ukinuto je to jer sada klubska stranica ima paypal tako da se sve uplate vrse tu.AsharaK je napisao/la:Jel postoji ona stranica vise, sto se online doniralo za Grbavicu? Fanzi je radio ja msm
ukinuto je to jer sada klubska stranica ima paypal tako da se sve uplate vrse tu.AsharaK je napisao/la:Jel postoji ona stranica vise, sto se online doniralo za Grbavicu? Fanzi je radio ja msm
Mislim da će se izaći sa tom cifrom.dell21 je napisao/la:Ne bi bilo loše da uprava izađe sa podatkom koliko ukupno para će se uložiti da završimo sve predviđene radove za dobijanje licence. Za sada ide pravo dobro i vjerovatno su iznenadeni sa ovakvim odzivom.
Ima paypal za clanarinu. Nema za ovu pomoc. Jbt kontam svaki dan po marku kad bi prebacio. A moze se pomoglo bi se, bilo bi lijepo kad bi i za to imali mogucnost doniranja preko paypala.Tryg je napisao/la:ukinuto je to jer sada klubska stranica ima paypal tako da se sve uplate vrse tu.AsharaK je napisao/la:Jel postoji ona stranica vise, sto se online doniralo za Grbavicu? Fanzi je radio ja msm
To bi jako bitno bilo i to je trebalo odma navesti, kad dostignemo potrebnu cifru da se izade u javnost da je akcija završena sredstva prikupljena. To će imati još veći efekat za naredne radove i povjerenje u upravu i utrošak finansija. Što prije treba izaći sa tom cifrom potrebnih sredstava.ublehas je napisao/la:Mislim da će se izaći sa tom cifrom.dell21 je napisao/la:Ne bi bilo loše da uprava izađe sa podatkom koliko ukupno para će se uložiti da završimo sve predviđene radove za dobijanje licence. Za sada ide pravo dobro i vjerovatno su iznenadeni sa ovakvim odzivom.
http://fkzeljeznicar.ba/informacija-o-p ... icu/19141/" onclick="window.open(this.href);return false;AsharaK je napisao/la:Ima paypal za clanarinu. Nema za ovu pomoc. Jbt kontam svaki dan po marku kad bi prebacio. A moze se pomoglo bi se, bilo bi lijepo kad bi i za to imali mogucnost doniranja preko paypala.Tryg je napisao/la:ukinuto je to jer sada klubska stranica ima paypal tako da se sve uplate vrse tu.AsharaK je napisao/la:Jel postoji ona stranica vise, sto se online doniralo za Grbavicu? Fanzi je radio ja msm
Nije to u planu nažalost heheAsharaK je napisao/la:Na kraju cemo izgradit pravi istok, spojen sa sjeverom
Treba dovesti kompletnu lijevu stranu tj. lijevog beka, lijevo krilo( Stanić jednostavno krpi tu poziciju dok je Mirko onako u ovih par tekmi sto je igrao ne mozes reci da je los a nije ni nesto extra, Mailson je maskota dok Tiago nema sve potrebne segmente za igru na krilu, tu nije dovoljna samo brzina) možda i nekog klasnog napadaca, meni Đermanović i Beganović ne ulijevaju povjerenje i ne vjerujem da su oni igraci za neke vece domete(Lendrić,Tiago, taj klasni napadac i Mujagic bi bilo odlično bar po meni sto se tice napadaca). Enisu i Nedi se treba zahvaliti na ljeto, hvala vam za sve sto ste uradili za nas klub ali nemate kvalitet za Želju, ako se i Mailson ne izbori za mjesto i njega isto otjerati, zauzima mjesto a jos je stranac..exbabilon je napisao/la:-----------------------------------------Kjosevski/Fejzic-------------------------------------------
Stevanovic/Memija----Kosoric/Hodzurda----Bogicevic/Osmankovic------Kramaric/Stanic
--------------------------Zahirovic/Zolotic--------Blagojevic/Sadikovic-------------------------
Stevanovic/Memija--------------------Bekric/Sadikovic-------------------------Thiago/Mailson
-------------------------------Lendric/Djermanovic/Beganovic------------------------------------
Na ovo dodaj Enisa koji moze igrati sve, Bogdanovica koji ce se vratiti za Evropu, Halvadzica, Dinu Hasanovica, Zerica, Mujagica, Turkovica...
Na ljeto ovo pojacati sa 2 klasna igraca i to ce biti pun pogodak.
STRASNI ZELJEZNICAR!
Pitarska priča o prekucavanju lige je sada došla u naše dvorište. Smirite se ljudi, kakva dva tima, činjenica je da imamo 15-ak igrača koji mogu iznijeti jednu sezonu, ali ništa više od toga. Puca vas euforija opasno, spustite loptu na zemlju, idemo utakmicu po utakmicu. Ovu pauzu treba dodatno iskoristiti za uigravanje ekipe.exbabilon je napisao/la:-----------------------------------------Kjosevski/Fejzic-------------------------------------------
Stevanovic/Memija----Kosoric/Hodzurda----Bogicevic/Osmankovic------Kramaric/Stanic
--------------------------Zahirovic/Zolotic--------Blagojevic/Sadikovic-------------------------
Stevanovic/Memija--------------------Bekric/Sadikovic-------------------------Thiago/Mailson
-------------------------------Lendric/Djermanovic/Beganovic------------------------------------
Na ovo dodaj Enisa koji moze igrati sve, Bogdanovica koji ce se vratiti za Evropu, Halvadzica, Dinu Hasanovica, Zerica, Mujagica, Turkovica...
STRASNI ZELJEZNICAR!
Kratko, sažeto ,dovoljno.... tvoji postovi su nekako baš po mom ukusuFKZ1921 je napisao/la:Ja sam pisao o tome,pa evo...
Uprava se striktno drži budžeta. Ne žele troškove koji nisu bili planirani i nisu ušli u budžet. A toj djeci koja će potpisati bi htjeli dati solidne stipendije.
Neće se potpisati ugovori sa svih 9 predloženih omladinaca. Sa koliko će i sa kojima,ne znam.
Osim toga,traže se najoptimalnije forme ugovora a u cilju zaštite interesa kluba.
Sve bi se trebalo završiti u ovih nekoliko dana.
Prekucavanje lige niko nije spomenuo, i sam mislim da nemamo vise od 15-ak kvalitetnih igraca, ovo je samo pregled trenutnog stanja koje je sve samo ne lose u odnosu na prvu polusezonu. Ako nista prvi izbor na svakoj poziciji je dobar, drugi vec tu i tamo, moze krpiti, nista vise. Zato i govorim o eventualnim pojacanjima na ljeto. Ali svakako ima do tad vremena...ž'21 je napisao/la:Pitarska priča o prekucavanju lige je sada došla u naše dvorište. Smirite se ljudi, kakva dva tima, činjenica je da imamo 15-ak igrača koji mogu iznijeti jednu sezonu, ali ništa više od toga. Puca vas euforija opasno, spustite loptu na zemlju, idemo utakmicu po utakmicu. Ovu pauzu treba dodatno iskoristiti za uigravanje ekipe.exbabilon je napisao/la:-----------------------------------------Kjosevski/Fejzic-------------------------------------------
STRASNI ZELJEZNICAR!