A pitari izvršili masovni harakiri.Djulaga_ je napisao/la:Osim kad bi došao pola bi ih otislo
A pitari izvršili masovni harakiri.Djulaga_ je napisao/la:Osim kad bi došao pola bi ih otislo
Hurmasica je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Novinar; Sta kazete za rekonstrukciju stadiona?
Amar; To morate gradjevince pitati.
Novinar; Ko je favorit za osvajanje titule?
Amar; Mi sigurno nismo.
Itd...
Vrbanjusa@ Virtu@
Naravno vraća se Jamak u ekipu.
Novinari: Kako ste zadovoljni sa pojačanjem?
Amar: S kim?
Novinari: Jamakom npr.
Amar: Pa ako je Jamak pojačanje onda smo se pojačali...
al u tom trenz ludi svi ba osam golova das, i on govori ne valja lose hahahaha... babukaaaChWilla je napisao/la:a onda skontaš da si sedam dana poslije stvarno izgubio 4-1 u širokom i to si gol dao iz sumnjivog penala...plavi kanarinac je napisao/la:ali iskreno... pobjedis 8:0 i ružis ekipu, to samo babuka može haha..
[quote="Leon_Professional"1921.ba je napisao/la:Evo javio mi je Mire morate pisati više i biti uvjerljivi sa podrškom i svako će dobiti po jedno.vrbanjusa je napisao/la:Pitaj Šiljka može li odjelo umjesto dnevnica
Ne volis Amar, al nikakoChWilla je napisao/la:i stvarno te sezone nikoga iz vrha nisi pobijedio.
Jednom, gledamo mi Barcu na tv_u, Lp i poce on komentarisati njihovu igru, Alvesovu stranu, sirenje igre, ubacivanja...ChWilla je napisao/la:ja govorim upravo kako je on i nakon pobjede od 8-0 mogao vidjeti i skontati da to ustvari ne valja. za njegove standarde, jel, i jeste bila najlošija sezona od četiri u njegovom drugom mandatu.
Ovo samo za Misimovica i SiljkaElegant je napisao/la:Jesu li ovo VIP stolice ili je ovo neka sala ?
Imali bi 6.000 članova, minimalnoHadzijalagic je napisao/la:Hajde upravo dovedi Amara i ja cu vama dati petobanku da vas hvalim
Odoše dnevnice, dijelit će se samo 30 ...Ajzea je napisao/la:Ma ovi "gosti" su ovi sa biroa, proculo se za posao.