ptiari su danas to uradili kad su vidjeli da ce im opast posjeta, sto se mene tice ne trebamo radit, bolje da imamo pune tribine nego streamFaraonTM je napisao/la:Široki svaku tekmu stream, Zrinjski jučer stream, danas kone stream...
Trebalo bi vidjeti da i naši urade nešto slično, ekipa sa 1921.ba ima opremu, ne znam šta koči tu mogućnost?
Ma ko će doći doći će bez obzira na stream, ovo bio pun pogodak zbog ljudi koji nisu iz Sarajeva a pogotovo onih koji žive u inostranstvu a vole Želju.irfo je napisao/la:ptiari su danas to uradili kad su vidjeli da ce im opast posjeta, sto se mene tice ne trebamo radit, bolje da imamo pune tribine nego streamFaraonTM je napisao/la:Široki svaku tekmu stream, Zrinjski jučer stream, danas kone stream...
Trebalo bi vidjeti da i naši urade nešto slično, ekipa sa 1921.ba ima opremu, ne znam šta koči tu mogućnost?
Ti se druze svjestan da ima manijaka i van Sarajeva, da ne spominjem BiH, koji bi sve uradili da gledaju Zelju. Ja sam od malena veliki, veliki navijac Barcelone ali ako se utakmice poklapaju pa nema te teorije da gledam Barcu prije.irfo je napisao/la:ptiari su danas to uradili kad su vidjeli da ce im opast posjeta, sto se mene tice ne trebamo radit, bolje da imamo pune tribine nego streamFaraonTM je napisao/la:Široki svaku tekmu stream, Zrinjski jučer stream, danas kone stream...
dosta nam ovde i (njihov) bodOkolele je napisao/la:Kako su smotani prema naprijed ovi iz Celika..
Ajzea jel ovih 30 milja bez onih 9 ili ?Ajzea je napisao/la:Plava porodica ! Nije šala, skupljeno za par dana 30.000KM.![]()
Bez..diego1921 je napisao/la:Ajzea jel ovih 30 milja bez onih 9 ili ?Ajzea je napisao/la:Plava porodica ! Nije šala, skupljeno za par dana 30.000KM.![]()
FK Željezničar obavještava navijače, članove Kluba, sponzore i prijatelje Kluba, da je u akciji eksternog finansiranja kupovine stolica za Stadion Grbavica od 14. marta do 20. marta 2016. godine prikupljeno na posebnom računu u Unicredit banci 29.553,28 KM.diego1921 je napisao/la:Ajzea jel ovih 30 milja bez onih 9 ili ?Ajzea je napisao/la:Plava porodica ! Nije šala, skupljeno za par dana 30.000KM.![]()