Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 20, 2016 11:30 pm

Sad ce savez prvi put od osnivanja pregledat snimak s Pirote i suspendovat pola tima Borca pred tekmu sa Sarajevom. Hvala Savezu!

EDIT
Naravno medju sumnjivim situacijama nema nedosudjenog penala nad Bekricem, kao ni situacije kad je igrac Slobode trebao dobiti drugi zuti karton.

FaraonTM
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:32 pm

Virtu4L je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Kad je žrijeb za Kup?
29.03.
Hvala.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:35 pm

exbabilon je napisao/la:Sad ce savez prvi put od osnivanja pregledat snimak s Pirote i suspendovat pola tima Borca pred tekmu sa Sarajevom. Hvala Savezu!
Sta je to bilo u Travniku pa kazes to za Borac, nisam gledao ovaj pregled ?

LARSONE jesi li snimio pregled ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

exbabilon
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:38 pm

Ma bila je guzva u dva navrata, bilo je i udaraca dobrih, nasrtanja jednih na druge, sudija podijelio samo po jedan crveni karton i jednim i drugim, a Pilav u emisji najavio pregledanje snimka u savezu s ciljem naknadnog kaznjavanja igraca koji su ucestvovali u incidentnu. (malo ih nije ucestvovalo)

Ajzea
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:38 pm

Valjda će Borac biti u stanju otkinuti bodove konama. Nakon toga, od srca im zelim strmoglavi pad, drugu ligu i konačno gašenje.

Okolele
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:48 pm

Ajzea je napisao/la:Valjda će Borac biti u stanju otkinuti bodove konama. Nakon toga, od srca im zelim strmoglavi pad, drugu ligu i konačno gašenje.
Apsolutno se slazem..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

diego1921
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:48 pm

Oprostit cemo im sve , ako uzmu kone i ako nam djaba proslijede Ugljesu i Redzica , mada je Redzic kod njih igra kao posudjen , al nek zavrse nekako :mrgreen: :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:49 pm

Borac ako sad dobro prođe od strane saveza ce svim silama da zapne protiv Sarajeva jer im je to zadnji voz za bjeg od ispadanja.

Ako ih ovi ne unakaze kaznama i suđenjem, jer realno ovo Sarajevo samo tako moze u europu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

exbabilon
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:51 pm

Ovo je utakmica sezone za Borac, poraz ih gura u provaliju, pobjeda otvara vrata opstanka. Mislim da pitari ne mogu vise od boda u toj utakmici.
Rastimani orkestar s Koseva posrnuo i u Platonovoj.
:kafa:

Ajzea
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:55 pm

diego1921 je napisao/la:Oprostit cemo im sve , ako uzmu kone i ako nam djaba proslijede Ugljesu i Redzica , mada je Redzic kod njih igra kao posudjen , al nek zavrse nekako :mrgreen: :mrgreen:
Ja im ništa ne halalim. Redzić će biti paklen igrač, iako ga ni u tom slučaju ne bih dovodio jer je nastupio za kojekakvu reprezentaciju nepostojeće drzave.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned mar 20, 2016 11:55 pm

Dobar Pilav sa onim procentima.
Kaže levat:
40% pobjeda domaćina
38% pobjeda gostiju
12% neriješenih

Ona dva papka ne kontaju pa da ga neko upita gdje još cener.

Cener% je vjerovatno naštiman ili je punac odradio.
Kakav je papanluk u ovom Savezu, to je tragedija.

diego1921
Kontakt:

pon mar 21, 2016 12:04 am

Ajzea je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Oprostit cemo im sve , ako uzmu kone i ako nam djaba proslijede Ugljesu i Redzica , mada je Redzic kod njih igra kao posudjen , al nek zavrse nekako :mrgreen: :mrgreen:
Ja im ništa ne halalim. Redzić će biti paklen igrač, iako ga ni u tom slučaju ne bih dovodio jer je nastupio za kojekakvu reprezentaciju nepostojeće drzave.
Mislim da mali vrijedi i da ce se neko dobro opariti! Iskreno to sam skroz zab, evo sad gledam , ne znam sto mu je ovo trebalo ! Poslije svih ovih dogadjaja, mislim da ce nam se mnogi igraci nuditi, ova uprava radi strasan posao.. Znas li mozda hoce li ovi nasi svo vrijeme trenirati na Grbavici , mozda ne bi lose bilo para dana da odu negdje na mini pripreme !!

Okolele
Kontakt:

pon mar 21, 2016 12:06 am

Ma taraba Ugljesa sta ce nam..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

diego1921
Kontakt:

pon mar 21, 2016 12:11 am

Okolele je napisao/la:Ma taraba Ugljesa sta ce nam..
Ajzea dislike this !! :ganja:
Svi igraci koji imaju kvalitet su dobrodosli,potreban nam je jedan centralni vezni,vidjeli smo kad nema Blagojevica da imamo velikih problema !!

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 21, 2016 12:23 am

Ajzea je napisao/la:
Mene drug Grobar pita neki dan, kakav je Redzic igrac?! Kaze Partizan ga prati duze vrijeme i hoce da ga dovedu.

LARSSONN
Kontakt:

pon mar 21, 2016 12:25 am

Elegant je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Sad ce savez prvi put od osnivanja pregledat snimak s Pirote i suspendovat pola tima Borca pred tekmu sa Sarajevom. Hvala Savezu!
Sta je to bilo u Travniku pa kazes to za Borac, nisam gledao ovaj pregled ?

LARSONE jesi li snimio pregled ?

Nisam, trebao sam, ali nesto sam zajebo program :D Bice vam na bhtube.

https://www.youtube.com/channel/UCbNlWs ... 7Yketd9oEQ" onclick="window.open(this.href);return false;

Pogurajte sa subscriberima da mogu napravit normalno ime

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon mar 21, 2016 1:02 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Dobar Pilav sa onim procentima.
Kaže levat:
40% pobjeda domaćina
38% pobjeda gostiju
12% neriješenih

Ona dva papka ne kontaju pa da ga neko upita gdje još cener.

Cener% je vjerovatno naštiman ili je punac odradio.
Kakav je papanluk u ovom Savezu, to je tragedija.
I ja sam to odma skontao.. al haj reko mozda jos nije alkohol izlapio iz mene, mozda sam pogresno cuo, kad eto izlapio je :DD:

Plavi orkestar
Kontakt:

pon mar 21, 2016 1:23 am

exbabilon je napisao/la:Ovo je utakmica sezone za Borac, poraz ih gura u provaliju, pobjeda otvara vrata opstanka. Mislim da pitari ne mogu vise od boda u toj utakmici.
Rastimani orkestar s Koseva posrnuo i u Platonovoj.
:kafa:
Ako Borac bude igro kao na Grbavici u kupu dobit ce ona govna.Gledao sam ih veceras do 2:0 i to je jako loše izgledalo.Ako ovako nastave i Celik ce ih preteci.Vidim cestitaju smogovcima na bodu,kao igrali su za njih,nadaju se tituli hahahahaha a vidjet ce te da ce im na kraju maksimum peto mjesto pripasti.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 21, 2016 1:35 am

Ajzea je napisao/la:Valjda će Borac biti u stanju otkinuti bodove konama. Nakon toga, od srca im zelim strmoglavi pad, drugu ligu i konačno gašenje.
:klanjase2: :klanjase2:
Potpis :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Whisperer

pon mar 21, 2016 2:56 am

Plava Porodica je napisao/la:
:klanjase2: :klanjase2:
Potpis :palacgore:
oni dobiju konee ostace u ligi x im nista neznaci mada i x za nas je predobar, mladost siroki dobar bi bio x pogotovo da ih mlatnu eto nas na 3
sto se kona ticee , kod njih je burnoo tolko da se zove jedan od vodja imate na fb zvao ga pinokio da mu da paree da ga ne otjeraju haha :rofl:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava