Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

alombardo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 18, 2017 4:42 pm

kremenko je napisao/la:
uto apr 18, 2017 4:24 pm
SK ne vidi interes i korist u ligama Srbije i HR,a da vidi u PL BiH. Meni to zvuci malo nategnuto da hoce kupiti prijenose,ali otom potom
Ima interes care a evo kako. Sport klub i telemah ista firma, samo firmalno razdvojeni. Neka 5000 korisnika koji imaju moju tv zbog premier lige a ja tvrdim da ih ima mbogo vise, predu na telemah, 5000 x 50km je 25000 km mjesecno a godisnje 3 milke. A konkurencija je oslabljena

kremenko

uto apr 18, 2017 4:44 pm

igla je napisao/la:
uto apr 18, 2017 4:39 pm
Trebamo se boriti za sebe jer savez boli ona stvar za sve osim reprezentacije. Ako se može odjebat iz ovog Kurčeva TV sistema, treba to i uraditi.
Moze,pa to je lako. Kaze se necemo i gotovo.
Mi te pare mozemo izvuci kroz prava za par derbija koji se igraju na Grbavici protiv Zrinjskog,Sarajeva i ostalih.
Samo kod nas cijela drzava funkcionise na bazi ucjena. Nemojmo plakati ako nas neko iz saveza pocne zajebavati. Jace i bolnije nego do sada.
alombardo je napisao/la:
kremenko je napisao/la:
SK ne vidi interes i korist u ligama Srbije i HR,a da vidi u PL BiH. Meni to zvuci malo nategnuto da hoce kupiti prijenose,ali otom potom
Ima interes care a evo kako. Sport klub i telemah ista firma, samo firmalno razdvojeni. Neka 5000 korisnika koji imaju moju tv zbog premier lige a ja tvrdim da ih ima mbogo vise, predu na telemah, 5000 x 50km je 25000 km mjesecno a godisnje 3 milke. A konkurencija je oslabljena
Ok,sto to ne urade u HR i SRB. Tamo je i vece i bogatije trziste od naseg?
I nije 3mil nego 300h.
A prava i produkciju platis 2mil npr.
Koljes vola zbog kg mesa
Zadnja izmjena: kremenko, dana/u uto apr 18, 2017 4:47 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

LARSSON
Kontakt:

uto apr 18, 2017 4:46 pm

Al imate teme da Bog sačuva

alombardo
Kontakt:

uto apr 18, 2017 4:48 pm

kremenko je napisao/la:
uto apr 18, 2017 4:44 pm
igla je napisao/la:
uto apr 18, 2017 4:39 pm
Trebamo se boriti za sebe jer savez boli ona stvar za sve osim reprezentacije. Ako se može odjebat iz ovog Kurčeva TV sistema, treba to i uraditi.
Moze,pa to je lako. Kaze se necemo i gotovo.
Mi te pare mozemo izvuci kroz prava za par derbija koji se igraju na Grbavici protiv Zrinjskog,Sarajeva i ostalih.
Samo kod nas cijela drzava funkcionise na bazi ucjena. Nemojmo plakati ako nas neko iz saveza pocne zajebavati. Jace i bolnije nego do sada.
alombardo je napisao/la:
kremenko je napisao/la:
Ok,sto to ne urade u HR i SRB. Tamo je i vece i bogatije trziste od naseg?
I nije 3mil nego 300h.
A prava i produkciju platis 2mil npr.
Koljes vola zbog kg mesa
Jeste 3 milke greskom sam napisao 25000 umjesto 250000

alombardo
Kontakt:

uto apr 18, 2017 4:49 pm

Tamo nemaju monopol

ponosannavas
Kontakt:

ma BH Telecom je glup. Umjesto da Areni dadne prava prenosa a da stalno stoji za vrijeme prenosa znak BHT oni jok nego nešto se prave pametni .i ucjenjuju da kod njih gledaš, a raja se iz inata ne prebacuje. Draže im gledati LArssona :)

kremenko

uto apr 18, 2017 4:50 pm

Ok,sad se slaze racum.
Ostaje pitanje,zasto prvo ne pokriju jaca i bogatija trzista od naseg.

LARSSON
Kontakt:

uto apr 18, 2017 4:51 pm

ponosannavas je napisao/la:
ma BH Telecom je glup. Umjesto da Areni dadne prava prenosa a da stalno stoji za vrijeme prenosa znak BHT oni jok nego nešto se prave pametni .i ucjenjuju da kod njih gledaš, a raja se iz inata ne prebacuje. Draže im gledati LArssona :)

:baklja: :baklja:

@kremenko

a sto si ti tako ubijeđen da neće ništa biti od ovog ?

kremenko

uto apr 18, 2017 5:01 pm

LARS1921 je napisao/la:
uto apr 18, 2017 4:51 pm
ponosannavas je napisao/la:

:baklja: :baklja:

@kremenko

a sto si ti tako ubijeđen da neće ništa biti od ovog ?
Ko kaze da sam ubjedjen.
Interes i lova su glavni.
Ko da vise njegovo. Barem znamo da bi ovi iz saveza sve za pare uradili.
Samo kazem,BHTelecom i savez imaju ugovor jos dvije godine.
Kazem koliko to kosta otprilike,sada,trenutno.
Mozda SK da bolju ponudu,mozda onda Telecom jos pojaca svoju ponudu. Klubovi i savez samo imaju koristi od nadmetanja dvije jake firme oko prava.

