Eh da dam i ja konacno vidjenje utakmice sa slobodom, kad sam vec u stanju napisati sta

Pregledao sam snimak sinoc na tv-u i fino sagledao utakmicu..
Igrali smo protiv ekipe koja ima nevjerovatne krilne igrace, pogotovo Efendica i Veselinovica. Dosta su problema napravili nasoj lijevoj strani sa onim opasnim prodorima. Vezni red smo in ustopali tako da se Ordagic i Zeba nisu ni vidjeli, a ne neku sansu imali.. naravno prekidi njihovi stalna opasnost po sve protivnike.. Fascinantno je to kako igramo tu defanzivu. Nesto kao Italijani

Vedran je pokazao zasto svi toliko vjerujemo u njega. Stoperski tandem odlican. Hodzurdu smo davno pod pritisak stavili i to je ono sto mi smeta. U tekmi sa Borcem cim primi loptu pojedini se deru, "izbaci mamlazu", "nemoj njemu", a isti ti pojedinci aplaudiraju i daju ovacije Mailsonu pri ulasku na teren kao da mu je to 100. Utakmica u Zelji a ne prva, uz 300 slikaa na facebooku.. Da smo mi primili gol kao sto ga je Sloboda primila, a da se lopta od Hodzurdu odbila, pozivali bi na javni linc.. Da se vratim na nasu igru. Izvanredno kretanje kada protivnik ima loptu, uz velike radilice na sredini, Zahu i Blagojevica. Najveca mana su nam kontre koje jako sporo trcimo, tj protok lopte u kontrama je jako los bio OVU UTAKMICU. Nevjerovatne su greske Jakupovica i kompanije. Ne zelim reci da su gurali Slobodu, jer ne bi svirali neke stvvari, kao npr igranje rukom njihovih napadaca, ali ljudi su nas u 5 situacija ostetili sigurno.. Ahmetovic kada je petom vratio Krpicu, bio je u ofsajdu. Drugo, drugi zuti je morao dobiti onaj nakon harakiri poteza na Bekricu, kad je Bekrija poludio. Treca stvar kada Zolotic trci kotnra napad, a igrac ga rusi s ledja, Jakupovic ostaje slijep. Cetvrta stvar je penal na Bekricu. Peta stvar je kada igrac Slobode ide otvorenom djonom na Zahirovica i prolazi bez zutog kartona..
Sve u svemu