Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 21, 2016 4:24 pm

Hajmo sad svi članske na sunce, čuj nevalja Hodža tobe jarabbi
イビチャ・オシム

Ajzea
Kontakt:

pon mar 21, 2016 4:36 pm

Izlija je napisao/la:Hajmo sad svi članske na sunce, čuj nevalja Hodža tobe jarabbi
phpBB [video]

0:47

pile87
Kontakt:

pon mar 21, 2016 4:50 pm

Ajzea je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Hajmo sad svi članske na sunce, čuj nevalja Hodža tobe jarabbi
phpBB [video]

0:47
Ne damo Hodzu :zeljeznicar1:
phpBB [video]
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

neroazzuro
Kontakt:

pon mar 21, 2016 5:14 pm

Fakat, imam osjećaj da su vidili da je raja raspoložena pomoć i da bi se možda moglo uradit i malo bolje od planiranog.

rios
Kontakt:

pon mar 21, 2016 5:25 pm

Svaka utakmica do kraja prvenstva zahtjeva maksimalnu koncentraciju i ozbiljan pristup.Onaj ko bude manje kiksao u utakmicama gdje je favorit taj ce i doci do titule/Evrope,to je staro pravilo u svim ligama na svijetu.
Drago mi je sto ovdje preovladava upravo takva klima,ici od utakmice do utakmice,svakom ukazati puni respket ali i biti svjestan sebe,svoje snage,velicine i cilja.
Niko nam nece pokloniti nijedan bod niti ce statirati na terenu,najbolja skola nam je Velez protiv kojeg smo se namucili da dodjemo do pobjede skoro pa jednako kao u Tuzli,a radi se o posljednjem i lideru na tabeli.Da ne spominjemo kikseve drugih - Rudar-Sarajevo,Drina-Radnik,Siroki-Celiki,itd..Da se ne vracamo dalje u proslost..Dobro je to neko napisao ranije ovdje,neki rezultati su nam itekako dobro dosli i u pogledu bitke za mjesta na tabeli ali i kao opomena.
Pisao sam to i prije Veleza i pisat cu sve do kraja prvenstva,mi navijaci moramo pokazati zrelost i izdici se iznad uobicajene prakse na Balkanu generalno da ukivamo i zvijezde i bacamo u blato vec nakon jedne utakmice cijeli tim,pa i pojedinacno igrace.Ono i kad nije najbolje a pobjedis sve je divno i krasno,ne treba nikog kritikovati,a kad izgubis niko ne valja i nedo Bog napisati neku pohvalu.Imati mjeru u svemu je put ka savrsenstvu.Koliko god je moguce da do pobjede dodjemo i kad ne igramo najbolje toliko je moguce da bez nje ostanemo i kad igramo najbolje,sto bi Roberto Mancini rekao - this is football :mrgreen:
Ovaj nas tim je jos uvijek daleko od svog maksimuma,jos uvijek je to u izgradnji,neki igraci jos uvijek traze prave i stare forme i samo se pitam sta ce biti kad se sve to jednom poklopi!? :ganja:
Svi na vrhu pokazuju vecu nerevozu od nas,nije lahko biti u vrhu 2/3 prvenstva i onda ti se pocne sve klimati a Zeljo jaci nego ikad ti puse za vrat :mrgreen: To je nasa velika prednost trenutno jer smo mi nagradu ove godine vec dobili,sve ostalo je samo baska.
:zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Almir
Kontakt:

pon mar 21, 2016 5:32 pm

slika

Hanuma i ja izvršili dužnost :D Inače, ne voli fudbal al' otkako sam se učlanio u klub ne propušta Željine utakmice, kad je čula za ovu akciju odma' naredila da hoće i ona od sebe uplatit :D

delinjo
Kontakt:

pon mar 21, 2016 5:41 pm

Almir je napisao/la:slika

Hanuma i ja izvršili dužnost :D Inače, ne voli fudbal al' otkako sam se učlanio u klub ne propušta Željine utakmice, kad je čula za ovu akciju odma' naredila da hoće i ona od sebe uplatit :D
bravo :klanjase2: :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

sajo10
Kontakt:

pon mar 21, 2016 5:51 pm

Problem sa Hodzurdom je sto je on sa dolaskom Bogicevica i izbacivanjem iz prvih 11 izgubio svo samopouzdanje koje je imao tokom kraja prosle godine kada je poceo da igra sa Acom na stoperskoj poziciji. Ruku na srcu i jeste bio vrlo, vrlo dobar a ja sam bio jedan od onih koji su se protivili zasto rokada sa Bogijem. Medjutim isto tako, nekoliko mjeseci kasnije mozemo reci da je ta ista rokada bila pun pogodak i da je Bogi stvarno do sada vrlo dobro rijesenje. A akoBogda za godinu (i pol) ocekujem da Kemo zauzme njegovo mjesto jer odavno ja mislim nismo imali defanzivnu nadu kao sto je Osmankovic. Od Durakovica ja ne ocekujem nista ali neka vrijeme pokaze.

Okolele
Kontakt:

pon mar 21, 2016 5:57 pm

Štilić Semir unosi nemir.. :zeljeznicar1: 20 stolica uplaceno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 21, 2016 5:59 pm

Aferim Štila!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

pon mar 21, 2016 6:09 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Valjda će Borac biti u stanju otkinuti bodove konama. Nakon toga, od srca im zelim strmoglavi pad, drugu ligu i konačno gašenje.
Borac:Sarajevo 1:0 Radinović '93

Ajezea u transu :rofl1:

Prodaj se Džeko, trebalo bi se auto na ljeto mijenjati, a Boga mi i na more se treba :shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 21, 2016 6:10 pm

Je li mi neko moze objasniti broj clanova kako se to gleda. Pitari imaju 7000 hiljada clanova al to je neke 3 godine ?! Je li samo oni tako gledaju j hvale se tim ili se clanstvo svake godine gleda.

ChWilla
Kontakt:

pon mar 21, 2016 6:13 pm

a neki od nas se trebaju i rastaliti i izvući pare iz kluba :ganja:
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 21, 2016 6:14 pm

Meni bi bilo žao OlimpiCa da ispadne,odma manje 6. bodEva,a i jeftino gostovanje pravo :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSONN
Kontakt:

pon mar 21, 2016 6:15 pm

Leon_Professional je napisao/la:Je li mi neko moze objasniti broj clanova kako se to gleda. Pitari imaju 7000 hiljada clanova al to je neke 3 godine ?! Je li samo oni tako gledaju j hvale se tim ili se clanstvo svake godine gleda.
Kod njih je stalno

Ajzea
Kontakt:

pon mar 21, 2016 6:16 pm

Jovica Stokić je obezbijedio kupovinu simboličnih 0 stolica, te se ovom prilikom zahvaljujemo dotičnom na velikodušnom gestu.

Jocoooooo :klanjase2: :klanjase2:

Bagrcavi, čujem kupuješ stan u Abu Dhabiju. Konačno ćemo biti komšije, što me izrazito raduje. Nadam se da si, tokom poslijednjih par mjeseci, naučio pravu lekciju i shvatio kako se izvlače pare iz klupske kase. :kafa:

ChWilla
Kontakt:

pon mar 21, 2016 6:17 pm

po jednu za svaki gol koji je postigao u dresu fk željezničar :rofl1:

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon mar 21, 2016 6:18 pm

Leon_Professional je napisao/la:Je li mi neko moze objasniti broj clanova kako se to gleda. Pitari imaju 7000 hiljada clanova al to je neke 3 godine ?! Je li samo oni tako gledaju j hvale se tim ili se clanstvo svake godine gleda.
Pitari, sve si sam sebi odgovorio. Kakvih 7.000, nemaju ni 700 jer su maheri za slagat i napuhat.
イビチャ・オシム

FaraonTM
Kontakt:

pon mar 21, 2016 6:22 pm

Čekamo Cocalića :cigara:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

pon mar 21, 2016 6:24 pm

arsim prepoli, joco prije joce :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava