ned apr 16, 2017 2:40 pm
Vec sutra , u ponedjeljak , poceti agresivni i ne vidjenu kampanju za utakmicu u srijedu. Osmisliti neki novi nacin da se dodatno privuku gledaoci, apostrofirati i igrati na to da nam je to najvaznija utakmica u sezoni a realno u dosadasnjem dijelu i jeste. Mozda smanjiti i cijenu karata, pustiti npr clanove da mogu uci besplatno na jug, za istok smanjtii cijenu kako bi se napunio stadion. Mi koji smo vazda tu nama ne trebaju dodatni pozivi, ali ovi koji su povremeni, koji vagaju i gledaju u nebo kakvo ce vrijeme biti takve treba privuci i napraviti atmosferu na stadionu gdje ce Uskom se noge odsjeci a nasi kidisati na njihov gol iz minute u minutu. Treba im podrska, treba Slavku podrska, moramo zabiti dva gola. Mozemo li-vjerujem da mozemo ako se na pravi nacin udje u utakmicu mi cemo i uspjeti u tome aBd. Znam da je prihod od utakmice bitna stavka u nasim finansijama ali ovo je utakmica koja moze donijeti vise prihoda ako je pun stadion sa manjim cjenama, jer samo uz podrsku 90 minuta mozemo proci dalje, a sa teatar atmosferom mi ispadamo glat. Mada opet sto neko rece da se organizuje djabna utakmica nekada se nebi napunio stadion. Ovo je finale prije finala, odnosno drugo poluvrijeme finala gdje gubis 1-0 u prvom u poluvremenu. U srijedu tekma je ili jesi ili nisi, a Slavko i igraci pokazati aBd da jesmo za najvece i najteze ciljeve, i samim tim se popisati mnogima u usta jer kako pljuju da se zareda nedaj Boze mala kriza rezultata i ovog bi covjeka otjerali, ovakvog profesionalca i radnika kakvog zadugo necemo dobiti. Sve do kraja Zeljo nema predaje, veliki ispit za igraca a i navijeca u srijedu .