Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 27, 2016 1:42 pm

chile je napisao/la:Mislim da je Kramaric za klasu iznad Ivetica a to ce se pokazati kad dodje novi sef i postavi takriku i igru.
Mi nismo imali nikakvu igru sve se svodilo na dodavanje lopte Stevanovicu pa da on nesto desno uradi a ako to zatvori protivnik onda su stoperi nabijali Lendricu.
U onoj postavci igre ni bek svherske klase nebi mnogo bolje izgledao.
Strpite se da izaberu tog sefa i on ce se valjda ocitovat na igracki kadar... na koga racuna koga ne i profili igraca koji mu fale.
Sve je to proces i po meni bez sefa jedino mozes dovesti igraca nivo iznad nase lige ako bi se ukazala prilika... npr Stilu spominju on bi kod svakog trenera u nasem timu nasao mjesto jer je nivo iznad.
A ove prinove i macke i vreci bez odobrenja sefa ne treba ni gledati.

Sent from my Plavo Sokocalo
a mozda nisi pomislio da na lijevoj strani nismo imali igraca kao Stevanovic koji moze nesto napraviti ??? i kad je bila lopta na lijevoj strani nikada nista nije bilo iz toga ....eto Stevanovic voli da se svih 90 minuta igra na njega....radio bi to neko i na lijevoj strani da je tip i klasa Mice...ali nije jbg :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

SWRA_1921
Kontakt:

pet maj 27, 2016 1:43 pm

I zasto onda krivis Kramarica koji nije ni igrao vecinu utakmica?

delinjo
Kontakt:

pet maj 27, 2016 1:45 pm

ne krivim samo Kramarica ...citaj jbg....krivim prije svega Edisa ...zatim igrace koji su tu igrali....a eto ti mislis da krivim Kramarica a ako vjerujes da sam vise razocaran Stanicem nego njim....Kramarica sam uzeo na zub samo zbog toga sto se pisalo o Iveticu pa poredio njih dvojicu :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

godrina
Kontakt:

pet maj 27, 2016 1:46 pm

Uh mogli bi biti pakleno dobri.
Napadacki i atraktivni.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hadzijalagic
Kontakt:

pet maj 27, 2016 1:48 pm

:ganja: :ganja:
slika
Klupa:Bekric, Radinovic, Osmankovic, S.Stevanovic, Bogicevic, Tiago, Kramaric, Pozder, Mujagic, Beganovic, Halvadzic, Stanic, Fejzic....
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pet maj 27, 2016 1:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

irfo

pet maj 27, 2016 1:49 pm

Hajmo biti realni, kramarica jedan na jedan je ubio svaki igrac protiv kojeg je igro, posebno onaj frajer iz sirokog koji je bezveze igrac inace, dobar je u ofanzivi ali nije brate za beka

chile
Kontakt:

pet maj 27, 2016 1:50 pm

Da ti je bio i bolji igrac od Stevanovica opet bi bilo izbi nabi i vracaj loptu stoperima. Bez ikakve igre i taktike. I Sinisu su kovli u zvjezde dok nije podlegao taktici i sudarao se sa prezimenjakom a u odbrani doslovno shvatio poginuti.
Sacekajmo svi novog sefa i on ce reci sa cim raspolaze i sta mu treba, a ja sam siguran da igraci tipa Ivetica nisu ti koji ce nas pojacati a prinove da sjede na klupi ili tribinama nam ne trebaju.
Moje vidjenje situacije[WINKING FACE]

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

damirfile
Kontakt:

pet maj 27, 2016 1:50 pm

Hadzijalagic je napisao/la::ganja: :ganja:
slika
bilo bi :karanje: u ligi.

irfo

pet maj 27, 2016 1:55 pm

Puno pricate o strucnom stabu i igracu, a niko ne spominje najvazniju stvar u ovom trenutku:
Da li ce biti podebljano slovo O na sjeveru???? :ganja:

Okolele
Kontakt:

Hahah eno ga i violoncelo se javio na onoj stranici hhahaha plač.. :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

Vukomanovica neko neki dan otpisa a eto sad je nezvanicno novi sef. Mlad, perspektivan jest, ali treba vidjeti sta ce nam donijeti. Nekako izgleda gospodski, lijepo ce ga biti vidjeti na klupi, bar meni. Bitan je i strucni stab, nadam se da ce on praviti sebi strucni stab i da mu mi jos dodamo Odu ili Adzema.

Charlie Sheen
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:00 pm

Okolele je napisao/la:Hahah eno ga i violoncelo se javio na onoj stranici hhahaha plač.. :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1:
koja stranica

Jaozinho22

pet maj 27, 2016 2:00 pm

Leon_Professional je napisao/la:Vukomanovica neko neki dan otpisa a eto sad je nezvanicno novi sef. Mlad, perspektivan jest, ali treba vidjeti sta ce nam donijeti. Nekako izgleda gospodski, lijepo ce ga biti vidjeti na klupi, bar meni. Bitan je i strucni stab, nadam se da ce on praviti sebi strucni stab i da mu mi jos dodamo Odu ili Adzema.
Vukomanovic mister Ala Guardiola :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

diego1921
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:01 pm

Kad ce zvanicna potvrditi ovo za Vukomanovica,gosti cekaju !! :kafa:

Okolele
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:02 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Hahah eno ga i violoncelo se javio na onoj stranici hhahaha plač.. :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1:
koja stranica
Ma na fb oni stop kriminalnoj upravi Želje
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:02 pm

''Vodjen pohlepom i gladom za parama dolazi na celno mjesto predsjednika FK Zeljeznicar, u kojeg dovodi i sina, po ugledu na Zdravka Mamica, sina u NFSBIH registruje za zastupnika igraca - fudbalskog menadzera, po devizi "Babo vlada, sin prodaje" !''
GLADOM HAHAHAHA, ovi sa stranice nepismeniji od novinarke iz ftv-a, pa sta je ovo majko draga, kakve gluposti lupaju na grupi, ali dzaba im, ne mogu ni preko 100 lajkova nabit hahaha
Vukomanovic bi mogao biti dobar izbor, nadam se da dolazi sa svojim ljudima :)
Jeste da sam ocekivao Smajketa, ali neeemaa veeezee, Vukomanovic se takodjer cini kao pravo dobra opcija. U svakom slucaju sam krajnje optimistican, ko god da bude. I mogu mislit kako ce se preporodit zapad kada se zavrsi, jedva cekam da vidim :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Elegant
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:03 pm

Nije covjek ni dosao dize se euforija, da vidimo prvo kakav mu je plan i pritup.

Moja jedina zelja je da igrace fizicki pripremi da ne padaju nakon pola sata igre.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:07 pm

Bezveze se zamarate oko te stranice... ;)

Hajmo zvanična :kafa:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Charlie Sheen
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:09 pm

Ko god da bude sud se jedino moze dati na terenu svi su oni nepoznanice za nas

Charlie Sheen
Kontakt:

pet maj 27, 2016 2:10 pm

Ko god da bude sud se jedino moze dati na terenu svi su oni nepoznanice za nas

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava