E nek si mi rekopsihopata je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 4:38 pmmodel koji inace ne zivi u sarajevu i dolazi na jednu ili dvije utakmice u sezoni i kojeg boli racku ide li se nekome na kosevo za derbi je najglasniji u 5% varijanti.
da ti odgovorim unaprijed,ne zanima me sta si ti sve prosao sa klubom i gdje si sve bio prije nove ere,jer ovo sa derbijem je njesra na kvadrat taman da vi svi kazete kako je dobro.
poskidaj stolice ako vec prosli put nisu platili stetu,napravi tor,pa neka glodju i lome beton.GoodisonPark je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 4:49 pmEvo ja svaki derbi idem na koševo i ja isto tako zagovaram kavez i 5% jer ne želim da gledam polupismene narkomančiće sa sjevera kako divljaju po stadionu za kojeg su mnogi naši čak i živote dali da ne govorim o milion KM koliko je Željina porodica skupila za rekonstrukciju i izgradnju..
Ono kačenje stolica po ogradi i paljenje istih će ih skupo koštati, narednih godina će izgubiti milion KM od Željinih navijača.
Međutim, ima još dosta do derbija na koševu koncentrišimo se sad na subotu i na našu Grbavicu.
Puno im je i 5%! Najbolje ovako 0% dok se ne nauče ponašati, tek onda mogu dobiti tih 5%Model1964 je napisao/la:Kada te neko jednom ili dvaput zajebe na njegov obraz.ponosannavas je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 4:22 pmHtjeli mi priznati ili ne uticat će sve ovo na posjetu. Malo su i naši bili smušeni, ali na kraju kad sve ovo čujem jako pametno odrađeno. Jedino ovo oko broja pitara su trebali dati 1500 i ispasti mangupi i ostaviti stolice, a ostaviti otključan jedan wc i staviti tu specijalnu jedinicu MUP-a. Stolice nek polupaju, kupit ćemo nove, ali bi dobili još jedan dokaz koliki su moroni. Napisao bi ja da ako se uništi min 5% stolica na tom dijelu tribine nećemo više nikad dati više od pet posto.
Što se tiče tekme, izgubili, desi se ljudi. Loše odigrali, i to se desi. Imamo lijepu priču i uživajte. Za Želju kakvog mi zamišljamo nisu ni igrači koji igraju za repku, a ne ovi. Prema tome, n akojem god nivou da budemo uvijek ćemo smatrati da to nisu igrači za nas, ali dok idemo naprijed sve je ok i treba da uživamo. Svaka ekipa ima padove i uspone i svaka ekipa gubi od lošijih i odigra loše. GOvorio sam kako nije trebao rotirati Slavko u ranijeim tekmama, ali sad mu je i od mene kritika što nije rotirao. Ne toliko zbog umora, jer mi se čini da nije to razlog, nego zbog volje igrača sa klupe da se dokažu pred derbi. Mislim da bi orali teren, a ovi iz već pozantih prvih 11 su ipak malo mislima bili na derbiju. TO se i vćeim igračima i većim profesionalcima dešava. Moramo malo Željovski razmišljati.
LJubim vas
Ako te i treci put zajebe ti si budala
Nikada vise od5%![]()
Samo kafez
To je to..ChWilla je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 1:53 pmšta ti je reći sinergija uprave i navijačke grupe.
mup petlja i prešućuje stvari. ali ono što i oni znaju, a ne može se razumno očekivati da službeno napišu jeste da je smišljen plan devastacije svega što uspiju dohvatiti, uključujući i ulazak na istok i razbijanje hala i ostalog. to je razlog što je mup uslovio tolike tampon zone i prodaju karata za istok samo sa članskim kartama FKŽ. taj je plan i novčano "potpomognut" od struja njihove uprave i bivše uprave koje su sad protiv tana, i to je do policije i došlo.
znači mup hoće da prođe sa što manje zahmećenja, ovi hoće da unište i razvale, a mi bi trebali staviti svoje guzice i svoju imovinu na branik institucije derbija. nismo mi životinje, uništava se derbi, ma jelde. imovinu za koju smo i mi sa ovog foruma odvajali koliko je ko mogao. e nećemo baš tako.
i sad je problem što se, građevinskim žargonom, ne može opravdati primljeni avans. ali što reče gospon direktor - to je njihov problem...
Mora da si misliJo patuljcima
Tako će se i uraditi na kraju krajeva ali isto tako mi ne možemo uticati na njihovu odluku da nam daju 5%. Evo i sam vidiš da oni neće nikako da dođu ako nemaju šta počupati i demolirati jer što se tiče navijanja tu su jaki ko babe u 76 godini života.psihopata je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 4:57 pmposkidaj stolice ako vec prosli put nisu platili stetu,napravi tor,pa neka glodju i lome beton.GoodisonPark je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 4:49 pmEvo ja svaki derbi idem na koševo i ja isto tako zagovaram kavez i 5% jer ne želim da gledam polupismene narkomančiće sa sjevera kako divljaju po stadionu za kojeg su mnogi naši čak i živote dali da ne govorim o milion KM koliko je Željina porodica skupila za rekonstrukciju i izgradnju..
Ono kačenje stolica po ogradi i paljenje istih će ih skupo koštati, narednih godina će izgubiti milion KM od Željinih navijača.
Međutim, ima još dosta do derbija na koševu koncentrišimo se sad na subotu i na našu Grbavicu.
ne znam kako nekome uopse moze pasti na pamet da prica o tome kako im punimo kasu,pa onda je bolje da skroz bojkotujemo derbi i da nikako ne idemo,pa valjda ides da podrzis svoj klub a ne da gledas kako ces protivnika finansijski osiromasiti...a mozda sam ja fulio poentu navijanja i podrske klubu.GoodisonPark je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 5:14 pmTako će se i uraditi na kraju krajeva ali isto tako mi ne možemo uticati na njihovu odluku da nam daju 5%. Evo i sam vidiš da oni neće nikako da dođu ako nemaju šta počupati i demolirati jer što se tiče navijanja tu su jaki ko babe u 76 godini života.psihopata je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 4:57 pmposkidaj stolice ako vec prosli put nisu platili stetu,napravi tor,pa neka glodju i lome beton.GoodisonPark je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 4:49 pmEvo ja svaki derbi idem na koševo i ja isto tako zagovaram kavez i 5% jer ne želim da gledam polupismene narkomančiće sa sjevera kako divljaju po stadionu za kojeg su mnogi naši čak i živote dali da ne govorim o milion KM koliko je Željina porodica skupila za rekonstrukciju i izgradnju..
Ako gledamo realno mi njima svih ovih godina na koševu debelo punimo budžetsku kasu a oni nama za uzvrat lome i ruše stadion, gađaju bakljama ljude na sjeveru i na taj način negativno utiču na naše navijače koji zbog tih razloga u neka doba prestanu uopšte dolaziti na utakmice.
Znači oni nama donose samo štetu (jer mi finansijski od njih faktički ništa i ne zaradimo) a mi njima donosimo samo korist e pa došlo je vrijeme da se izjednačimo.
Što se tiče derbija, neka Đine dovede svoje Horde Zla na Grbavicu a i mi Manijaci smo već tu i da se bez yebenih tampon zona pofajtamo i na terenu i na tribinama, to su bili derbiji a ovo sad je trla baba lan i na kraju završilo 0:0.