a Balotelli i DibulibaMinjore je napisao/la:Pjanicu, Medunjaninu, Vrsajevicu, Visca, Amire, Bajicu, Tifa, Zeljko Komsic, Mesa Bazdarevic, Zukanovicu, Francesco Totti, vi ste na redu
E cuj Nail Drvo hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahGrbavica je napisao/la:a Balotelli i DibulibaMinjore je napisao/la:Pjanicu, Medunjaninu, Vrsajevicu, Visca, Amire, Bajicu, Tifa, Zeljko Komsic, Mesa Bazdarevic, Zukanovicu, Francesco Totti, vi ste na redu
Ne smijemo zaboraviti ni Neil Wood-a ili na našem Nail Drvo.Kad smo već kod njega, ima li neko njegovu sliku u našem dresu?
Anton Valerievič Kolobov?Kapiten je napisao/la:Kako se zvao onaj Rus sto je dosao oko 2010. ja mislim ? Nije se nesto naigrao.
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
http://www.transfermarkt.de/anton-kolob ... ler/160143" onclick="window.open(this.href);return false;sofronije je napisao/la:Anton Valerievič Kolobov?Kapiten je napisao/la:Kako se zvao onaj Rus sto je dosao oko 2010. ja mislim ? Nije se nesto naigrao.
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
Mogli bi igrati 2. prekolo na Grbavici, jer isti su kriteriji i za 2 pretkolo evropa lige i lige prvaka.MrRiccoli je napisao/la:Eh ovo oko evrope na Grbavici jedno pitanje posto ne znam kako idu ti uslovi za igranje utakmica ali da li se razlikuju uslovi za drugo pretkolo lige prvaka od uslova za drugo pretkolo evropa lige to jeste kad bi bili sampioni ove ili slijedeve godine da li bi drugo pretkolo mogli igrati na Grbavici
Sent from my C5303 using Tapatalk
ja sam negdje procitao da su isti uslovi ali nemoj mi vjerovati ..MrRiccoli je napisao/la:Eh ovo oko evrope na Grbavici jedno pitanje posto ne znam kako idu ti uslovi za igranje utakmica ali da li se razlikuju uslovi za drugo pretkolo lige prvaka od uslova za drugo pretkolo evropa lige to jeste kad bi bili sampioni ove ili slijedeve godine da li bi drugo pretkolo mogli igrati na Grbavici
Sent from my C5303 using Tapatalk
I od Huljeva.Dobar je bio a i raja ga je gotivila.Ivicahuljev je napisao/la:Zasluzili smo bar jednu I od Lazara