pa samo konstatujemo da je Ivetic realno bolji igrac od njega...nema tu pristrasan ili ne nego je to realnost brate...ne moze bek biti spor ....nama ne treba igrac koji je samo dobar u odbrani ...zato je i bila tegobna ova polusezona kada smo po utakmici pravili jednu ili nijednu sansu...Jaozinho22 je napisao/la:Po meni uz ove Kramariceve sposobnosti (prošao jednu od najjačih škola fudbala u svijetu) ima dobar sut i centarsut solidan u odbrani još da ima brzinu vjerovatno bi sada bio u Dinamu ili nekom većem klubu a ne kod nas![]()
Tako da moramo malo spustiti lopticu oko pojačanja i igrača ovo je ipak Bog zna koja liga po redu gdje nijedan klub od njenog osnivanja nije igrao grupnu fazu nekog takmičenja a nama Krama ne Valja. Duplo jr kvalitetniji igrač od spomenutog.
Glupo je da se sad šprdamo i ismijavamo ljude koji vole Želju i koji su nam do jučer valjali a bacamo drkice na Vukomanoviće, Smajiće, Kostiće.ChWilla je napisao/la:kako sam već prije par stranica napisao, mislim i mislio sam da je priča oko izjava i odijevanja deplasirana.Krips je napisao/la: Sad se počeo ismijavati Mulalić a do jučer zakletva. Naša posla.
nije problem što je on govorio izginućemo (mada je to toliko ponavljao da je bila zajebancija i kad mu otkaz nije bio na vidiku)...problem je što su i to uradili samo na derbi utakmicama, a u ostalim ni to...
ne znam... meni jedan od najdražih Željinih igrača od rata, Čiča Mulaosmanović je bio spor Bože, ali solidno je igrao i desno i lijevo...delinjo je napisao/la:pa samo konstatujemo da je Ivetic realno bolji igrac od njega...nema tu pristrasan ili ne nego je to realnost brate...ne moze bek biti spor ....nama ne treba igrac koji je samo dobar u odbrani ...zato je i bila tegobna ova polusezona kada smo po utakmici pravili jednu ili nijednu sansu...Jaozinho22 je napisao/la:Po meni uz ove Kramariceve sposobnosti (prošao jednu od najjačih škola fudbala u svijetu) ima dobar sut i centarsut solidan u odbrani još da ima brzinu vjerovatno bi sada bio u Dinamu ili nekom većem klubu a ne kod nas![]()
Tako da moramo malo spustiti lopticu oko pojačanja i igrača ovo je ipak Bog zna koja liga po redu gdje nijedan klub od njenog osnivanja nije igrao grupnu fazu nekog takmičenja a nama Krama ne Valja. Duplo jr kvalitetniji igrač od spomenutog.
Para buši gdje burgija neće.Krips je napisao/la:
Glupo je da se sad šprdamo i ismijavamo ljude koji vole Želju i koji su nam do jučer valjali a bacamo drkice na Vukomanoviće, Smajiće, Kostiće.
da ali moras znati da se tada igralo ipak sporije malo ...sad neki drugi vjetrovi sto se tice fudbala...danas vise ne mozes priustiti da ti i stoperi budu spori ....sve se igra na snagu i brzinu...pinki je napisao/la:ne znam... meni jedan od najdražih Željinih igrača od rata, Čiča Mulaosmanović je bio spor Bože, ali solidno je igrao i desno i lijevo...delinjo je napisao/la:pa samo konstatujemo da je Ivetic realno bolji igrac od njega...nema tu pristrasan ili ne nego je to realnost brate...ne moze bek biti spor ....nama ne treba igrac koji je samo dobar u odbrani ...zato je i bila tegobna ova polusezona kada smo po utakmici pravili jednu ili nijednu sansu...Jaozinho22 je napisao/la:Po meni uz ove Kramariceve sposobnosti (prošao jednu od najjačih škola fudbala u svijetu) ima dobar sut i centarsut solidan u odbrani još da ima brzinu vjerovatno bi sada bio u Dinamu ili nekom većem klubu a ne kod nas![]()
Moze i neko poput Kvesica od prije povrede.. Alba je skupDjulaga_ je napisao/la:Treba zaganjati Albu iz Barse idealan bi bio. Bas kakvog tražite.
izgleda da je problem ...jos covjek sarkasticno ono kao treba Albu dovesti da nam spusti...ne razumijem zasto neki imaju problem prihvatiti da neko nije kvalitet za Zelje...jbg to smo mi....daj samo da jedni druge spustimo i to je sustina svega....frajer je PRESPOR i ne moze igrati beka za klub koji se bori za titulu pa makar to bilo u drzavi Mijanmar...to je toBrkoo je napisao/la:Zar je problem reci da Kramaric nije kvalitet za Zelju, igras na poziciji beka a spor si ko puz. To je moglo proci nekad ranije prije 30 godina, danas to ne prolazi. Kramaric ima solidan centarsut i sut, sve ostalo je jako lose..
Isto smo tako pricali i Aci i Bogdanovicu i Stanicu nekad i Jamaku, itd. Treba malo vise rada sa njima, dobre pripreme, jasni zadaci, pa da pokaze cesce ono sto si gledao na klipovima i na nekim utakmicama, bolji centarsutevi, itd. Za Enisa Sadikovica koji je tu 5,6 godina manje se prica nego za momka koji je odigrao jedno 5,6 utakmica na lijevom beku a Edis forsirao svoje ljude. Kako onda da udje u formu?Brkoo je napisao/la:Zar je problem reci da Kramaric nije kvalitet za Zelju, igras na poziciji beka a spor si ko puz. To je moglo proci nekad ranije prije 30 godina, danas to ne prolazi. Kramaric ima solidan centarsut i sut, sve ostalo je jako lose..