Ja sam shvatio kao da je on na onom forumu pisao,a jest donirao,ima sliku na fb !!terabajt je napisao/la:Ne mogu naći tekst gdje kritikuje ovu akciju, neko je pisao da je i on donirao 1 stolicu ili je to laž.
s obzirom da je on na Tucetovoj poziciji tesko ce se naigrati....ali moze on i u napadu kad ganjamo rezultat nije los u skoku i dobar sut ima ...ali sad da ce se naigrati i nece jbg...Djulaga_ je napisao/la:Vidim da ce Dado Sadikovic biti u konkurenciji za Olimpic.
Stvarno sam se obradavao tom informacijom i nadam se da ce mu Edis dati vise sanse za igru.
Znam da je konkurencija jaka, ali ako je iko zasluzio da igra to je Dado.
A moze biti i zamjena za Blagojevica,i onako nemamo zamjenu za njegadelinjo je napisao/la:s obzirom da je on na Tucetovoj poziciji tesko ce se naigrati....ali moze on i u napadu kad ganjamo rezultat nije los u skoku i dobar sut ima ...ali sad da ce se naigrati i nece jbg...Djulaga_ je napisao/la:Vidim da ce Dado Sadikovic biti u konkurenciji za Olimpic.
Stvarno sam se obradavao tom informacijom i nadam se da ce mu Edis dati vise sanse za igru.
Dado je igrao do povrede jako konstantno, jedan od rijetkih koji nije oscilirao i koji je igrao na nivou utakmica ferenc standard, bas steta sto ga izbaci povreda, nadat se da ce dobijat neke minute kad su neke utakmice vec rijesene pa da Tuce moze odmorit..Djulaga_ je napisao/la:Vidim da ce Dado Sadikovic biti u konkurenciji za Olimpic.
pa upravo sve ce zavisiti od Bekrica najvise....Bekrija ako bude zdrav i spreman djaba mu je ...a i pricamo ko da Bekric ima 38 godina ...pa covjek je u najboljim fudbalskim godinamaChWilla je napisao/la:dado je osim bekrića jedini igrač profila desetke. i ja mislim da on hoće dobiti šansu. možda ne sad odmah jer nam se sve lomi, a on u procesu oporavka, međutim sljedeće sezone vjerujem da hoće i to više nego što se misli. on je pokazao da i velike utakmice može odigrati ekstra dobro, takoreći evropski...kad hoće. a bekriću će se sigurno zbog godina smanjivati minutaža i tempirati forma za najvažnije utakmice.
kad se ima prilika, ciljano se odmaraju i najspremniji igrači. kao sad u kupu osim bekrića i zahirovića i lendrić. osim toga tu su i povrede i kartoni. za svakoga treba zamjena. a u ovoj ekipi blagojević nije zamjena za bekrića već su obojica u prvih 11.delinjo je napisao/la:pa upravo sve ce zavisiti od Bekrica najvise....Bekrija ako bude zdrav i spreman djaba mu je ...a i pricamo ko da Bekric ima 38 godina ...pa covjek je u najboljim fudbalskim godinamaChWilla je napisao/la:dado je osim bekrića jedini igrač profila desetke. i ja mislim da on hoće dobiti šansu. možda ne sad odmah jer nam se sve lomi, a on u procesu oporavka, međutim sljedeće sezone vjerujem da hoće i to više nego što se misli. on je pokazao da i velike utakmice može odigrati ekstra dobro, takoreći evropski...kad hoće. a bekriću će se sigurno zbog godina smanjivati minutaža i tempirati forma za najvažnije utakmice.