sri apr 12, 2017 8:01 pm
Jednostavno pojeo nas je Široki, meni je u prvom poluvremenu to izgledalo loše, a otvaranjem drugog poluvremena ljudi su izgarali bukvalno, u svakom segmentu nas nadjačali i zasluženo su slavili. Treba razumjeti da možemo imati loš dan, ali danas je protivnik imao sve posloženo, uostalom ovo im je i zadnja šansa da uspiju izboriti Evropu, pa je i razumljivo.
Ja Petrovića ne krivim, jednostavno izveden je najbolji mogući sastav, uradili smo rokadu Siniši i to je po meni najviše uticalo da smo bili katastrofalni po lijevoj strani.. Lendrić je kriv donekle zbog rezultata, danas nije odigrao ništa drugačiju utakmicu od ovih prethodnih u kojima je zabio 17 pogodaka, čekao je šansu, dočekao je i nije je nažalost iskoristio..
Na kraju se nismo mogli ni otvoriti, jer bi Široki i malo prostora što ostavimo iskoristio, ubacili su svježe igrače u ofanzivi i samo su čekali neku našu izgubljenu loptu, kada pogledamo odnos snaga na terenu možemo biti i zadovoljni ovim rezultatom, čak štaviše daje nam nadu da prođemo dalje, jer na Grbavici ovo proljeće se niko od protivnika nije naigrao..