Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

blueheart
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 9:23 pm

Neandertalac je napisao/la:Samo je evidentno da se izbor novog trenera i kako rekose sefa jos nekih stvari, ovaj put bira dosta pazljivije i studioznije. Za pocetak, i to raduje.
Samo struka, rad, predanost, profesionalizam, samo to nam moze donijeti rezultat i prijeko nam je potrebno.

Ps. Evidentno je takodje da insajderi pojma nemaju ko je, sto takodje raduje :-)
Uče na greškama, tako se najbolje uci. Bilo bi glupo da se ponove prošlogodišnje greske. Ja sam nekako vjerovao da će Edis svojim radom i trudom uspjeti ali nije. Novi ce morati imati sve sto Edis nije imao i nadam se da ce se konačno stvari u sportskom dijelu kluba složiti i da će biti neki opasan sistem od pionira do veterana.
DRZAVA ZELJO

delinjo
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:24 pm

rios je napisao/la:Imam jedno pitanje,da li vi vidite moj avatar? Ja vec neko vrijeme ne vidim i ne znam sta je pb!?

Procitao sam maloprije @sergejevicev post u kojem on prica o svom polozaju na ovom forumu i pronasao sam se u dosta toga.I na onom tamo forumu i ovdje pisem,uglavnom,o timu i trenerima,nasim utakmicama,porazima i pobjedama,protivnicima ili skraceno o onom sto vidim na Grbavici ili putem tv-a,odnosno procitam na zvanicnoj stranici.Jednostavno pricam o fudbalu.Koliko sam kao takav zanimljiv i (ne)doprinosim kvaliteti ovog foruma ne znam,vjerovatno i ne bas,ali ono sto znam je da imam iskristalisanu sliku cije postove sa zadovoljstvom citam a cije zaobilazim u sirokom luku.Mislim da bi svi trebali postupati na taj nacin.
ne vidi se brate
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

rios je napisao/la:Imam jedno pitanje,da li vi vidite moj avatar? Ja vec neko vrijeme ne vidim i ne znam sta je pb!?

Procitao sam maloprije @sergejevicev post u kojem on prica o svom polozaju na ovom forumu i pronasao sam se u dosta toga.I na onom tamo forumu i ovdje pisem,uglavnom,o timu i trenerima,nasim utakmicama,porazima i pobjedama,protivnicima ili skraceno o onom sto vidim na Grbavici ili putem tv-a,odnosno procitam na zvanicnoj stranici.Jednostavno pricam o fudbalu.Koliko sam kao takav zanimljiv i (ne)doprinosim kvaliteti ovog foruma ne znam,vjerovatno i ne bas,ali ono sto znam je da imam iskristalisanu sliku cije postove sa zadovoljstvom citam a cije zaobilazim u sirokom luku.Mislim da bi svi trebali postupati na taj nacin.
Bilo je nekih problema sa forumom, pa kad su vratili bazu, nisu avatare, pa moras opet staviti

storm_raider
Kontakt:

Svako bira sebi i niti cu ja, niti administracija/moderacija sugerisati suprotno druze. Niti imamo pravo. :) Zivio, uzivam citajuci tvoje duge postove.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:27 pm

Elegant
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:28 pm

Stigli papiri. :rofl1: :rofl:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neandertalac

čet maj 26, 2016 9:29 pm

Meni Sergejevic@ nekada dodje kao sam Dostojesvski, tezak za citat do bola.
A opet procitam, ima smisla ono sto pise :-)
Željeznicar za život cijeli!

Djulaga_
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:32 pm

Sta ste se prepali sipa tabora a vi se zahebajite :ganja:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Dolina
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:36 pm

Sreća pa smo zbrisali sa onog foruma, to bi sada ludilo bilo na temi a ova haranga je samo dokaz smo na pravom putu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Elegant
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:38 pm

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rios
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:39 pm

@delinjo @lars1921 Hvala vam na odgovoru,popravio sam evo :palacgore:
Usput,cestitam lars na izboru za moderatora,kao i Izliji :pljesak:

@storm_raider
Svakako druze,o tome sam i ja pisao,svako sebi odabere i cao.Uzdravlje drug :palacgore:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

delinjo
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:41 pm

Neandertalac je napisao/la:Meni Sergejevic@ nekada dodje kao sam Dostojesvski, tezak za citat do bola.
joj obojica se poteski ali vidi se da volite zelju pa vas simpatisem obojicu :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Dolina
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:41 pm

Uočen plavi dim iznad zapadne tribine...Imamo novog trenera
Zadnja izmjena: Dolina, dana/u čet maj 26, 2016 9:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:42 pm

Allaha mi mog prelazim na novi forum.Nakuco milju postova,branim Upravu kako god stignem, a ni petobu mi nisu uplatili.Sram vas bilo :cry: :cry: :cry: :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ellaxaz
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:42 pm

Sta je sa postovima na ovom forumu napisanim prije 4. maja?
Sta trenutno cini sportsko drustvo Zeljeznicar, koji su klubovi sastavni dio, koliki je njihov dug?
Sta je violina inace po zanimanju, sta bi znao raditi?
Besplatno pitam.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Djulaga_
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:44 pm

Plava Porodica je napisao/la:Allaha mi mog prelazim na novi forum.Nakuco milju postova,branim Upravu kako god stignem, a ni petobu mi nisu uplatili.Sram vas bilo :cry: :cry: :cry: :ganja:
Zar nisu repa dobili ovi sto su navukli raju na ovaj forum?
Mora ovo sipa ispitati :ganja:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:45 pm

Dolina je napisao/la:Uočen plavi dim iznad zapadne tribine...Imamo novog trenera
:rofl1: :rofl1: :rofl1:

fk1921

čet maj 26, 2016 9:45 pm

Dolina je napisao/la:Uočen plavi dim iznad zapadne tribine...Imamo novog trenera
dobar dobar :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 9:47 pm

Neandertalac je napisao/la:Meni Sergejevic@ nekada dodje kao sam Dostojesvski, tezak za citat do bola.
I ti si vala nekad tezak ko 93-ca :-)
21 10 4

Petrović Slavko

LARSSON
Kontakt:

čet maj 26, 2016 9:47 pm

ellaxaz je napisao/la:Sta je sa postovima na ovom forumu napisanim prije 4. maja?
Sta trenutno cini sportsko drustvo Zeljeznicar, koji su klubovi sastavni dio, koliki je njihov dug?
Sta je violina inace po zanimanju, sta bi znao raditi?
Besplatno pitam.
Za prvo će se uskoro znati, ovo ostalo nek ti neko upuceniji odgovori.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava