Ma sa Enisom treba što prije raskinuti ugovor, isto kao i sa Turkovicem!ChWilla je napisao/la:ako nije sad bolji od enisa sadikovića tu me reži. još ja enisa stalno branim.
Steta, nadao sam se da ce izbor pasti izmedju Vukomanovica i Smajica, Kostic mi je beze u poredjenju s ovom dvojicom, ali hajde znaju oni bolje od nas ko je dobar ko ne..Leon_Professional je napisao/la:Vukomanovic i Kostic su sinoc dobili po 3 glasa, a Smajic 1. Tako da su prva dvojica glavni kandidati.
Nasi su jos razgovarali sa Rahimicem (Elvirom), ali ne za sefa.
Na mob. sam pa ne mogu da postavim sliku.
Tako se to radi, psi laju, karavane prolaze.Dolina je napisao/la:
Ime? Može i na ppLARS1921 je napisao/la:Isto što je i KrajPriče spominjao, misli se na istog.Omar500 je napisao/la:''Potpisujte sa Jahom odmah, sam nam se nudi. Kakvo bi on pojacanje samo bio, igrac koji moze na skoro svim pozicijama kvalitetno odigrati..
p.s. Kontaktirali smo i jednog naseg bivseg igraca, meni licno jednog od nasih najdrazih, ima ogromnu platu za nase uslove u svojoj sadasnjoj ekipi. Da nije trcao za parama i da je gradio karijeru sad bi mozda igrao i u nekoj ekipi iz liga petice. Ponavljam jos jednom, samo smo ga kontaktirali, hoce li biti nesto vise vidjet cemo..''
Kopirano s jednog foruma, vjerovatno se zna na koga je autor mislio, opis kaze sve. Zvuci nevjerovatno, ali i da ostane samo na kontaktu, sto vjerovatno hoce, nevjerovatno je koliko iz uprave ciljaju na visoko. Pa ja bi bio u nevjerici kad bi nam i Jahic dosao, jer je igracina i po, a ja stvarno vise od toga ne smijem, bojim se zamisljati. Uprava, svaka vam cast
Znači Salemu Proliću taraba na zapad. Neće se on moći uvući u ovu stolicuDolina je napisao/la:
Semir ŠtilićEisenbahner1921 je napisao/la:Ime? Može i na ppLARS1921 je napisao/la:Isto što je i KrajPriče spominjao, misli se na istog.Omar500 je napisao/la:''Potpisujte sa Jahom odmah, sam nam se nudi. Kakvo bi on pojacanje samo bio, igrac koji moze na skoro svim pozicijama kvalitetno odigrati..
p.s. Kontaktirali smo i jednog naseg bivseg igraca, meni licno jednog od nasih najdrazih, ima ogromnu platu za nase uslove u svojoj sadasnjoj ekipi. Da nije trcao za parama i da je gradio karijeru sad bi mozda igrao i u nekoj ekipi iz liga petice. Ponavljam jos jednom, samo smo ga kontaktirali, hoce li biti nesto vise vidjet cemo..''
Kopirano s jednog foruma, vjerovatno se zna na koga je autor mislio, opis kaze sve. Zvuci nevjerovatno, ali i da ostane samo na kontaktu, sto vjerovatno hoce, nevjerovatno je koliko iz uprave ciljaju na visoko. Pa ja bi bio u nevjerici kad bi nam i Jahic dosao, jer je igracina i po, a ja stvarno vise od toga ne smijem, bojim se zamisljati. Uprava, svaka vam cast
I.Ivrbanjusa je napisao/la:?LARS1921 je napisao/la:Uze nam visočka bosna trenera
Dolina je napisao/la:
jesu prijatelju, još će ih biti više nego što je bilo na drvenoj konstrukciji, šminkaJaozinho22 je napisao/la:Jesu li ovo fakat stolice za zapad ili ja sanjam?
Ovo bi trebale biti stolice za VIP lozuJaozinho22 je napisao/la:Jesu li ovo fakat stolice za zapad ili ja sanjam?
da, drugi dio bi trebale biti 'obične'Mirek11 je napisao/la:Ovo bi trebale biti stolice za VIP lozuJaozinho22 je napisao/la:Jesu li ovo fakat stolice za zapad ili ja sanjam?