Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 3:45 am

delinjo je napisao/la:Cica Mulaosmanovic :D :D
ili juree govoo , ili sanjin mesic ili cosic :D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dell21
Kontakt:

uto mar 22, 2016 8:17 am

Ne bi bilo loše da uprava izađe sa podatkom koliko ukupno para će se uložiti da završimo sve predviđene radove za dobijanje licence. Za sada ide pravo dobro i vjerovatno su iznenadeni sa ovakvim odzivom.

Velahalve
Kontakt:

uto mar 22, 2016 8:45 am

Odličan odziv za akciju kupi stolicu za evropsku Grbavicu, imamo mi još mnogo bivših fudbalera i ljudi koji se predstavljaju kao veliki Željovci, a imaju love, tako da bi trebalo biti još pomoći, zna li neko jel nam nešto pomogla Općina?
I nama navijačima je isto tako preostalo ko može da uplati za jednu stolicu, i da napunimo Grbavicu protiv Olimpika, a bgm i svaku narednu, zaslužuju to ovi ljudi u upravi, igrači...Zaslužuje to Željo! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:02 am

hajde biliću, uplati i ti koju stolicu :rofl1:
gradi željo boli te *****

USCFLOW
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:10 am

Nisam od onih koji daju velike sanse prvoj poziciji, cak ni ne mislim na to.
Al ljudi, cijelu noc sanjah titulu.

Tryg
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:19 am

Hajmo se dogovorit raja nesto :) Ko god spomene rijec "titula" ovdje, neka pojede govno :)
Evo ja prvi odoh pojesti.

De malo dodjite sebi, 3. mjesto, kup, evropske utakmice na Grbavici, i udarajmo se nogama u guzicu.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Ivicahuljev
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:24 am

Treba I onu trojicu uhljupa od komsija prozvati,dosli su da se nasladjuju kad je pao krov od snijega,treba iskopati te slike I 'traziti' po stolicu od njih trojice :rofl1:
I Ognjen me odusevio,nisam fakat ocekivao od njeg Bravo Djelma :pljesak:

Ivicahuljev
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:24 am

Treba I onu trojicu uhljupa od komsija prozvati,dosli su da se nasladjuju kad je pao krov od snijega,treba iskopati te slike I 'traziti' po stolicu od njih trojice :rofl1:
I Ognjen me odusevio,nisam fakat ocekivao od njeg Bravo Djelma :pljesak:

Veteran1965
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:35 am

Trenutni prioriteti po mom mišljenju bi bili slijedeći:

- Ekipa i utakmice, ići tekmu po tekmu,hladne glave, punim angažmanom , bez kalkulisanja. Cilj bi trebao biti izlazak u Europu. Ako bi se zakačio kakav trofej bilo bi fakat iznad svih očekivanja.
- Logistika,nastaviti započete aktivnosti oko stadiona, i završiti na vrijeme sve planirane aktivnosti za igranje Europskih utakmica u Dolini, ali i obezbjeđenje kvalitetnijih uslova za utakmice u ligi 12.
- Igrači- ugovori, ja ne znam kako stojimo sa tim, ali npr za Blagojevića mislim da ima ugovor do ljeta 2017. Ako nije plan prodavati ljetos, odmah produžavati ugovor. Takođe i ostalim ( Dado Sadiković, Memija, Dženis,) ako ima potrebe. Mislim većina su novi igrači, pa ovdje nemamo mnogo izazova.
- Navijači, nastaviti ovim tempom, pa i pojačati kako sezona odmiče trebaće nam. U što većem broju na utakmice, animirati što veći broj raje, rodbine, komšija, prijatelja....ne popuštati oko članskih, prikupljanja donacija za stadion, bolja organizacija unutar skupine, ali i u odnosima sa upravom kluba treba mnogo više koordinacije i dogovora.
- Uprava, i dalje nastaviti ovim tempom i angažovanjem. Maksimalno raditi na podizanju odnosa i naše pozicije u savezu (ključno za ligu 12.) Generalni sponzor je nešto što bi nam mnogo toga rješilo, nadam se da ćemo ga naći u ovoj godini.

Ključ svega je u svim ovim planovima hladna glava, korak po korak, i timski duh u kojeg niti malo ne sumnjam kako na terenu, tako i u upravi, i naravno na tribinama.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:48 am

Na ovo tvoje bih dodao samo da se već treba razmišljati o dva-tri vrhunska pojačanja ako ne za Evropu onda za ligu 12. Ljeto se bliži - bit će sigurno veći izbor igrača nego zimus - treba biti spreman. Treba nam još suhog kvaliteta pa kad dogodine odeš u Tuzlu ili negdje drugo treba da oni strepe svih 90 minuta, a ne mi.

godrina
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:58 am

kakva je povreda stevanovica, je li bilo govora oko toga ??
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

ChWilla
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:59 am

dobar je.
gradi željo boli te *****

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 10:04 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Na ovo tvoje bih dodao samo da se već treba razmišljati o dva-tri vrhunska pojačanja ako ne za Evropu onda za ligu 12. Ljeto se bliži - bit će sigurno veći izbor igrača nego zimus - treba biti spreman. Treba nam još suhog kvaliteta pa kad dogodine odeš u Tuzlu ili negdje drugo treba da oni strepe svih 90 minuta, a ne mi.
Odigrali smo nekoliko utakmica i vec se da sumirati uradjeno. Ja sam jako zadovoljan nismo umirali u ljepoti igre ali ekipa izgleda kao da zna sta hoce u svakom trenutku. Atmosfera je odlicna a tome pridonosi ovo sa stadionom sto se direktno vidi na posjeti i mogu mirbog srca reci ovo vec lici na nesto. Mislim da su nas losi tereni i neuigranost sprijecili da vidimo puni kapacitet ekipe mislim da mozemo jos dosta bolje kao kolektiv i to ocekujem u buducnosti.
U ovom trenutku cilj treba biti evropa kako najmanje je bitno ali nam evropa treba i samo tako treba razmisljati u predhodnom periodu smo sebi povecali sanse na oba fronta.
Sto se ekipe za narednu godinu tice volio bi vidjeti nekog stopera i lijevo krilo ali oba igraca koji bi bili pojacanje sto nije neizvodivo. To bi nam dodatno povecalo kvalitet i punom snagom bi probali napraviti nesto u evropi i u ligi 12
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:27 am

Ma eto ja bih bio zadovoljan sa dva igrača na bilo kojoj poziciji (mada sam u suštini i ja mislio na jednog stopera) samo da su kvalitet više, kvalitet koji donosi prevagu na terenu. Mi još imamo igrača u ekipi koji realno ne donose ništa specijalno na terenu, vidjeli smo to u Tuzli. Ako želimo naprijed, a želimo to se mora mijenjati.

exbabilon
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:29 am

Gurat s ovom ekipom i izborit Evropu, to je sada vec realna opcija. A za evropske utakmice na Grbavici pojacat ekipu sa 2 klasna igraca koja ce odmah uci u prvih 11, a trenutni kostur zadrzati. Sreca veliki remont je iza nas, sad mozemo citav prelazni rok traziti jednog ili dva igraca, a ne 12. :rofl1:

Veteran1965
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:41 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Na ovo tvoje bih dodao samo da se već treba razmišljati o dva-tri vrhunska pojačanja ako ne za Evropu onda za ligu 12. Ljeto se bliži - bit će sigurno veći izbor igrača nego zimus - treba biti spreman. Treba nam još suhog kvaliteta pa kad dogodine odeš u Tuzlu ili negdje drugo treba da oni strepe svih 90 minuta, a ne mi.
Slžem se 100%, na kvaliteti ekipe se uvijek može raditi, i ima prostora za bolje(skuplje ) igrače. Nama cilj mora biti liga 12, i u tom segmentu odnosi i uticaj u savezu se trebaju značajno popraviti. Ne može nas krme salem povaljivat kada i kako njemu i malenim odgovara, ili hercegovački lobi...
Tu mi moramo " napasti" najjače što možemo, samo da bi se zaštitili i imali na svim terenima fer i pošteno suđenje. Ništa više nama neće trebati. Ako to ne uspijemo, bez obzira na kvalitet ekipe, nisam optimističan...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:49 am

Jel postoji ona stranica vise, sto se online doniralo za Grbavicu? Fanzi je radio ja msm
Željezničar ante portas !

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:53 am

Upravo to i mislim da su u klubu toga itekako svjesni. Čak sam pričao sa jednim našim igračem na tu temo i on sam kaže nema nas nigdje. Koliko znam ova godina je izborna u Savezu i treba dobro isplanirati šta i kako. To se ne može preko noći promijenit jer svakakve se mrake tamo nakotilo. Treba godina i godina da se situacija promijeni i isčisti. Pitarluk najbolje stoji i sigurno neće bez borbe pustiti nijednu poziciju. Upetljani su u Savezu itekako u ovo štimanje titule i zato neće ništa ni poduzeti i tu se ne treba zanositi osim ako se neko eksterni ne uključi. Mi samo želimo ravnopravnost na terenu i da nam se penal sudi kad jeste, a drugima se sudi i kad nije. To Željo ne smije dozvoliti.

Ajzea
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:02 am

Apsolutno se slazem sa @pile, da su nam još klasan štoper i lijevo krilo, prijeko potrebni za europsko takmičenje, koje bi eventualno izborili, i ligu 12. Ne znam koji je plan sa Mirkom, ali ako ga Edis ne vidi u ozbiljnim kombinacijama te ako će Stanić zauzimati mjesto lijevog beka čak i u trenutku kada je Mirko spreman, neka pretraze trzište i za lijevog beka.

Bojim se da uprava ne razmazi derbi navijače, mene neće, to je sigurno ali sve nešto mislim da oni očekuju reprezentativce u budućnosti, kad su se već dovodili bivši reprezentativci u ovom prelaznom roku. Kazem, postoji bojazan da dođe do osporavanja igračkih kvaliteta svakog igrača iz naše, ili neke manje poznate lige.

Okolele
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:07 am

Mislim da bi se trebalo razmisliti,posto smo skupli ovoliko novca da neku simbolicnu cifru doniramo za lijecenje onog mladog golmana Slavije sto je u komi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava