Nije tacno, ima nekoliko slika u odijelu i plaho mu stoji. Inace, ne vidim bas da nosi slim-fit.Vrag je napisao/la:Ma isti Edis. Ne skida trenerku, pa cak je i proizvodjac isti.
Demir Hotić, Dino Đurbuzović, Del Boske? Koji od ovihVirtu4L je napisao/la:Ja se još uvijek nadam brkatom gospodinu, sve dok zvanicna ne objavi suprotno.
Ajzea je napisao/la:Nije tacno, ima nekoliko slika u odijelu i plaho mu stoji. Inace, ne vidim bas da nosi slim-fit.Vrag je napisao/la:Ma isti Edis. Ne skida trenerku, pa cak je i proizvodjac isti.
Ozbilje malo kolega, ne pravimo cirkus od foruma.vrbanjusa je napisao/la:Demir Hotić, Dino Đurbuzović, Del Boske? Koji od ovihVirtu4L je napisao/la:Ja se još uvijek nadam brkatom gospodinu, sve dok zvanicna ne objavi suprotno.
Jesmo li to i del boskea zaganjali?vrbanjusa je napisao/la:Demir Hotić, Dino Đurbuzović, Del Boske? Koji od ovihVirtu4L je napisao/la:Ja se još uvijek nadam brkatom gospodinu, sve dok zvanicna ne objavi suprotno.
Ja samo pobrojao trenere sa brkovima kojih sam se sjetio.Ajzea je napisao/la:Ozbilje malo kolega, ne pravimo cirkus od foruma.vrbanjusa je napisao/la:Demir Hotić, Dino Đurbuzović, Del Boske? Koji od ovihVirtu4L je napisao/la:Ja se još uvijek nadam brkatom gospodinu, sve dok zvanicna ne objavi suprotno.
sad da te cuje sablja napao bi te kako mozes pomisliti da on vise bude nekome pomocnik....Tryg je napisao/la:Da je ovo sve kako treba pa da Adzem i Mulalic budu pomocnici tom nekom, gdje bi nam kraj bio, ovaj prvi kao savjetnik a drugi kao motivator. I dodas im ovog Vukomanovica ili nekog iskusnijeg, gdje bi nam kraj bio.
nikada nisam imao problem sa Edisovim stilom oblacenja i vodjenjem ekipe. naprotiv. bilo mi je drago sto je u trenerci, jer je covjek sportski radnik, trener. bilo mi je drago sto je stalno na terenu, bilo na treningu, zagrijavanju pred utakmicu ili uz out liniju na utakmici.Vrag je napisao/la:Ma isti Edis. Ne skida trenerku, pa cak je i proizvodjac isti.
Kao glavni trener je to tu negdje, Kostic je ove godine malo vodio Krku ostalo vrijeme su radili kao pomocnici. Ovaj Ivan je radio i u fudbalskom savezu Belgije.Hurmasica je napisao/la:Ako ćemo gledati po iskustvu, između njega i Kostića, više iskustva ima Slovenac.