Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

omladina1921zeljina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 27, 2016 2:43 pm

damirfile je napisao/la:ANTIKOLDŽO !!!!!!!!!!!!!!!
KOLDZO ZLOCINAC A NE HEROJ
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

tm8782
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:43 pm

ž'21 je napisao/la:Ko od vas uzima po petobu od Šiljka?
Ko ce uzeti prijatelju, ko ga smije pogledati...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

nookey
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:44 pm

reci

terabajt
Kontakt:

omladina1921zeljina je napisao/la:
RUŠILAC GRBAVICE.

FKZ1921
Kontakt:

diego1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
mula je napisao/la: Sto ga tako levatu nisi ismijavao kad je pobjedio Sarajeva na Grbavici, a dobro znas u kakavom smo stanju bili ( fizickom i psihickom),
sto ga nisi ismijavao kada ti je donosio radost na licu na kosevu kada smo pobjedili na derbiju nakon vise od 10 godina.
Sto ga nisi ismijavao kada smo uvezali preko deset uzastopnih pobjeda.
Da je bilo ko od nas sto seremo po ovom forumu i 10 % Zeljovac kao Mulalic bili bi kao Borusija Dortmund
malo kulture ti ne bi skodilo ...ima pravo da napise svoje misljenje ne razumijem zasto koristis izraze levat i tako to...jel tebe nesto uvrijedio ??? ako si ti Edise iza ovog profila ja cu ti reci da te gotivim i da si mi drag ali da veze nemas o trenerskom poslu i da nikad neces postati ozbiljan trener,a svojim izjavama si zatvorio vrata guzicom i u Zelji i mnogim klubovima...eto jel sad ok ?
+1 !! Oda je vise dao klubu pa su opet ispali nekorektni prema njemu..Fudbal je biznis,velike pare su u igri,ne zivi se od emocija..Ja sam bio da Edis ostane al kad sam vidio da nama Rudar u 80 i nekoj trce kontru a nasi gledaju,onda sam se zapitao sta smo mi radili na pripremama !! Edis je imao sansu nije iskoristio,nije on otjeran samo zbog evrope..Imao si najjacu veznu liniju a nisi se mogao dodati,nikakav napredak nisi imao..Edisa sam bas gotivio al poslije ovih izjava,ne daju mi da budem cistacica i sl,daleko mu kuca od kluba bila !!
Kako nekorektni prema Odi? Možda zbog toga što još uvijek,deset mjeseci nakon smjene,prima platu i uplaćuju mu se doprinosi,da bi nekad u sljedećoj godini mogao u penziju...

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:45 pm

terabajt je napisao/la:
omladina1921zeljina je napisao/la:
RUŠILAC GRBAVICE.
Ljudi, jel nesto to novo bilo, nisam upucen, ili?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ž'21
Kontakt:

tm8782 je napisao/la:
Pa nije valjda da k'o i Dino Selimović sa sobom vodi tjelohranitelje?

rios
Kontakt:

Da se nadovezem za Kramarica..Po meni za Zeljine standarde je ok bek,za neke manje klubove bi bio vjerovatno odlicno rjesenje.Ne mislim da u u daljnoj perspektivi moze biti dio tima ako zelimo biljeziti rezultatski rast i u ligi,a posebno u Evropi.Za neke sire rotacije ok,ovako da bude prvi ili drugi bek tesko po meni.Ono utakmica sto je igrao nisam nesto ostao ocaran,ima dobar centarsut to stoji zaista,ali po ostalim parametrima nije nesto nadvisio Stanica,bar ne u mojim ocima.Pisao sam par puta,primarni zadatak beka ( a to je jos uvijek defanziva ) Srdjan je odradjivao dostao dobro na lijevom beku,ne sjecam se da je neko pravio dar - mar po njegovoj strani kad je on tu.Protiv Sirokog je recimo cak i stabilizovao lijevu stranu nakon sto je zamjenio Kramarica.

Sto se tice trenera,nisam nesto puno pisao prethodnih dana,namjerno,na tu temu.Nekad ranije sam napisao da bih volio da to bude trener izmedju 40 - 50 godina jer je to danas trend u svijetu,trenutno najbolji treneri su u tim godinama - Pep,Enrike,Colo,Klop,Konte,tu je svakako i Zidan..Ova stara garada ( Van Gal,Hidink,Pelegrini.. ) sve se teze snalazi jer robuju tim nekim ranije uspostavljenim sistemima.Ovi mladji se prilagodjavaju stalnim promjenama kojim je fudbal izlozen i koje su neminovnost,traze se nove koncepcije u igri,formacije,pozicije evoluiraju,itd..Eh,obzirom da se eto prica da je Vukomanovic najveci favorit,taj prvi preduslov sto se mene tice je ispunjen.Dosta mlad strucnjak o kojem,da budemo posteni,slabo ko sta zna.Vidim da je bio pomocnik u Standardu,to je fina referenca,nisam nasao nista vise,doduse nisam se nesto ni trudio.
Sa mladim trenerima se nikad ne zna,energije i zelje za rad im nikad ne fali,nije ni Edisu,ovo ostalo je tesko predviditi.Ono sto ja ocekujem je da napravi ekipu koja ce odgovarati njegovom nacinu i stilu igre,da to prenese na te igrace koji ce to prenijeti i na teren.To je jako bitno,da ti igrac vjeruje,da vjeruje u tvoju koncepciju i da moze da je prenese na teren.
Dati covjeku maksimlanu podrsku,ili nekom drugom svejedno,nece mu biti lahko.Vjerovatno se neki radikalni pomaci nece moci vidjeti neko vrijeme,ali oni sitni detalji bi morali.Npr. da se ravnomjerno napada preko oba krila..Itd..
Sve u svemu vrijeme je da se konacno rijesi trenersko pitanje na duze staze,puno smo lutali nakon odlaska Amara.. :zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

terabajt
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:48 pm

Ne mogu da nađem tu grupu na FB gdje pišu ti debili i načelnikova svita ?

ž'21
Kontakt:

terabajt je napisao/la:Ne mogu da nađem tu grupu na FB gdje pišu ti debili i načelnikova svita ?
https://www.facebook.com/STOP-Kriminaln ... 4/?fref=ts" target="_blank

diego1921
Kontakt:

FKZ1921 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
malo kulture ti ne bi skodilo ...ima pravo da napise svoje misljenje ne razumijem zasto koristis izraze levat i tako to...jel tebe nesto uvrijedio ??? ako si ti Edise iza ovog profila ja cu ti reci da te gotivim i da si mi drag ali da veze nemas o trenerskom poslu i da nikad neces postati ozbiljan trener,a svojim izjavama si zatvorio vrata guzicom i u Zelji i mnogim klubovima...eto jel sad ok ?
+1 !! Oda je vise dao klubu pa su opet ispali nekorektni prema njemu..Fudbal je biznis,velike pare su u igri,ne zivi se od emocija..Ja sam bio da Edis ostane al kad sam vidio da nama Rudar u 80 i nekoj trce kontru a nasi gledaju,onda sam se zapitao sta smo mi radili na pripremama !! Edis je imao sansu nije iskoristio,nije on otjeran samo zbog evrope..Imao si najjacu veznu liniju a nisi se mogao dodati,nikakav napredak nisi imao..Edisa sam bas gotivio al poslije ovih izjava,ne daju mi da budem cistacica i sl,daleko mu kuca od kluba bila !!
Kako nekorektni prema Odi? Možda zbog toga što još uvijek,deset mjeseci nakon smjene,prima platu i uplaćuju mu se doprinosi,da bi nekad u sljedećoj godini mogao u penziju...
Mislim nekorektni kad je dobio otkaz zbog slabih rezultata, i poslije Ode nisi imao nikakav napredak sto se tice igre ! Sto se tice ostalih stvari svaka im cast,nisam ja nikakav pljuvac samo sam se pogresno izrazio :palacgore:

terabajt
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:49 pm

ž'21 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ne mogu da nađem tu grupu na FB gdje pišu ti debili i načelnikova svita ?
https://www.facebook.com/STOP-Kriminaln ... 4/?fref=ts" target="_blank
Hvala .
Tačno ne mogu da vjerujem :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:50 pm

Hoćemo li danas saznati ime trenera?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

tm8782
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:50 pm

ž'21 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
Pa nije valjda da k'o i Dino Selimović sa sobom vodi tjelohranitelje?
Ma jok, nego on kad covjeka pogleda odmah ga skameni...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:51 pm

Ja sam je prijavio za prevaru i uznemiravanje na fb-u. Više ih nevidim.
イビチャ・オシム

Brkoo
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:52 pm

Izlija je napisao/la:Ja sam je prijavio za prevaru i uznemiravanje na fb-u. Više ih nevidim.
I ja isto..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:55 pm

slika

Najtrofejniji bh. trener, Amar Osim, posjetio je Fan shop.

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:56 pm

To je neko otvorio stranicu da pise gluposti radi zezancije i provokacije, nije to naređenje od nekoga visoko pozicioniranog glavonje ili neki napaceni novinari da pisu.

Otovirte i vi ako hocete temu gospodin Dino Selimovic i Abdulah Ibrakovic pa piste sve najbolje o njima.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pet maj 27, 2016 2:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DR.HOUSE
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:58 pm

znam da nema nikakve sanse ,ali Amare zivota ti samo produzi do prostorija kluba i reci evo mene :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Plavo - Bijeli

pet maj 27, 2016 2:58 pm

ChWilla je napisao/la:što se tiče toga kako se vani u pravim sredinama zaista igra i trenira fudbal, bolje sigurno iskustvo ima pomoćnik iz belgije nego šef kod nas i to sto puta. kod nas niko nikad nije ni došao sa pravim šefovskim iskustvom izvana, a i što bi, šta će? najbliže tome je amar kad se vratio i onaj portugalac što je dva mjeseca trenirao slobodu.

ali ove izjave stvarno zvuče sablasno poznato :ganja:
Plisek :DD:
BOG BOSNA I BOSNJACI

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava