Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

hardwell
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 16, 2017 3:00 pm

Moje želje za naredni prelazni rok:

Stipo Marković (23) - Ugovor do ljeta 2017e prema TM (Napokon jedan mlad igrač na beku, koji igra konstantno u Širokom, ljevak, već 4 asistencije)

Amer Ordagić (23) - Ugovor do januara 2018e prema TM (Kreativac, konstano igra u Slobodi, već 8 asistencija, upariti ga sa nekim igračem tipa Tomić)

Tomislav Tomić (26) - Ugovor do ljeta 2017e prema TM (Svi znamo kakav je igrač, 4 gola i 1 asistencija, upariti ga sa Ordagićem ili nekim drugim kreativcem)

Marko Obradović (25) - Ugovor do ljeta 2018e prema TM (Kompletniji igrač od Lendrića, odlična visina za napadaca, dosta dobar ucinak ove sezone, jedino sto bi se morao osisati ako konta dolaziti i promijeniti frizuru)

Luka Menalo (20) - Ugovor do ljeta 2020e prema TM (Sjajna zamjena za Stevanovića, konstatno igra ove sezone, i slj. sezone je U21)

Sinan Ramovic (24) - Ugovor do ljeta 2017e prema TM (Odlično igra ove godine u Mladosti, dosta učinkovit i bio bi dobra alternativa ukoliko ne uspijemo dovesti Menala)

Aleksandar Subić (23) - Ugovor do ljeta 2019e prema TM (Brz, može igrati beka i krilo, klasa bio u Borcu, u Partizanu igrao ekstra dok nije po meni nezasluženo ispao iz ekipe, u Slobodi sada odličan)

Nisam navodio Vukotića i Kostića koje ste vi već doveli u ekipu :D
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Morzhy
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:02 pm

mirsad94 je napisao/la:
ned apr 16, 2017 2:40 pm
Vec sutra , u ponedjeljak , poceti agresivni i ne vidjenu kampanju za utakmicu u srijedu. Osmisliti neki novi nacin da se dodatno privuku gledaoci, apostrofirati i igrati na to da nam je to najvaznija utakmica u sezoni a realno u dosadasnjem dijelu i jeste. Mozda smanjiti i cijenu karata, pustiti npr clanove da mogu uci besplatno na jug, za istok smanjtii cijenu kako bi se napunio stadion. Mi koji smo vazda tu nama ne trebaju dodatni pozivi, ali ovi koji su povremeni, koji vagaju i gledaju u nebo kakvo ce vrijeme biti takve treba privuci i napraviti atmosferu na stadionu gdje ce Uskom se noge odsjeci a nasi kidisati na njihov gol iz minute u minutu. Treba im podrska, treba Slavku podrska, moramo zabiti dva gola. Mozemo li-vjerujem da mozemo ako se na pravi nacin udje u utakmicu mi cemo i uspjeti u tome aBd. Znam da je prihod od utakmice bitna stavka u nasim finansijama ali ovo je utakmica koja moze donijeti vise prihoda ako je pun stadion sa manjim cjenama, jer samo uz podrsku 90 minuta mozemo proci dalje, a sa teatar atmosferom mi ispadamo glat. Mada opet sto neko rece da se organizuje djabna utakmica nekada se nebi napunio stadion. Ovo je finale prije finala, odnosno drugo poluvrijeme finala gdje gubis 1-0 u prvom u poluvremenu. U srijedu tekma je ili jesi ili nisi, a Slavko i igraci pokazati aBd da jesmo za najvece i najteze ciljeve, i samim tim se popisati mnogima u usta jer kako pljuju da se zareda nedaj Boze mala kriza rezultata i ovog bi covjeka otjerali, ovakvog profesionalca i radnika kakvog zadugo necemo dobiti. Sve do kraja Zeljo nema predaje, veliki ispit za igraca a i navijeca u srijedu .
U srijedu minusi i snijeg, mogu k...u zvati, da prostiš, doći će nas 3000 plafon

fcz
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:04 pm

LARS1921 je napisao/la:
ned apr 16, 2017 2:35 pm
Ne moze stanic igrati dvije utakmice u 3-4 dana, Stojanovic mora početi
Nema Stojanovic pravo nastupa u kupu.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Brkoo
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:15 pm

Obradovic kompletniji igrac od Lendrica :zid: :placeodsmijeha:
Kako bih za ove gluposti dijelio banove..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u ned apr 16, 2017 3:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

igla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:22 pm

Obradović, po mom mišljenju, nije napadač za Želju.

fcz
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:28 pm

Hurmasica je napisao/la:
ned apr 16, 2017 2:21 pm
Sretan Uskrs i Vaskrs Plavoj braći koja slavi! :zeljeznicar1:
Pridruzujem se cestitkama! :palacgore:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:30 pm

Minut sutnje..
slika
slika
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u ned apr 16, 2017 3:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Charlie Sheen
Kontakt:

igla je napisao/la:
Najbolje rjesenje iz nase lige.

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:31 pm

Ara i Gojak sinoc bili na Grbavici! :klanjase2:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:34 pm

I dresove na pruge!
Željezničar ante portas !

hardwell
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:35 pm

Brkoo je napisao/la:
Kako bi za ove gluposti dijelio banove..
Pa Lendrić je klasa igrač, ali ga moraš hraniti loptama. Ovaj igra i naprijed i nazad, može se hrvati sa štoperima, dobra skok igra. Može odraditi više ofanzivnih zadataka od Lendrića. Nisam rekao da je bolji igrač, da će dati više golova ili da će odigrati bolje od Lendrića. Zato pssst :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

igla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:36 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
igla je napisao/la:
Najbolje rjesenje iz nase lige.
U našoj ligi trenutno nema rješenja za Želju. Lendrić je klasa iznad sviju. Treba dovesti nekog sa strane.

Eric Cantona
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:41 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
ned apr 16, 2017 12:01 pm
Ima li gdje situacija kaj je Kerla dobio drugi zuti?
1:45:30
https://www.youtube.com/watch?v=LZc0aNx ... r_embedded

gost_manje
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:41 pm

Negdje sam pročitao da Miroslav (ili njegov menadžer, potpuno svejedno) traži oko 250k KM po sezoni, jel to neka mahalska priča ili tu ima istine? Zna li neko pouzdano nešto više o tome? Je li takvo nešto još uvijek aktuelno, tj. možemo li ga zadržati ukoliko ispunimo njegove uslove?

Čak i ako je ta 'vrtoglava' cifra istina, to po meni uopće nije puno para ukoliko bi se potpisao ugovor na više od dvije godine, uz eventualnu 'klauzulu' da ukoliko dobije ponudu vrijedniju od određene cifre (i koja će njega zadovoljiti) da može otići. Za našu ligu, pa i za nas, to je ogromna cifra - ali ja dugoročno gledano ne vidim način da tu budemo na gubitku. Takav igrač glat ide za 400-500k (KM, €, manje bitno kad gledaš iz ovog ugla) obzirom da nije previše mlad (da jeste, to bi bilo mnogo više love). Pa čisto sumnjam da bi bilo ko imao išta protiv da ga gledamo još polusezonu ili sezonu u Želji i da se onda proda za 200-300k KM - pokrio si u najmanju ruku njegove plate, a imao si u ekipi jednu zvijer od igrača. Svakako da preuzimamo i neki rizik, ali je po meni rizik od 'pada forme' minimalan (on sa prosječnom formom jede malu djecu) - jedino je tu rizik od povrede, ali to moraš prihvatiti.

Naravno, sve pada u vodu ako on već ima dogovoren angažman, ili ako je razlog zašto neće da mu daju toliku platu potencijalni 'problem u svlačionici' - mada po mom mišljenju niko u našoj ekipi ne bi imao pravo da mu to smeta, osim, možda, Lendriću (koji svakako ide i kojeg je, po mom mišljenju, lakše nadomjestiti nego Miroslava).

U srijedu se nadam da kiša/snijeg neće prepoloviti posjetu jer popravni za utakmicu koja nas čeka u srijedu nemamo - ili jesmo ili nismo. I iskreno se nadam da opet nećemo gledati 'pirotehnički spektakl'.. sve je to lijepo ali dosta smo šuškavog sadržaja proslijedili u kasu saveza. Ako je protiv Slobode bilo 4-5k KM kazne, sad ćemo dobiti bar 6k KM s obzirom na baklju sa sjevera koja je završila u terenu (ko god da je, treba se preispitati u glavi) i s obzirom na vatromet, topovske udare, i slično. Ali neću dalje o tome - prije svega pišem zbog ovog pitanja iz prvog dijela posta.

godrina
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:44 pm

jooj steta pa ga ne uvalismo prvih 20 minuta, imali smo ih
da je Lendric bio malo koncetrisaniji dobili bi ovo 3:0 glat..jedan gol u prvih 20 minuta i onda bi se ovi picici morali otvorit
zadnjih pola sata katastrofa.. malo umor malo nikakva koncetracija i onaj debilski potez Kerle
ii oni pitari, nek opet kazu mi kvarimo derbi jebbo ih beograd
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 16, 2017 3:46 pm

Eric Cantona je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
ned apr 16, 2017 12:01 pm
Ima li gdje situacija kaj je Kerla dobio drugi zuti?
1:45:30
https://www.youtube.com/watch?v=LZc0aNx ... r_embedded
Vidio sam.. Svi koji su tu mogli zajebati, zajebali su.. Ne znam samo zasto Kerla dobi prvi zuti..
hardwell je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Pa Lendrić je klasa igrač, ali ga moraš hraniti loptama. Ovaj igra i naprijed i nazad, može se hrvati sa štoperima, dobra skok igra. Može odraditi više ofanzivnih zadataka od Lendrića. Nisam rekao da je bolji igrač, da će dati više golova ili da će odigrati bolje od Lendrića. Zato pssst :)
Lendric da je klasa od one tri sanse sinoc bi zabio dva puta.. Jes nas iscupo iz govana vise puta ali isto tako neke utakmice nismo dobili jer je on fulao zicere.. On je solidan napadac ali klasa ispod Are i Baje koji su, ne tako davno, harali ovom ligom u nasem dresu.. Obradovic je sigurno dobar napadac, ali drugi tip u odnosu na Lendrica.. Mozda bi bio korisniji a mozda i ne.. Tesko je reci kako bi se snasao u nasem klubu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 16, 2017 4:04 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

ned apr 16, 2017 4:06 pm

hardwell je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Pa i Obradovica moras hraniti loptama, mnogo vise nego Lendrica jer nema brzinu kao Lendric. Lendric je najbolji napadac u ligi, nije to samo zbog golova nego i zbog toga sto moze uci u sansu gdje drugi napadaci u ligi ne bi mogli(npr. nas prvi gol protiv Slobode, dobro obrati paznju na kretanje Lendrica). Druga stvar, igra u fazi odbrane, Lendricev presing na protivnicku odbranu, Obradovic ono ne moze ni u snu raditi. Jedina prednost Obradovica u odnosu na Lendrica je skok igra, sto je i razumljivo zbog njihove razlicite konstitucije. To pssst ukucanima svojim prosipaj, ovo je forum i nauci da diskutujes normalno sa drugim ljudima, zbog toga i forum sluzi..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

ned apr 16, 2017 4:10 pm

sinan saznaje, elegant na aparatima

Sport.ske.ba saznaju su u toku pregovori sa Turkish Ziraat bankom, koja je ozbiljno zainteresirana da podrži ozbiljan i ambiciozan projekat koji je davno nadišao granice BiH i regije.

http://sport.ske.ba/zeljeznicar-pregova ... sponzorom/

Jaozinho22

ned apr 16, 2017 4:11 pm

Koji je ovo put da na Turci postaju generalni sponzor :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava