Koji je ovo tito
Al prvo moraju postati članovi FK Željezničar
Po cijeni na koju su navikli na Koševu - 3KM
Nećemo to, nismo ludi. Pogotovo prvo.
Model1964 je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 3:03 pmHoce te da vam dolazi starija populacija na tekme. Hocete porodice na tribinama.
To i huligani ne mogu skupa.
Da je pameti, kao što nije, pa dati samo po propisima. 425 karata više je 425 divljaka više, 425 štetocina....
Pricati da pitarska uprava hoce samo lovu je smješno jer evo i naša hoce samo lovu. Da nije tako nebi dala skoro duplo više karata nego što je po propisima.
Izkljucivi krivac što je došlo do divljanja na prošloj tekmi je naša uprava.
Ako se i sada ponovi isto sranje neka taj koji je donjeo takvu odluku snosi moralnu i materijalnu odgovornost.
Sve po ustaljenoj proceduri i maximalno transparento![]()
Niko nema pravo da Željinom imovinom raspolaže kako mu je volja.
Ima zakonsku obavezu i dužnost da Željinu imovinu zaštiti svim dozvoljenim sredstvima.
KRAJ PRICE![]()
Najveca istina !1921.ba je napisao/la:ne znam sta se bune pitari, uvijek su s*ranja pravili na grbavici, oni mangupi huligani, cupaju stolice bacaju, gadjaju obicnu raju na sjeveru, kada se civiliziraju nadam se da cemo gledati derbi, a do tada, ja sam za to da oni ne dolaze na grbavicu a mi na kosevo i vozdra... naravno pod ovim ne smatream sve pitare jer oni sto prave probleme cine 10% skupine ali to povuce i ostale i onda svi ispadaju takvi, ista situacija je i sa nasima
Bravo Model, ovo je suštinaModel1964 je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 3:03 pmHoce te da vam dolazi starija populacija na tekme. Hocete porodice na tribinama.
To i huligani ne mogu skupa.
Da je pameti, kao što nije, pa dati samo po propisima. 425 karata više je 425 divljaka više, 425 štetocina....
Pricati da pitarska uprava hoce samo lovu je smješno jer evo i naša hoce samo lovu. Da nije tako nebi dala skoro duplo više karata nego što je po propisima.
Izkljucivi krivac što je došlo do divljanja na prošloj tekmi je naša uprava.
Ako se i sada ponovi isto sranje neka taj koji je donjeo takvu odluku snosi moralnu i materijalnu odgovornost.
Sve po ustaljenoj proceduri i maximalno transparento![]()
Niko nema pravo da Željinom imovinom raspolaže kako mu je volja.
Ima zakonsku obavezu i dužnost da Željinu imovinu zaštiti svim dozvoljenim sredstvima.
KRAJ PRICE![]()