LARSSON
Kontakt:

uto apr 18, 2017 5:03 pm

Анарки je napisao/la:.
Do kad telekom ima ugovor sa savezom?

chile
Kontakt:

uto apr 18, 2017 5:07 pm

Posto nemam sport klub i nisam upoznat pitanje za stovaoce istog imaju li oni prenose utakmica u svojoj produkciji, pa se ovdje unaprijed govori o kvaliteti prenosa. Arene smo vidjeli ni to nije toliki kvalitet ali u odnosu na bht i njihovu suradnju sa telekomom je par milja ispred.
Ja ne vjerujem nesto u ogroman iskorak u kvaliteti snimka jer ti iziskuje preskupu opremu, ali sam siguran da bi imali kvalitetnije tematske emisije i pracenost iz tog ugla.
Sve u svemu treba teziti ka boljem i nekom napretku te sve zavisi od ponude odnosno potraznje. Dok telekom nije uletio imali smo jednu utakmicu sedmicno i lov na bh1 radio da cujemo rezultat. Ljudi su odradili ogroman pomak i na tome im treba skinuti kapu, da treba koracati dalje i ne stagnirati svakako treba.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Masinovodja
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
uto apr 18, 2017 5:03 pm
Анарки je napisao/la:.
Do kad telekom ima ugovor sa savezom?
Do kraja sezone :)

LARSSON
Kontakt:

uto apr 18, 2017 5:09 pm

chile je napisao/la:
Posto nemam sport klub i nisam upoznat pitanje za stovaoce istog imaju li oni prenose utakmica u svojoj produkciji, pa se ovdje unaprijed govori o kvaliteti prenosa. Arene smo vidjeli ni to nije toliki kvalitet ali u odnosu na bht i njihovu suradnju sa telekomom je par milja ispred.
Ja ne vjerujem nesto u ogroman iskorak u kvaliteti snimka jer ti iziskuje preskupu opremu, ali sam siguran da bi imali kvalitetnije tematske emisije i pracenost iz tog ugla.
Sve u svemu treba teziti ka boljem i nekom napretku te sve zavisi od ponude odnosno potraznje. Dok telekom nije uletio imali smo jednu utakmicu sedmicno i lov na bh1 radio da cujemo rezultat. Ljudi su odradili ogroman pomak i na tome im treba skinuti kapu, da treba koracati dalje i ne stagnirati svakako treba.
Ove meceve nase lige sto arena radi ne ide istim kamerama kao hrvatska liga, kod njih je kvaliteta top, pa vidis pregledi kakvi su

a ako bi kojim slucajem na SK islo, nadam se da nece na 4,5,6 jer ti nemaju u HDu

Dzezvar
Kontakt:

uto apr 18, 2017 5:10 pm

kremenko je napisao/la:
uto apr 18, 2017 4:50 pm
Ok,sad se slaze racum.
Ostaje pitanje,zasto prvo ne pokriju jaca i bogatija trzista od naseg.
Zato sto united grupacija koja vlasnik sk.ima puno veci interes da poklopi trziste u bih....trea li ti napomenuti da je ta ista grupacija vlasnik i telemacha...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Leon_Professional
Kontakt:

uto apr 18, 2017 5:11 pm

Evo susnjezica.. Posjeta 3 milje da je karta 1 BAM :ganja:

drtooth
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 18, 2017 5:12 pm

Leon_Professional je napisao/la:Evo susnjezica.. Posjeta 3 milje da je karta 1 BAM :ganja:
Bit ce pun sjever, dakle 5 minimum...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

Pompey
Kontakt:

uto apr 18, 2017 5:12 pm

Slab ce biti Istok sutra, krov nek se pravi odmah sad :ganja:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 18, 2017 5:15 pm

LARS1921 je napisao/la:
chile je napisao/la:
Ove meceve nase lige sto arena radi ne ide istim kamerama kao hrvatska liga, kod njih je kvaliteta top, pa vidis pregledi kakvi su

a ako bi kojim slucajem na SK islo, nadam se da nece na 4,5,6 jer ti nemaju u HDu
Nije bitno na kom kanalu ide vec je pitanje opreme. Da li imaju kamere i sve ostalo potrebno za produkciju i direktne prenose sportskih dogadjaja na otvorenom. Arene to iznajmljuju i u Hr iznajmljuju hd od kuce koja je grdnu lovu ulozila u opremu.
Lako je reci daj ovome a niko ne razmislja o tome da ti prenos ne cine samo kamere i komentatori.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

The Desert Fox
Kontakt:

uto apr 18, 2017 5:15 pm

Sramota za momke iz TM Brčko.
Željezničar über alles !

Deutsche Afrikakorps !

Model1964

uto apr 18, 2017 5:16 pm

Kykate ko kakve babe
Kuku lele... kuku nama jadnim...kuku :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava