Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 21, 2016 9:54 pm

i naglasili da imaju puno povjerenje u tebe i da ti daju sva potrebna ovlaštenja da možeš odgovoriti zahtjevima radnog mjesta...
gradi željo boli te *****

terabajt
Kontakt:

pon mar 21, 2016 9:54 pm

Ne mogu naći tekst gdje kritikuje ovu akciju, neko je pisao da je i on donirao 1 stolicu ili je to laž.

SWRA_1921
Kontakt:

pon mar 21, 2016 9:57 pm

Hahahah. :D

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

diego1921
Kontakt:

pon mar 21, 2016 9:58 pm

terabajt je napisao/la:Ne mogu naći tekst gdje kritikuje ovu akciju, neko je pisao da je i on donirao 1 stolicu ili je to laž.
Ja sam shvatio kao da je on na onom forumu pisao,a jest donirao,ima sliku na fb !!

Djulaga_
Kontakt:

pon mar 21, 2016 9:59 pm

Vidim da ce Dado Sadikovic biti u konkurenciji za Olimpic.
Stvarno sam se obradavao tom informacijom i nadam se da ce mu Edis dati vise sanse za igru.
Znam da je konkurencija jaka, ali ako je iko zasluzio da igra to je Dado.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

delinjo
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:02 pm

Djulaga_ je napisao/la:Vidim da ce Dado Sadikovic biti u konkurenciji za Olimpic.
Stvarno sam se obradavao tom informacijom i nadam se da ce mu Edis dati vise sanse za igru.
s obzirom da je on na Tucetovoj poziciji tesko ce se naigrati....ali moze on i u napadu kad ganjamo rezultat nije los u skoku i dobar sut ima ...ali sad da ce se naigrati i nece jbg...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

diego1921
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:04 pm

delinjo je napisao/la:
Djulaga_ je napisao/la:Vidim da ce Dado Sadikovic biti u konkurenciji za Olimpic.
s obzirom da je on na Tucetovoj poziciji tesko ce se naigrati....ali moze on i u napadu kad ganjamo rezultat nije los u skoku i dobar sut ima ...ali sad da ce se naigrati i nece jbg...
A moze biti i zamjena za Blagojevica,i onako nemamo zamjenu za njega :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:05 pm

dado je osim bekrića jedini igrač profila desetke. i ja mislim da on hoće dobiti šansu. možda ne sad odmah jer nam se sve lomi, a on u procesu oporavka, međutim sljedeće sezone vjerujem da hoće i to više nego što se misli. on je pokazao da i velike utakmice može odigrati ekstra dobro, takoreći evropski...kad hoće. a bekriću će se sigurno zbog godina smanjivati minutaža i tempirati forma za najvažnije utakmice.

cikazubo
Kontakt:

FK Željezničar

pon mar 21, 2016 10:05 pm

Dado je igrao do povrede jako konstantno, jedan od rijetkih koji nije oscilirao i koji je igrao na nivou utakmica ferenc standard, bas steta sto ga izbaci povreda, nadat se da ce dobijat neke minute kad su neke utakmice vec rijesene pa da Tuce moze odmorit..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pon mar 21, 2016 10:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:06 pm

ChWilla je napisao/la:dado je osim bekrića jedini igrač profila desetke. i ja mislim da on hoće dobiti šansu. možda ne sad odmah jer nam se sve lomi, a on u procesu oporavka, međutim sljedeće sezone vjerujem da hoće i to više nego što se misli. on je pokazao da i velike utakmice može odigrati ekstra dobro, takoreći evropski...kad hoće. a bekriću će se sigurno zbog godina smanjivati minutaža i tempirati forma za najvažnije utakmice.
pa upravo sve ce zavisiti od Bekrica najvise....Bekrija ako bude zdrav i spreman djaba mu je ...a i pricamo ko da Bekric ima 38 godina ...pa covjek je u najboljim fudbalskim godinama :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

HanibalTM
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:07 pm

Joco ako kupi stolicu, ta stolica treba biti crne boje.
Željezničar über alles! :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:12 pm

phpBB [video]

Kako je to izgledalo lani. :kafa:
Ovakve utakmice je uzitak gledati, bezbrizno uzivaš u magiji fudbalskih analfabeta te dominiraš u toj mjeri da protivniku ne ostavljaš prostora ni da baci bijelu zastavu na travnjak i tim se činom časno preda. Pogledaj ih samo, facijalnom ekspresijom dok ulaze na teren, odaju strahopoštovanje. :kafa:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon mar 21, 2016 10:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:13 pm

Kokot ce se ukljuciti kada se budu trebale donirati stolice za kafanu.

ChWilla
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:15 pm

delinjo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:dado je osim bekrića jedini igrač profila desetke. i ja mislim da on hoće dobiti šansu. možda ne sad odmah jer nam se sve lomi, a on u procesu oporavka, međutim sljedeće sezone vjerujem da hoće i to više nego što se misli. on je pokazao da i velike utakmice može odigrati ekstra dobro, takoreći evropski...kad hoće. a bekriću će se sigurno zbog godina smanjivati minutaža i tempirati forma za najvažnije utakmice.
pa upravo sve ce zavisiti od Bekrica najvise....Bekrija ako bude zdrav i spreman djaba mu je ...a i pricamo ko da Bekric ima 38 godina ...pa covjek je u najboljim fudbalskim godinama :)
kad se ima prilika, ciljano se odmaraju i najspremniji igrači. kao sad u kupu osim bekrića i zahirovića i lendrić. osim toga tu su i povrede i kartoni. za svakoga treba zamjena. a u ovoj ekipi blagojević nije zamjena za bekrića već su obojica u prvih 11.

koliko dado može kad je fokusiran vidjeli smo ljetos protiv ferencvarosa i standarda. a koliko ne može kad nije...nažalost znamo i to, još bolje. ali momak ima takav bogomdani talenat da može biti i mnogo veći igrač od bekrića.

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:19 pm

Cuko je kriv zasto smo izgubili :kafa:

Djulaga_
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:20 pm

Ja opet mislim da bi Dado trebao dobiti vise sanse recimo od Beganovica.
Opet su nas krenule te povrede sto nije nikako dobro.
Istina da su dva igraca dobile udarce u glavu tokom utakmice, ali pored toga cesto nam je neko povrijeden.
Trebalo bi se malo poraditi na tome i mozda pojacati taj dio struke.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

exbabilon
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:27 pm

Odlicna vijest je povratak Sadikovica mladjeg, na ove iznadprosjecne igrace za nasu ligu izbaci Bekrica i ubaci nekog ko nije klasicna desetka na njegovo mjesto, ova ekipa je 50% slabija, to garantujem. Kada na to mjesto ubacis Sadikovica to vise nije tako lose. Osim Bekrica, on moze uletiti i na mjesto Blagojevica ako zatreba. Svakako bolje on u sredini terena nego Dzenis recimo. Jos Acu da vidim na stoperu i ja sam miran.

Ajzea
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:41 pm

Zna li neko, da li su među nama forumaši pod pseudonimima @Gator i @zaboljisportuBiH ??

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:44 pm

Pjanicu, Medunjaninu, Vrsajevicu, Visca, Amire, Bajicu, Tifa, Zeljko Komsic, Mesa Bazdarevic, Zukanovicu, Francesco Totti, vi ste na redu :ganja:

GoodisonPark
Kontakt:

pon mar 21, 2016 10:46 pm

Odlična sedmica iza nas, sve sama pozitiva :palacgore:

Možda se ne čini tako ali i nama će ova pauza dobro doći. Edis je sada kroz zvanične utakmice tačno mogao vidjeti gdje škripi i koje se stvari moraju popravljati u ovoj pauzi.

Što se tiče kritika za Hodžu sasvim nepotrebne, momak vrhunski odradio posao uz naravno par grešaka koje su više plod njegovog pokušaja da ne nabija loptu bezveze već da pokuša iz svake situacije izvući maksimum za nas, malo neiskustva recimo. Oni koji kritikuju ne vide da je Ahmetović najjači napadač lige kada je okrenut leđima prema golu a jako iskusan i zna pasti i isfolirati prekršaj. Sad neka se neko stavi u Emirov položaj da ga moraš zaustaviti ali to moraš uraditi skoro prefektno jer ne smiješ ulaziti u skok i duel svom snagom zato što će ovaj mudro pasti i eto odmah prilike iz slobodnjaka gdje je Zeba neumoljiv a brat bratu bilo je 30 pokušaja dugih lopti na njihovog napadača i ko onda ima obraza da prigovori za par grešaka kojih su ruku na srce na ovoj utakmici imali svi osim Vece.

Idemo i dalje jako, nema i ne smije biti opuštanja. Na dobrom smo putu ali ništa još ni izbliza nije gotovo. Olimpic će biti jako nezgodan, gori im a Odović je majstor svog posla tako da je na nama da opet napunimo Grbavicu i da momcima olakšamo posao na terenu.

:zeljeznicar1:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava