Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 16, 2017 1:58 pm

ISB87 je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:57 pm
Opet cu rec, porazgovarajte sa Mirom opet. On bi nam se mogao isplatit visestruko :D
potpisat ugovor pred kraj, samo da ode za neke pare :)

Vrag

ned apr 16, 2017 1:59 pm

Desno krilo bolje od Stevanovica da mi mozemo dovesti ?
I desno krilo bolje od Djelmica da mozemo mi dovesti ?
Mi se samo mozemo pojacati u sredinu i to u vidu Tomica ili Petraka. Cak nam je upitna stoperska pozicija ne vidim 2 stopera da su bolja od Kerle i Bogicevica, a jos slobodna.
Kuzmanovic nije igrac za velike ekipe.
I najgore od svega ne vidim ni jedno nase dijete koje bi moglo biti blizu naseg tima. Pa barem da sjedi na klupu

ChWilla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:02 pm

kuzmanović je tek napunio 21, rapidno napreduje, pogađa i u mladoj reprezentaciji a ne mora se platiti odšteta. miro je druga priča ali od đelmića on vrlo lako može biti bolji. ako bude dobar može donijeti i pare a ovaj sigurno ne može. a ako ne bude dobar, koja je razlika fuliti sa 25 ili 26 igrača... :D
gradi željo boli te *****

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:04 pm

Kad vec pricamo o nekim pojacanjima ja bi volio Galica, Serbecica, Redzica i Kuzmanovica. Uz njih gurati u prvih 11 Kemu i Sadikovica ako se vrati. Ni Đenisa ne treba otpisati jos. Također pomalo uvoditi Besirevica, Sabanadzovica i A. Hasanovica. Mozda jos nekim mlađim dati priliku u kupu...

ChWilla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:07 pm

niko od njih vjerovatno nije pojačanje da sad uleti u naših prvih 11. ali svi su potencijal da budu još mnogo bolji. i toga nam fali.

IvanOsim
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:12 pm

Siniša naš najlošiji igrač ubjedljivo, kakav strah od protivnika, nevjerovatno.. a Memija nam nije valjao..
Pored svih, ja moram pohvaliti Vedrana Kjosevskog, zaista nam je momak fantastican igrac, i pored Lendrica, na ovom momku mozemo najvise zaraditi, samo da mu produze ugovor, jer ubrzo ulazi u zadnju godinu ugovora.
Kemal Osmankovic odlicno muski usao u mec, pokazao da se najozbiljnije moze racunati na njega.

Nasa djeca zasluzuju sve cestitke

protiv širokog

---------------------------Kjosevski------------------------

Musa----------Bogičević--------Boccacini-------Stanic

-------------Blagojević------Radinović/Bekrić----------

Stevanović---------------Zeba---------------------Crnov

----------------------Lendric---------------------------------

Idemo momci jako protiv Širkog, kad udjemo u finale, cijela sezona ide na naš mlin.

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:17 pm

:zid:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

BHDragons
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:17 pm

Hahahahahaha
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:18 pm

:klanjase2:
Željezničar ante portas !

chile
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:20 pm

Gledajuci na nasu ekipu vjerovatno nam opet slijedi full remont ekipe. Ono sto bi ja postavio kao jedan od bitnijih uslova da se ne dovode igraci preko max 23 god. Treba gledati unaprijed. Svi preko toga nisu perspektivni za nas niti se oko njih moze graditi tim niti ocekivati neki transfer. I moramo poceti gurati nasu omladinu, na derbiju se najvise vidi izostanak istih i to i kod menstrualnih i kod nas. Jedini koji je sinoc derbi igrao bas srcem i maksimalno je Stana, dok je ostalim ovo samo jos jedna utakmica. Mora se dati sansa nasim juniorima i momcima koji izlaze iz istih sigurno nisu losiji od vecine nasih prvotimaca. Od ovih igraca koji su dosli otkako je Slavko tu meni jedino Crnov lici na igraca koji moze nesto vise donjeti nasoj igri. Mi moramo forsirati mladost to je defakto sad kako to je na struci i ljudima u klubu da pronadju nacin. I tomecse okrenuti odmah kad zavrsi sezona a do tada imamo da se potucemo sa listicom u kupu i ganjati svim silama titulu. Dosli smo do izvora i zagazili u vodu do clanaka zalosno bi bilo kad se nebi napili i podigli trofej, dugo ga cekamo na Grbavici.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:21 pm

Sretan Uskrs i Vaskrs Plavoj braći koja slavi! :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SanMan
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:27 pm

Za Kuzmanovića, sad kad mu manager pročita ove hvalospjeve ovdje ide odma članak na nekom portalima (za 100KM)
traže ga Milan , Bajern, Real ....

