KOLDZO ZLOCINAC A NE HEROJdamirfile je napisao/la:ANTIKOLDŽO !!!!!!!!!!!!!!!
KOLDZO ZLOCINAC A NE HEROJdamirfile je napisao/la:ANTIKOLDŽO !!!!!!!!!!!!!!!
Ko ce uzeti prijatelju, ko ga smije pogledati...ž'21 je napisao/la:Ko od vas uzima po petobu od Šiljka?
reciž'21 je napisao/la:Ko od vas uzima po petobu od Šiljka?
RUŠILAC GRBAVICE.omladina1921zeljina je napisao/la:KOLDZO ZLOCINAC A NE HEROJdamirfile je napisao/la:ANTIKOLDŽO !!!!!!!!!!!!!!!
Kako nekorektni prema Odi? Možda zbog toga što još uvijek,deset mjeseci nakon smjene,prima platu i uplaćuju mu se doprinosi,da bi nekad u sljedećoj godini mogao u penziju...diego1921 je napisao/la:+1 !! Oda je vise dao klubu pa su opet ispali nekorektni prema njemu..Fudbal je biznis,velike pare su u igri,ne zivi se od emocija..Ja sam bio da Edis ostane al kad sam vidio da nama Rudar u 80 i nekoj trce kontru a nasi gledaju,onda sam se zapitao sta smo mi radili na pripremama !! Edis je imao sansu nije iskoristio,nije on otjeran samo zbog evrope..Imao si najjacu veznu liniju a nisi se mogao dodati,nikakav napredak nisi imao..Edisa sam bas gotivio al poslije ovih izjava,ne daju mi da budem cistacica i sl,daleko mu kuca od kluba bila !!delinjo je napisao/la:malo kulture ti ne bi skodilo ...ima pravo da napise svoje misljenje ne razumijem zasto koristis izraze levat i tako to...jel tebe nesto uvrijedio ??? ako si ti Edise iza ovog profila ja cu ti reci da te gotivim i da si mi drag ali da veze nemas o trenerskom poslu i da nikad neces postati ozbiljan trener,a svojim izjavama si zatvorio vrata guzicom i u Zelji i mnogim klubovima...eto jel sad ok ?mula je napisao/la: Sto ga tako levatu nisi ismijavao kad je pobjedio Sarajeva na Grbavici, a dobro znas u kakavom smo stanju bili ( fizickom i psihickom),
sto ga nisi ismijavao kada ti je donosio radost na licu na kosevu kada smo pobjedili na derbiju nakon vise od 10 godina.
Sto ga nisi ismijavao kada smo uvezali preko deset uzastopnih pobjeda.
Da je bilo ko od nas sto seremo po ovom forumu i 10 % Zeljovac kao Mulalic bili bi kao Borusija Dortmund
Ljudi, jel nesto to novo bilo, nisam upucen, ili?terabajt je napisao/la:RUŠILAC GRBAVICE.omladina1921zeljina je napisao/la:KOLDZO ZLOCINAC A NE HEROJdamirfile je napisao/la:ANTIKOLDŽO !!!!!!!!!!!!!!!
Pa nije valjda da k'o i Dino Selimović sa sobom vodi tjelohranitelje?tm8782 je napisao/la:Ko ce uzeti prijatelju, ko ga smije pogledati...ž'21 je napisao/la:Ko od vas uzima po petobu od Šiljka?
https://www.facebook.com/STOP-Kriminaln ... 4/?fref=ts" target="_blankterabajt je napisao/la:Ne mogu da nađem tu grupu na FB gdje pišu ti debili i načelnikova svita ?
Mislim nekorektni kad je dobio otkaz zbog slabih rezultata, i poslije Ode nisi imao nikakav napredak sto se tice igre ! Sto se tice ostalih stvari svaka im cast,nisam ja nikakav pljuvac samo sam se pogresno izrazioFKZ1921 je napisao/la:Kako nekorektni prema Odi? Možda zbog toga što još uvijek,deset mjeseci nakon smjene,prima platu i uplaćuju mu se doprinosi,da bi nekad u sljedećoj godini mogao u penziju...diego1921 je napisao/la:+1 !! Oda je vise dao klubu pa su opet ispali nekorektni prema njemu..Fudbal je biznis,velike pare su u igri,ne zivi se od emocija..Ja sam bio da Edis ostane al kad sam vidio da nama Rudar u 80 i nekoj trce kontru a nasi gledaju,onda sam se zapitao sta smo mi radili na pripremama !! Edis je imao sansu nije iskoristio,nije on otjeran samo zbog evrope..Imao si najjacu veznu liniju a nisi se mogao dodati,nikakav napredak nisi imao..Edisa sam bas gotivio al poslije ovih izjava,ne daju mi da budem cistacica i sl,daleko mu kuca od kluba bila !!delinjo je napisao/la:
malo kulture ti ne bi skodilo ...ima pravo da napise svoje misljenje ne razumijem zasto koristis izraze levat i tako to...jel tebe nesto uvrijedio ??? ako si ti Edise iza ovog profila ja cu ti reci da te gotivim i da si mi drag ali da veze nemas o trenerskom poslu i da nikad neces postati ozbiljan trener,a svojim izjavama si zatvorio vrata guzicom i u Zelji i mnogim klubovima...eto jel sad ok ?
Hvala .ž'21 je napisao/la:https://www.facebook.com/STOP-Kriminaln ... 4/?fref=ts" target="_blankterabajt je napisao/la:Ne mogu da nađem tu grupu na FB gdje pišu ti debili i načelnikova svita ?
Ma jok, nego on kad covjeka pogleda odmah ga skameni...ž'21 je napisao/la:Pa nije valjda da k'o i Dino Selimović sa sobom vodi tjelohranitelje?tm8782 je napisao/la:Ko ce uzeti prijatelju, ko ga smije pogledati...ž'21 je napisao/la:Ko od vas uzima po petobu od Šiljka?
I ja isto..Izlija je napisao/la:Ja sam je prijavio za prevaru i uznemiravanje na fb-u. Više ih nevidim.
PlisekChWilla je napisao/la:što se tiče toga kako se vani u pravim sredinama zaista igra i trenira fudbal, bolje sigurno iskustvo ima pomoćnik iz belgije nego šef kod nas i to sto puta. kod nas niko nikad nije ni došao sa pravim šefovskim iskustvom izvana, a i što bi, šta će? najbliže tome je amar kad se vratio i onaj portugalac što je dva mjeseca trenirao slobodu.
ali ove izjave stvarno zvuče sablasno poznato