Prije da će ga Dalibor Šilić iz slbodnjaka zavući..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 3:56 pmStojanovic ima problema s aduktorom i nije spreman za cijelu tekmu, ali pocet ce, pa ce Stana ga zamjeniti na poluvremenu.![]()
1-2 rezultat.
Hrgovic - Crnov 2x
stanko bubalo je najopasniji, nadam se da će obratiti pažnju na njega
Ne igra Hrgović jer odrađuje suspenziju zato sto se parkirao na mjesto propisano za invalide..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 3:59 pmMa meni izvor rekao lijevi bek/krilo njihov, ja otiso na Hrgovica. Stilic stoposto, evo i Lars ima iste informacije.
nema veze,Domagoj Abramovic se vraca nakon povredeOkolele je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 4:06 pmNe igra Hrgović jer odrađuje suspenziju zato sto se parkirao na mjesto propisano za invalide..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 3:59 pmMa meni izvor rekao lijevi bek/krilo njihov, ja otiso na Hrgovica. Stilic stoposto, evo i Lars ima iste informacije.
zubanovic89 je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 4:09 pmKoja su stoka ovi iz MUPa, ne mogu da vjerujem da su stavili mrezu na istok.
Ne znam kako MUP moze nametati neka svoja pravila, UEFA ne trazi mreze oni nesto izmisljaju. Na kojem to jos stadionu imaju mreze osim na Grbavici? Bilino Polje, Bijeli Brijeg, Pecara, ne kontam. Nadam se da ce je skinuti cim se zavrsi derbi.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 4:15 pmzubanovic89 je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 4:09 pmKoja su stoka ovi iz MUPa, ne mogu da vjerujem da su stavili mrezu na istok.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zastooo??! **** vas mreza glupa, nismo zivotinje.