Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Tryg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 11:13 am

AsharaK je napisao/la:Jel postoji ona stranica vise, sto se online doniralo za Grbavicu? Fanzi je radio ja msm
ukinuto je to jer sada klubska stranica ima paypal tako da se sve uplate vrse tu.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ublehas
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:28 am

dell21 je napisao/la:Ne bi bilo loše da uprava izađe sa podatkom koliko ukupno para će se uložiti da završimo sve predviđene radove za dobijanje licence. Za sada ide pravo dobro i vjerovatno su iznenadeni sa ovakvim odzivom.
Mislim da će se izaći sa tom cifrom.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 11:32 am

Tryg je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Jel postoji ona stranica vise, sto se online doniralo za Grbavicu? Fanzi je radio ja msm
ukinuto je to jer sada klubska stranica ima paypal tako da se sve uplate vrse tu.
Ima paypal za clanarinu. Nema za ovu pomoc. Jbt kontam svaki dan po marku kad bi prebacio. A moze se pomoglo bi se, bilo bi lijepo kad bi i za to imali mogucnost doniranja preko paypala.
Željezničar ante portas !

exbabilon
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:38 am

-----------------------------------------Kjosevski/Fejzic-------------------------------------------

Stevanovic/Memija----Kosoric/Hodzurda----Bogicevic/Osmankovic------Kramaric/Stanic

--------------------------Zahirovic/Zolotic--------Blagojevic/Sadikovic-------------------------

Stevanovic/Memija--------------------Bekric/Sadikovic-------------------------Thiago/Mailson

-------------------------------Lendric/Djermanovic/Beganovic------------------------------------

Na ovo dodaj Enisa koji moze igrati sve, Bogdanovica koji ce se vratiti za Evropu, Halvadzica, Dinu Hasanovica, Zerica, Mujagica, Turkovica...
Na ljeto ovo pojacati sa 2 klasna igraca i to ce biti pun pogodak.
STRASNI ZELJEZNICAR! :titula:

dell21
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:39 am

ublehas je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Ne bi bilo loše da uprava izađe sa podatkom koliko ukupno para će se uložiti da završimo sve predviđene radove za dobijanje licence. Za sada ide pravo dobro i vjerovatno su iznenadeni sa ovakvim odzivom.
Mislim da će se izaći sa tom cifrom.
To bi jako bitno bilo i to je trebalo odma navesti, kad dostignemo potrebnu cifru da se izade u javnost da je akcija završena sredstva prikupljena. To će imati još veći efekat za naredne radove i povjerenje u upravu i utrošak finansija. Što prije treba izaći sa tom cifrom potrebnih sredstava.

Tryg
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 11:41 am

AsharaK je napisao/la:
Tryg je napisao/la:
Ima paypal za clanarinu. Nema za ovu pomoc. Jbt kontam svaki dan po marku kad bi prebacio. A moze se pomoglo bi se, bilo bi lijepo kad bi i za to imali mogucnost doniranja preko paypala.
http://fkzeljeznicar.ba/informacija-o-p ... icu/19141/" onclick="window.open(this.href);return false;

evo pise ti ispod, a i ja sam slao pare za stolice na ovaj nacin, uplatom na racun preko interneta.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:42 am

Na kraju cemo izgradit pravi istok, spojen sa sjeverom :rofl:
Željezničar ante portas !

dell21
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:45 am

AsharaK je napisao/la:Na kraju cemo izgradit pravi istok, spojen sa sjeverom :rofl:
Nije to u planu nažalost hehe

Brkoo
Kontakt:

uto mar 22, 2016 12:05 pm

exbabilon je napisao/la:-----------------------------------------Kjosevski/Fejzic-------------------------------------------

Stevanovic/Memija----Kosoric/Hodzurda----Bogicevic/Osmankovic------Kramaric/Stanic

--------------------------Zahirovic/Zolotic--------Blagojevic/Sadikovic-------------------------

Stevanovic/Memija--------------------Bekric/Sadikovic-------------------------Thiago/Mailson

-------------------------------Lendric/Djermanovic/Beganovic------------------------------------

Na ovo dodaj Enisa koji moze igrati sve, Bogdanovica koji ce se vratiti za Evropu, Halvadzica, Dinu Hasanovica, Zerica, Mujagica, Turkovica...
Treba dovesti kompletnu lijevu stranu tj. lijevog beka, lijevo krilo( Stanić jednostavno krpi tu poziciju dok je Mirko onako u ovih par tekmi sto je igrao ne mozes reci da je los a nije ni nesto extra, Mailson je maskota dok Tiago nema sve potrebne segmente za igru na krilu, tu nije dovoljna samo brzina) možda i nekog klasnog napadaca, meni Đermanović i Beganović ne ulijevaju povjerenje i ne vjerujem da su oni igraci za neke vece domete(Lendrić,Tiago, taj klasni napadac i Mujagic bi bilo odlično bar po meni sto se tice napadaca). Enisu i Nedi se treba zahvaliti na ljeto, hvala vam za sve sto ste uradili za nas klub ali nemate kvalitet za Želju, ako se i Mailson ne izbori za mjesto i njega isto otjerati, zauzima mjesto a jos je stranac..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto mar 22, 2016 12:06 pm

