Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 20, 2016 8:03 pm

delinjo je napisao/la:bravo Celik...sljedece kolo ocekujem poklone od Veleza i Borca ... :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ne vjerujem u Velez,prije ce Mladost Siroki dobiti ili Slavija zrinjskom bod otkinuti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:05 pm

Kad sljedece kolo svi kiksaju :rofl:
Željezničar ante portas !

Alipasino
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:05 pm

Zrinjskom smo na - 4 a pitarima+1 jer cemo ih satrat.

Alipasino
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:07 pm

Niko OD njih nece pobjedite iduce kolo to je za Nas Jos +2 boda blize.

Grbavica
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:08 pm

ChWilla je napisao/la:to je to. svako kolo ponešto lijepo :ganja:

sloboda - 12 sada -7
zrinjski - 11 sada -7
široki -8 sada 0 uz bolji duel
radnik -7 sada +1 uz lošiji duel
sarajevo -6 sada -2

Ma samo gaziti dalje, Radnik će negdje još kiksati sigurno, a i Široki sa ovakvom igrom. Njanje ćemo najkasnije preskočiti na derbiju, a gledajući njihovu i našu formu vrlo moguće i ranije.

Sljedeća tri kola su veoma važna a imamo relativno lagan raspored.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

salle86
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:08 pm

ovaj X širokog i čelika treba i nama da bude opomena da ne smijemo unaprijed upisivati bodove, ma ko bio protivnik
drina-radnik(1-0)
čelik-zrinjski(2-2)
radnik-odlimpic(0-0)
rudar-sarajevo(1-1)

malo ko je mislio da će ovi mečevi ovako završiti ali eto završiše
zato ne dozvolimo sebi da upišemo bodove prije nego ih i na terenu zaslužimo
a da smo jači, bolji, kvalitetniji ... jesmo
no kako rekoh, treba to dokazati

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Alipasino
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:11 pm

Dakle pite stizemo iduce kolo Siroki prestizemo Zrinjski i Sloboda + 4 ili 5 mislim da CE bit 5.A onda Jos 7 Kola.Ako ova iduca 3 Kola uzmemo ,9 boba mislim da cemo se priblizit vodecim na -4 .

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:11 pm

tek sad videh rezultate... steta za slaviju, ali svako kolo mi smo blize nasem cilju, i mozda cak vise... ako pobjedimo naredne 3 prvenstvene utakmice, bicemo u borbi za sami vrh tabele...
100/94/37/34 - i to je to!

FKZ1921
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:19 pm

Neki rezultati su za nas dobri. Ali se potpuno slazem sa onima koji kazu da nam u isto vrijeme trebaju biti i opomena. Nema lagane utakmice,ni goovra. Svi igraju za nesta. Olimpik je ozbiljna i iskusna ekipa. U pet deka sa ovim ekipama iz vrha. Lose su startali i usli rano u situaciju da moraju. A kad je takva situacija onda ne mozes ni ono sto realno mozes bez problema. Sa Odom na klupi dolaze sebi. Po igri,i danas su trebali pobjediti. I sa ovim bodom su i dalje ozbiljno u igri i svaka naredna utakmica im je finale.
Nikako ne gledati dalje od naredne utakmice,ne proglasavati neke utakmice laganim,ne upisivati bodove unaprijed,ne praviti tabele...
Cinjenica je da smo napravili solidan korak naprijed,primakli se malo blize trecem mjestu, ali smo jos uvijek daleko od bilo cega.

neroazzuro
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:22 pm

Znači, da rezimiramo, za 4 kola smo se u potpunosti vratili u borbu za evropu.
Koliko je još do kraja, 8 kola? :titula:

storm_raider
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:27 pm

Svako sljedece kolo je najbitnije i taj pristup i koncentraciju drzati do kraja! Sve ostalo je korak nazad.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:27 pm

FKZ1921 je napisao/la:Neki rezultati su za nas dobri. Ali se potpuno slazem sa onima koji kazu da nam u isto vrijeme trebaju biti i opomena. Nema lagane utakmice,ni goovra. Svi igraju za nesta. Olimpik je ozbiljna i iskusna ekipa. U pet deka sa ovim ekipama iz vrha. Lose su startali i usli rano u situaciju da moraju. A kad je takva situacija onda ne mozes ni ono sto realno mozes bez problema. Sa Odom na klupi dolaze sebi. Po igri,i danas su trebali pobjediti. I sa ovim bodom su i dalje ozbiljno u igri i svaka naredna utakmica im je finale.
Nikako ne gledati dalje od naredne utakmice,ne proglasavati neke utakmice laganim,ne upisivati bodove unaprijed,ne praviti tabele...
Cinjenica je da smo napravili solidan korak naprijed,primakli se malo blize trecem mjestu, ali smo jos uvijek daleko od bilo cega.
Skupljat ćemo bodove dok god budemo ovako razmišljali, ne smije biti opuštanja niti u jednoj utakmici. Dakle, u ovom trenutku sve misli usmjeriti ka Olimpiku i shvatiti ih ozbiljno jer i njima igra veliki ulog. Ako ih shvatimo ozbiljno, kao što ne sumnjam da hoćemo jer mi Edis iz utakmice u utakmicu daje do znanja da je ova uprava napravila mozda i najbolji korak sa ulaganjem u njega kao trenera, vjerujem u pobjedu taman minimalnim rezultatom bila.. Vazno je skupljati bodove u ovom momentu, za ljepotu u igri ćemo imati vremena i prostora dok se budemo tukli za prvo mjesto lige 12. Do ovog momenta Edis niti jednu ekipu nije podcijenio, i to je rezultiralo ovim bodovnim stanjem. Niti jedna utakmica koju smo odigrali nije bila jednostavna, čak štaviše, ali uz maksimalnu ozbiljnost ni najmanje ne sumnjam u pobjedu, kao što rekoh.. Ne zaboravimo ko je na klupi Olimpica, i šta taj čovjek zna. :)
Nema preskakanja utakmica, katastrofalno odigranom polusezonom smo sebe doveli u situaciju da nemamo pravo na kiks, jer vremena za ponovno stizanje nemamo. Niti jedna utakmica neće biti šetnja, jer se toboze, svi bore za nešto. Neko za titulu, neko za europska takmičenja, a neko za opstanak..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned mar 20, 2016 8:29 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

NoKe
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:28 pm

Celik odradi dobar posao za nas.. nadam se da ce Borac u iducem kolu razvaliti pitare.. a MI samo gazimo sve redom :zeljeznicar1: Iskreno nisam se nadao da cemo nakon par tekmi biti u borbi za 3.mjesto.. svaka cast nasim mocima .. nase je da sto u vecem broju podrzimo ovu ekipu i ko moze novcano da pogura za stadion ..VTŽ :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:31 pm

ja sam ubjedjen ukoliko naredne tri utakmice uzmemo 9 bodova...i nakon 3 utakmice zaostatak za prvim ne bude veci od 5 bodova po meni (to je moje ja se uvijek nadam takav sam) smo u igri za titulu !
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:33 pm

Upravo tako idemo od utakmice do utakmice,mi ako budemo u svaku ušli negledajući ko nam je protivnik,već maksimalno angažovano,mislim da neće biti problema do kraja ni sa jednim protivnikom.Ne treba previše ni ostale gledati,bazirati se na svoju utakmicu,a kiksevi klubova koji su u borbi sa nama će doći..vidjeli ste i do sad,mi smo najveći pobjednici ova 4.kola i u 2.utakmice kupa.Sa takvim pristupom vjerujem da ćemo se ubrzo naći na poziciji 3.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:40 pm

delinjo je napisao/la:ja sam ubjedjen ukoliko naredne tri utakmice uzmemo 9 bodova...i nakon 3 utakmice zaostatak za prvim ne bude veci od 5 bodova po meni (to je moje ja se uvijek nadam takav sam) smo u igri za titulu !
Razmišljat ćemo o tome kad i ukoliko uzmemo 9 bodova iz narednih utakmica, bar trenutno nismo u situaciji da razmišljamo na taj način. Razumijem ja da vi zelite i vjerujete u titulu, to bez daljnjeg, i ne trebate sumnjati da je više zelite nego mi ali hajde da unaprijed upisane bodove ostavimo po strani. Koliko je ova liga komplikovana, i šta se sve izdešava u jednom kolu, mi smo još uvijek daleko od Europe. :)
Ne samo mi, svi su.. Postoje indicije da bi se sve moglo poklopiti, ali ostavimo prejudiciranje po strani. Naravno da se i ja potajno nadam da bi nas, kakva luda sreća mogla pomaziti, ali moramo objektivno gledati na stvari. Gospodski i sa poštovanjem prema svakom, ali bez straha, pa da se nastavi sa hegemonijom najvećeg BH kluba, u svakom smislu te riječi.

@PlavaPorodica :palacgore: :palacgore:

Elegant
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:40 pm

Mi naredna tri kola imamo mec loptu, kuci protiv Olimpika koji nam je redovna musterija - ne treba ih podcjenit kao sto nikad nismo ali pred punom Grbavicom i ovom danasnjom igrom protiv Viteza koji je igrao sa devet igraca male su im sanse.

Drina je vec ispala ova pobjeda protiv Radnika je vise sretno nego spretno, Radnik je umoran jer nemaju roster a na dva fronta su. Bice teska utakmica kao protiv Veleza ali mozemo mi svakome dati jedan gol.

Travnik docekujemo kuci, jos jedna ekipa koja je vjerovatno ispala, oni jednio sto mogu igrati su premije od Sarajeva ili Slobode, nista drugo. Ista prica kao za Olimpik pred punom Grbavicom i njihovu formu male su im sanse.

Samo se cuvati kartona, povreda i divljackih startova ovih mesara, da budemo kompletni pred dva odlucujuca derbija Sarajevo i Zrinski.

:zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrRiccoli
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:42 pm

Raja ako moze neko link postaviti sa tekme u tuzli

Sent from my C5303 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:43 pm

Ajzea je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ja sam ubjedjen ukoliko naredne tri utakmice uzmemo 9 bodova...i nakon 3 utakmice zaostatak za prvim ne bude veci od 5 bodova po meni (to je moje ja se uvijek nadam takav sam) smo u igri za titulu !
Razmišljat ćemo o tome kad i ukoliko uzmemo 9 bodova iz narednih utakmica, bar trenutno nismo u situaciji da razmišljamo na taj način. Razumijem ja da vi zelite i vjerujete u titulu, to bez daljnjeg, i ne trebate sumnjati da je više zelite nego mi ali hajde da unaprijed upisane bodove ostavimo po strani. Koliko je ova liga komplikovana, i šta se sve izdešava u jednom kolu, mi smo još uvijek daleko od Europe. :)
Ne samo mi, svi su.. Postoje indicije da bi se sve moglo poklopiti, ali ostavimo prejudiciranje po strani. Naravno da se i ja potajno nadam da bi nas, kakva luda sreća mogla pomaziti, ali moramo objektivno gledati na stvari. Gospodski i sa poštovanjem prema svakom, ali bez straha, pa da se nastavi sa hegemonijom najvećeg BH kluba, u svakom smislu te riječi.

@PlavaPorodica :palacgore: :palacgore:

slazem se sa tobom skroz majke mi ...ni ja nesto ne najavljujem da me neko ne shvati pogresno...ono cisto na glas razmisljam ako bi odradili ove 3 tekme onako kako se svi nadamo ...ali sto kazes utakmica po utakmica nek se bodovi skupljaju pa sta bude ...ko zna :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

reks1
Kontakt:

ned mar 20, 2016 8:50 pm

Bravo upravo je OPOMENA prava rijec za danasnje rezultate a sto se tice titule ,ma meni je titula vec uzeta ovom navijackom i klupskom sinergijom kako na terenu tako i angazmanom i uplatama za ovu fazu obnove naseg doma Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.

Prijava