ChWilla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:33 pm

može pisati šta hoće, kad nije tako. pitari su naručili bukvalno desetine članaka kako duljević vrijedi milione, pa čabar.

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:34 pm

IvanOsim je napisao/la:
ned apr 16, 2017 2:12 pm
Siniša naš najlošiji igrač ubjedljivo, kakav strah od protivnika, nevjerovatno.. a Memija nam nije valjao..
Pored svih, ja moram pohvaliti Vedrana Kjosevskog, zaista nam je momak fantastican igrac, i pored Lendrica, na ovom momku mozemo najvise zaraditi, samo da mu produze ugovor, jer ubrzo ulazi u zadnju godinu ugovora.
Kemal Osmankovic odlicno muski usao u mec, pokazao da se najozbiljnije moze racunati na njega.

Nasa djeca zasluzuju sve cestitke

protiv širokog

---------------------------Kjosevski------------------------

Musa----------Bogičević--------Boccacini-------Stanic

-------------Blagojević------Radinović/Bekrić----------

Stevanović---------------Zeba---------------------Crnov

----------------------Lendric---------------------------------

Idemo momci jako protiv Širkog, kad udjemo u finale, cijela sezona ide na naš mlin.
Sta ce ti ubleha Ugljesa, ja bi tu brate Dinu stavio, al eto ne znam sta ti kazes. Slazem se i za Crnova upotpunosti, mora decko poceti :kafa:

Charlie Sheen
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:35 pm

Duljevic da svaku utakmicu igra kao derbi vrijedio bi milione,sinoc nas je bas isprsko da smo njega uspjeli zatvoriti malo agresivniji biti na njemu ne bi nam sanse napravili

LARSSON
Kontakt:

Ne moze stanic igrati dvije utakmice u 3-4 dana, Stojanovic mora početi

ChWilla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:37 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Duljevic da svaku utakmicu igra kao derbi vrijedio bi milione,sinoc nas je bas isprsko da smo njega uspjeli zatvoriti malo agresivniji biti na njemu ne bi nam sanse napravili
ali vrlo je daleko od toga. a opet, izvana ni na ovo ne gledaju kao mi, nego na nekakav derbi jedne od najgorih liga u evropi gdje tribine izgledaju neuporedivo bolje od terena...

black64
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:37 pm

ChWilla je napisao/la:
ned apr 16, 2017 2:33 pm
može pisati šta hoće, kad nije tako. pitari su naručili bukvalno desetine članaka kako duljević vrijedi milione, pa čabar.
Vala jedino sto vrijedi kod zvrkova.Bice u novou Metalleghea kad im ode.

igla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:39 pm

De ima li koji od vas da misli da je ono bio penal nad Duljevićem, da mi doda druga na fb i smiri ga, da prestane kmečati :D :D

mirsad94
Kontakt:

ned apr 16, 2017 2:40 pm

Vec sutra , u ponedjeljak , poceti agresivni i ne vidjenu kampanju za utakmicu u srijedu. Osmisliti neki novi nacin da se dodatno privuku gledaoci, apostrofirati i igrati na to da nam je to najvaznija utakmica u sezoni a realno u dosadasnjem dijelu i jeste. Mozda smanjiti i cijenu karata, pustiti npr clanove da mogu uci besplatno na jug, za istok smanjtii cijenu kako bi se napunio stadion. Mi koji smo vazda tu nama ne trebaju dodatni pozivi, ali ovi koji su povremeni, koji vagaju i gledaju u nebo kakvo ce vrijeme biti takve treba privuci i napraviti atmosferu na stadionu gdje ce Uskom se noge odsjeci a nasi kidisati na njihov gol iz minute u minutu. Treba im podrska, treba Slavku podrska, moramo zabiti dva gola. Mozemo li-vjerujem da mozemo ako se na pravi nacin udje u utakmicu mi cemo i uspjeti u tome aBd. Znam da je prihod od utakmice bitna stavka u nasim finansijama ali ovo je utakmica koja moze donijeti vise prihoda ako je pun stadion sa manjim cjenama, jer samo uz podrsku 90 minuta mozemo proci dalje, a sa teatar atmosferom mi ispadamo glat. Mada opet sto neko rece da se organizuje djabna utakmica nekada se nebi napunio stadion. Ovo je finale prije finala, odnosno drugo poluvrijeme finala gdje gubis 1-0 u prvom u poluvremenu. U srijedu tekma je ili jesi ili nisi, a Slavko i igraci pokazati aBd da jesmo za najvece i najteze ciljeve, i samim tim se popisati mnogima u usta jer kako pljuju da se zareda nedaj Boze mala kriza rezultata i ovog bi covjeka otjerali, ovakvog profesionalca i radnika kakvog zadugo necemo dobiti. Sve do kraja Zeljo nema predaje, veliki ispit za igraca a i navijeca u srijedu .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava