Taman, treba mi za poslaAsharaK je napisao/la:hoćel se moć kupit odjela u fan shopu

Taman, treba mi za poslaAsharaK je napisao/la:hoćel se moć kupit odjela u fan shopu
Novinar: Na kojoj poziciji škripiNeandertalac je napisao/la:
Da malo mastamo dok nije pocelo.Virtu4L je napisao/la:Ja se još uvijek nadam brkatom gospodinu, sve dok zvanicna ne objavi suprotno.
Osim na klupi, dan dva, pressica;
Novinar; Kako vidite ekipu, imate li prvih jedanaest?
Amar; Vidim, tu su negdje na pomocnom, trckaraju.
Novinar; Moze li neko od njih biti siguran za mjesto u sastavu?
Amar; Da, Enis Sadikovic je siguran, ostali se bore za prvu postavu.
Kraj sezone, dupla kruna
evo moje viđenje:Neandertalac je napisao/la:
Da malo mastamo dok nije pocelo.Virtu4L je napisao/la:Ja se još uvijek nadam brkatom gospodinu, sve dok zvanicna ne objavi suprotno.
Kraj sezone, dupla kruna
Kakve ste to maturante izvarali1921.ba je napisao/la:Kad ste kod odijela, biće iznenađenja za sljedeću sezonu i ekipu.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=IpxBOxoY2OA[/video]vrbanjusa je napisao/la:Novinar: Na kojoj poziciji škripiNeandertalac je napisao/la:
Kraj sezone, dupla kruna
Osim: Na svakoj
hoces i ti jedno, cijena sitnicaMinjore je napisao/la:Kakve ste to maturante izvarali1921.ba je napisao/la:Kad ste kod odijela, biće iznenađenja za sljedeću sezonu i ekipu.
Naravno vraća se Jamak u ekipu.Neandertalac je napisao/la:Novinar; Sta kazete za rekonstrukciju stadiona?
Amar; To morate gradjevince pitati.
Novinar; Ko je favorit za osvajanje titule?
Amar; Mi sigurno nismo.
Itd...
Vrbanjusa@ Virtu@
Pitaj Šiljka može li odjelo umjesto dnevnica1921.ba je napisao/la:hoces i ti jedno, cijena sitnicaMinjore je napisao/la:Kakve ste to maturante izvarali1921.ba je napisao/la:Kad ste kod odijela, biće iznenađenja za sljedeću sezonu i ekipu.
Ova je antologijska.Hurmasica je napisao/la:Naravno vraća se Jamak u ekipu.Neandertalac je napisao/la:Novinar; Sta kazete za rekonstrukciju stadiona?
Amar; To morate gradjevince pitati.
Novinar; Ko je favorit za osvajanje titule?
Amar; Mi sigurno nismo.
Itd...
Vrbanjusa@ Virtu@
Novinari: Kako ste zadovoljni sa pojačanjem?
Amar: S kim?
Novinari: Jamakom npr.
Amar: Pa ako je Jamak pojačanje onda smo se pojačali...
Evo javio mi je Mire morate pisati više i biti uvjerljivi sa podrškom i svako će dobiti po jedno.vrbanjusa je napisao/la:Pitaj Šiljka može li odjelo umjesto dnevnica
a onda skontaš da si sedam dana poslije stvarno izgubio 4-1 u širokom i to si gol dao iz sumnjivog penala...plavi kanarinac je napisao/la:ali iskreno... pobjedis 8:0 i ružis ekipu, to samo babuka može haha..
Da ...plavi kanarinac je napisao/la:STA OSIM JE VEC U DOLINI CUPOVA?w0st je napisao/la:Danas taj ocekivani 'boom' , Osim je vec u dolini cupova, tako da on ili Smajic