Jahic nije mogao, a da ne iskoristi priliku za dolazak na Grbavicu, pametnom je dosta
Svasta se izdesavalo u ovih par sati, jedva sam procitao ovih 20-tak stranica. Svi ovi napadi na klub i navijace mi govore da se radi dobro i da se pravi sistem i to me uzasno raduje. Izborit cemo se svi zajedno, ne sumnjam u to.
Neko je spomenuo da se vec stavljaju klupe na zapad, znaci da je zavrsena konstrukcija i da su postavili protuklizne limove? Brzo su onda napredovali radovi u ovih par dana i jedva cekam da vidim VIP stolice.
Sto se trenera tice, ja mislim da CV uopste ne mora biti kljucna stvar, jer ne mora da govori puno stvari. Smajic je imao pa skoro svaku funkciju u Sionu, pravo ga postuju, a vjerujte da ne bi bez razloga. Skontajte samo koliko postuju Osima u Austriji. Vole stranci, pogotovo Nijemci, Svicarci, Austrijanci, radne ljude sa vizijom, a meni se cini da Smajic sve to ima i da mu je vrijeme za pravi povratak i da pokaze sve sto moze, jer sigurno ima kapaciteta. Takodjer mi se svidja sto bi dosao sa svojim strucnim stabom, a to su ljudi s kojima je radio dugo vremena koliko sam shvatio. Pravo simpatican trener i karizmaticna osoba.
A za pripreme, definitivno planina i samo trcanje, i bit ce beton. Mnogi klubovi u europi bi ubili za ovo, da imaju ovakve planine na pola sata od grada. To je neprocjenjivo.
I jos jednom, apsolutna podrska za upravu. Pokazuju maksimalnu ozbiljnost i profesionalnost na koju nismo navikli, ne samo za nas klub, nego i za drzavu u kojoj zivimo. Lijep pozdrav svima i ne nasjedajte na provokacije, brzo se otkriju i bit ce sankcionisani zbog svojih podlih namjera. Jedno je imati drugaciji stav, sto je sasvim okej, ali se iz aviona vidi sta je ovo. Za grupu na fejsu nemam komentar...