joco je obavezan, da vrati bar dio što nam je ostao dužan...Grbavica je napisao/la:Ko uplati hvala mu, ko je uplati nema veze, niko nije obavezan.
joco je obavezan, da vrati bar dio što nam je ostao dužan...Grbavica je napisao/la:Ko uplati hvala mu, ko je uplati nema veze, niko nije obavezan.
Počeo si i ti pretjerivati, odakle mu pare da nam istok u fullu uradi?ChWilla je napisao/la:joco je obavezan, da vrati bar dio što nam je ostao dužan...Grbavica je napisao/la:Ko uplati hvala mu, ko je uplati nema veze, niko nije obavezan.
Uplatio bi on, ali ne može da nađe punca...ChWilla je napisao/la:joco je obavezan, da vrati bar dio što nam je ostao dužan...Grbavica je napisao/la:Ko uplati hvala mu, ko je uplati nema veze, niko nije obavezan.
kao da je akcija završena i još pride kao da živimo u švedskoj ili norveškoj.amerosm je napisao/la:Ljigata na feningfening.ba kritikuje navijace i ovu akciju i kaze samo uspijeli skupiti 30.000,00 KM...
Tacno mu treba zabraniti pristup klubu. Znam sada ce neki reci da je to kontraproduktivno, ali kada je jedan Bayern sudiji Helmutu Krugu 1998. godine (nakon kradje na utakmici protiv KSC-a), mogao zabraniti pristup klubu, onda mozemo i mi jednom iskompleksiranom novinarcicu.
ništa dok bob ne objavi. Napisao Bob ili dao u avaz isto ti jePlava Porodica je napisao/la:Masovno raja čita forum..već par statusa objavljeno,kopirano po drugim forumima..vrbanjuša aferim![]()
gasi forumChWilla je napisao/la:neeeeeeeeeeeevrbanjusa je napisao/la: Joco je htio uplatiti 20 stolica ali fulio racun![]()
Pa da se malo podsjetimo...ChWilla je napisao/la:vrati mi se odmah tekma sa slavijom...