sri apr 19, 2017 1:28 pm
Tesko je sada biti pametan koji sastav izvesti u nedjelju, mada vjerujem u Slavka i on zna najbolje. Da li odmoriti malo neke igrace ili opet krenuti sa najboljim i u ligi i u kupu. Izuzetno bitne su nam obje utakmice koje slijede. Radnika znamo, trener prije svega ga poznaje, dobili smo ih dva puta i jednom u kupu nerjeseno gdje smo opet trebali da pobjedimo, dobili smo ih i sa šaranim sastavnom na Grbavici u kupu. Njima je svaka bitna za Evropu kao i nama za titulu, Sloboda im igra protiv Zrinjskog a Krupa protiv Sarajeva gdje mislim da niti jedna ekipa ne moze do punog plijena a oni imaju sansu protiv nas da ih prestignu i dace sve od sebe da bar u jednom utakmici u sezoni nam pomrse racune. Ja bi iskreno malo promjesao karte u nedjelju i mudro odigrao, gurnuti u vatru ove sa slabijom minutazom, nafurati ti ih da "da izginu" za tri boda. Na golu Veca on se nije umorio u dobroj je formi i ne treba prekidati to, stoperi Kemo-pokazao da hoce i moze odgovoriti zadatku, Boka-nema Kerle isto znamo da hoce i moze, mada ce stoperski par koji odredi slavko biti Bogi i Boka vjerovatno, a Bogi grijsi vjerovatno nedostatak koncentracije i blagi pad forme. Desno Musa, Sinisa gine momak svaku utakmicu i kod njega se vidi pad koncentracije pogotovo drugo poluvijeme svake utakmice. Lijevo Stojanovic, odmoriti Stanu za srijedu a vjerujem da moze korektno Stoja odraditi posao u Bjeljini. Ugljesa umjesto Blagojevica(iako vjerovatno se to nece desiti) , treba odmora i Jovanu za bitnu utakmicu , Ugljesu nafurati nekako da je glavni na teretnu kad nema Blagojevica i da on preuzima odgovornost na sebe i moliti Boga da odigra tekmu kao prvi derbi ove sezone. Markovic, malo je odmorio i moze odgovoriti zadatku. Ispred njih Bekrija, vjerujem da i on moze odraditi jednu utakmicu vidjelo se to kad je usao protiv Sirokog da ima zelju prije svega( iako ce Slavnko staviti Zebu), Desno Zakara-odmorio se a s desne je ubojitiji i lijevo Crnov-moze do 60 minute, treba i Miru odmoriti pad koncentracije i kod njega a na derbiju je poginuo. U vrhu Stevu za njega se ne brinem voli Zelju i poginuce da ga zabije. Izmjene Miro- Crnov, Blagi-Ugljesa i Ivan ili Zeba u zavisnosti od rezultata. To su neke moje zelje jbg i razmisljanje malo se zaigrao trenera, ali Slavko zna najbolje i vjerujem u njega.