Druzenje sa igracima u cetvrtak. Idealna prilika da se kupi sta u fan shopu :ganja:

ChWilla
Kontakt:

uto mar 22, 2016 12:07 pm

a što smo zahtjevni postali... :ganja:
gradi željo boli te *****

Minjore
Kontakt:

uto mar 22, 2016 12:21 pm

Zoran Kokot donirao 20 stolica :klanjase2:
lokalnoj kafani u Podgorici

Jaozinho22

uto mar 22, 2016 12:23 pm

Mislim da je prerano da bacamo šuplje i dovodimo nekog.Pricamo kako ekipa treba ići utakmicu po utakmicu a mi vec pravimo ekipu za drugo pretkolo....imat ćemo vremena bacat suplju ljeto je ispred nas sad je bitno da nastavimo s dobrom posjetom i da nosimo ekipu do kraja takmičenja.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Kapiten
Kontakt:

uto mar 22, 2016 12:32 pm

Ja s nestrpljenjem ocekujem potpisivanje ugovora s nasom omladinom, daleko je ljeto. Imat cemo kada razmisljati o tim pojacanjima.
Nadam se da nije doslo do nekih problema s ovim omladincima i njihovim ugovorima...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

fanaticZeljin

uto mar 22, 2016 12:55 pm

Hajmo Visca, Vrsajevic( i ako je robijas),Bajic, Amir, Zukanovic, Pjanic(kad okacis nas sal baci i koju za stolicu), Jahic, Muratovic, Popovic, Radovanovic, Culum, M.Stanic, Baljic, Konjic, Bazdarevic, Sabanadzovic, Cocalic, Dijaliba, Koke, Enes Begovic, Kike(za malu raju), Zdravko Colic, Djuro, Hasagic, Beslija, M.Kruzik(i od kolega iz mupa), Hodzic, Gojak, Hajradinovic, Zubanovic, Medunjanin, Mimo, koga sam zaboravio nek se ne nadze uvrijedjen :rofl: i naravno Dzej :ganja:
Srcu draga, boja PLAVA !

FKZ1921
Kontakt:

uto mar 22, 2016 12:57 pm

Ja sam pisao o tome,pa evo...
Uprava se striktno drži budžeta. Ne žele troškove koji nisu bili planirani i nisu ušli u budžet. A toj djeci koja će potpisati bi htjeli dati solidne stipendije.
Neće se potpisati ugovori sa svih 9 predloženih omladinaca. Sa koliko će i sa kojima,ne znam.
Osim toga,traže se najoptimalnije forme ugovora a u cilju zaštite interesa kluba.
Sve bi se trebalo završiti u ovih nekoliko dana.

ž'21
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:05 pm

exbabilon je napisao/la:-----------------------------------------Kjosevski/Fejzic-------------------------------------------

Pitarska priča o prekucavanju lige je sada došla u naše dvorište. Smirite se ljudi, kakva dva tima, činjenica je da imamo 15-ak igrača koji mogu iznijeti jednu sezonu, ali ništa više od toga. Puca vas euforija opasno, spustite loptu na zemlju, idemo utakmicu po utakmicu. Ovu pauzu treba dodatno iskoristiti za uigravanje ekipe.

terabajt
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:07 pm

FKZ1921 je napisao/la:Ja sam pisao o tome,pa evo...
Uprava se striktno drži budžeta. Ne žele troškove koji nisu bili planirani i nisu ušli u budžet. A toj djeci koja će potpisati bi htjeli dati solidne stipendije.
Neće se potpisati ugovori sa svih 9 predloženih omladinaca. Sa koliko će i sa kojima,ne znam.
Osim toga,traže se najoptimalnije forme ugovora a u cilju zaštite interesa kluba.
Sve bi se trebalo završiti u ovih nekoliko dana.
Kratko, sažeto ,dovoljno.... tvoji postovi su nekako baš po mom ukusu :ganja:

exbabilon
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:13 pm

ž'21 je napisao/la:

Pitarska priča o prekucavanju lige je sada došla u naše dvorište. Smirite se ljudi, kakva dva tima, činjenica je da imamo 15-ak igrača koji mogu iznijeti jednu sezonu, ali ništa više od toga. Puca vas euforija opasno, spustite loptu na zemlju, idemo utakmicu po utakmicu. Ovu pauzu treba dodatno iskoristiti za uigravanje ekipe.
Prekucavanje lige niko nije spomenuo, i sam mislim da nemamo vise od 15-ak kvalitetnih igraca, ovo je samo pregled trenutnog stanja koje je sve samo ne lose u odnosu na prvu polusezonu. Ako nista prvi izbor na svakoj poziciji je dobar, drugi vec tu i tamo, moze krpiti, nista vise. Zato i govorim o eventualnim pojacanjima na ljeto. Ali svakako ima do tad vremena...

Minjore
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:19 pm

Veca nije dobio poziv u mladu reprezentaciju, kakva bruka i sramota..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.

Prijava