A sta je sa subotom.SanMan je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 11:07 pmNe kontam jel se zezate ili ste ozbiljni za kupovinu karti.
Samo dođite ponesite pare i fino kupite kartu, uvjek će biti najmanje deset momaka sa članskom, valjda vas neko pozna
Ako nikog neznate ide provjera: dva kruga oko stadiona i pet puta glasno i jasno Željo je najveći i kupiš kartu
A možeš i člansku slobodno kupiti
Mozes kupiti vise karti na jednu clansku.
Jesi kvaran storme
Ups.Model1964 je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 11:14 pmJesi kvaran storme![]()
U prethodnom periodu održana su dva radna sastanka predstavnika Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, sa predstavnicima uprava FK „Željezničar“, FK „Sarajevo“ i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Tom prilikom su dogovoreni detalji vezani za osiguranje pomenutog sportskog događaja, kao i mjere koje će u tom cilju preduzeti Uprava policije. Treba naglasiti da je za određivanje broja ulaznica za domaće, kao i za gostujuće navijače, isključivo odgovoran organizator, što je u ovom slučaju uprava FK „Željezničar“.LARS1921 je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 11:21 pm"Mi smo željeli dati gostujućim navijačima više ulaznica, uključujući i sektor sa slovom 'LJ', ali je MUP tražio da dva sektora na sjeveru budu tampon zona radi sigurnosti. Također, i mi smo oštećeni jer osim ta dva sektora na sjeveru koja su pretvorena u tampon zonu, i dio istoka je pretvoren u tampon zonu"
Baš vala ja jedva dočeko on ovdje javno objavljuje koje su pogodnosti. Samo još treba da pročita tebi bi je poslo da se ubjđuješ s njom. Zna bit prgava.Model1964 je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 11:14 pmJesi kvaran storme![]()
U Evropu druze, u Evropu.staaarinavijac je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 11:18 pm"Široki je imao više želje i volje. Sigurno da je Široki otvorio dobro utakmicu u prvih 25 minuta. Drugo poluvrijeme isto tako je pripalo domaćinu koji je napravio dvije-tri dobre prilike", rekao je Petrović
Baš se pitam , čija li je krivica što Široki imao više želje i volje ...
Naravno da želi da me igrači demantuju , ali nisam optimista da oni ovom Širokom mogu dati dva gola na Grbavici a, ne primiti ni jedan ...pogotovo kad se sjetim mučenja protiv Krupe ... takođe nisam optimista ni za derbi ...psihološki su bar malo poljuljani , definitivno umorni i bezvoljni ,a Petrović će , najvjerovatnije
igrati tešku defanzivu , odnosno na neriješen rezulatat , što nikako nije uredu , jer bi morali pobijediti Sarajevo na našem stadionu ...hajde da vidimo gdje će nas odvesti Petrovićeva tvrdoglavost ...
O tome ja trubim.