Ne moze se brate jug rasprodati, tu se samo dopunjava kontigent ulaznicaSanMan je napisao/la:Najdraže će mi biti kad objave Jug rasprodan
tad je derbi u potpunosti uspio
Sve podebljano stoji! Zaboravio si i trecu stranuIlProfessore je napisao/la: ↑pet apr 14, 2017 3:33 pmJoj šupljiranja i nebuloza, država je uništiila derbi. Ahaaaa. Jes, jes. Ako već hoćete u srž problema onda recite jasno i glasno da su agresori sa istoka i zapada uništili našu državu a zakopao je dejtonski sporazum koji postoji samo u Sarajevu. Svi šutimo ko najveće vagine kad se protiv pitara psuje Srebrenica, kada se u vitezu skandira pogrdno za Ahmiće, kada prekidaju tekmu radi parola ARBiH a vrs na svakoj tekmi svakog kluba širom takozvanog rs-a i mi hladimo jaja. A onda se pubertetlije navlaže na gledanje FF-a, GSH, Okolofutbola i ostalih huliganskih filmova i sa par grama bijelog iz švrakina u svojim špicastim nosevima glume zajebane momke a kvazi novinari i ostala medijska bagra relativizira problem i upere prstom u naš Klub. Stvar je jasna i računica je prosta: horde zla su najveća pogan i daBogda odlučili da se ne pojavljuju ni na narednih 4-5 derbija, čisto da se vidi da nisu nikom nikakav bitan faktor i da je jedina stvar zbog kojih se provlače kroz medije jeftini klik na članak da podigne popularnost i rejting portala.
I naravno da nam treba mreža makar na ovoj utakmici. I ne vucite paralelu sa evropskim derbijima i stadionima. Ako se već vuče paralela onda je povucite i za ekolšku svijest građana, silno smeće, kondome i papire po ulicama, preispitajte sve i jednu stvar. I upitajte se onu najvažniju: je li vam Željezničar kriv što su pitari vnago i što oni sami uništavaju tu "čar derbija".?
Ja mislim da nas i nece biti vise od 10.000 mozda 11. milja, zbog Uefa pravila, znas da uvjek traze da se ostavi lufta radi sigurnosti.
To ti je kad pošten narod radi stream, a ne onaj anarky prevarantAsharaK je napisao/la: ↑pet apr 14, 2017 5:05 pm(VIDEO UŽIVO) FK Olimpic - NK Čelik
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/vide ... elik/80025
Ako neko hoce gledat, jos jedan u realizaciji sport1.
Brate rasporedis kornjace na tribinu I da vidim ta m..a koja ce krenuti praviti belajskretnicar je napisao/la: ↑pet apr 14, 2017 5:21 pmVec se danima prica o nekakvim akcijama o tome kako treba obavijestiti klub, mup , kako ce poceti navijati u zdenci ili kako ce uletiti na istok...da se ljudi ne boje toga ne bi pricali o tomePlavi orkestar je napisao/la: ↑pet apr 14, 2017 4:17 pmGdje si vidjeo da se strah spominje?Samo raja sa slova E na Sjevernoj tribini,da se drugi i ne moraju umješati,je dovoljna da ih izvede na pravi put,ekspresno vaspita.skretnicar je napisao/la: ↑pet apr 14, 2017 3:59 pmAma o kakvim namjerama vi pricate, vi mene stvarno iznenađujete, opustite se i uzivajte, kakav ludi strah od njih...Bože dragi![]()
Opustite se svi i uzivajte u silovanju lise ann
Hurmasica je napisao/la: ↑pet apr 14, 2017 5:33 pmKupljeno 700 desetogodišnjih ulaznica
https://fkzeljeznicar.ba/kupljeno-700-d ... ica/25905/