ona stvar sto je stranac ali i za Kerlu i Bogicevica je Ramos i Varane u jednom !!

pored toga treba napomenuti i koliko je opasan kada krene naprijed u prekidima...zabio je par golova....po jedini gol na pripremama koji smo dali je upravo njegovo maslo ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

teteac8684
Kontakt:

sri apr 19, 2017 1:56 pm

Meni je jedino žao što se ne proba sa Kerlom i Boccacinijem kao stoperskim parom...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava