Po meni je najveći propust to što nisu odmah istjerani čim se to vidjelo za stolice, nego im se dalo da još razvaljuju i pale, pa smo ih još na kraju utakmice čekali da oni prvi izađu. Sjećam se onog derbija u kupu na Koševu, kad nam je poništen gol na samome kraju: na jugu su tad neki naši kao krenuli razvaljivati, i odmah su uletili specijalci, pa nas sviju, i krive i nedužne, ganjali do Vilsonovog.ChWilla je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 2:42 pmrealno je da ovdje nije riječ o ćejfu i hiru, ja ti dao prošle godine a sad ti ne dam jer mi se može. nego si ti prošli put došao i prije tekme, bez ikakvih nereda, čupao stolice i stavljao ih na ogradu kao trofeje. sve uz priču urbano, samo urbano...
Posteno, kao sto je bilo i prije.bistrikboy je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 3:52 pmMa nek skinu stolice i daju ljudima 2000 karata za zdenku i cao,sta se prave pametni koji qrac.
Sjedio sam tačno odakle je snimano (nisam vidio pola terena), jer sam znao da će se divljaci ovako ponašati. Baklja je pala kraj nekog djeteta, valjda ga dedo doveo na utakmicu. FUJ:GoodisonPark je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 3:54 pm
0:45 treba li da neko nastrada da bi se napokon stalo u kraj divljacima!?
a i oni ga usrase sa ove 4.000, jest bilo baklji al treba uzet u obzir da ni jedna baklja nit ijedna petarda nisu pale u teren, ali eto hajde bilo je slavlje yebes ga sadHurmasica je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 3:57 pmDisciplinska komisija NS/FS BiH pod predsjedavanjem Nermina Kljajića na sjednici održanoj juče u Sarajevu rješavala je disciplinska pitanja iz svoje nadležnosti, te je donijela odluke kako slijedi:
I kolo
Željezničar-Sloboda
FK „Željezničar“, novčana kazna u iznosu 4.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba veće količine pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);
II kolo
Zrinjski-Željezničar
FK „Željezničar“, novčana kazna u iznosu 1.000,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);
2.500,00 KMLeon_Professional je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 4:02 pmBas me interesuje koliko je Zrinjski dobio kaznu za ovu tekmu protiv nas?! Kod njih je vise vremena gorilo nego sto nije tokom tekme, pa me zivo interesuje koliko su ih kaznili.