Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 20, 2016 4:20 pm

Evo gledam utakmicu OlimpiC-Vitez,kad čujem sa tribina "oooo hoćemo taj gol,na nanana za nas zabij ga". :rofl: :rofl:
Ne znam čiji su "navijači" na tribinama vukovi ili vitezovi ,ali aferim. :DD:

P.s. Larssone ima li neki stream da gledam kone,počelo im je proljeće?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

terabajt
Kontakt:

ned mar 20, 2016 4:22 pm

Pored onog propusta u vezi navijača koji nisu ušli napravili smo još jedan, a to je da nismo pjevali Grbavicu a jučer je bila godišnjica reintegracije :cry: Nisam išao na utakmicu al ovi koji jesu nek to potvrde tako sam čuo od prijatelja.

rodrigo87
Kontakt:

ned mar 20, 2016 4:23 pm

Plava Porodica je napisao/la:Evo gledam utakmicu OlimpiC-Vitez,kad čujem sa tribina "oooo hoćemo taj gol,na nanana za nas zabij ga". :rofl: :rofl:
Ne znam čiji su "navijači" na tribinama vukovi ili vitezovi ,ali aferim. :DD:

P.s. Larssone ima li neki stream da gledam kone,počelo im je proljeće?
vitezovi... pjevaju haman sve nase pjesme :mrgreen:

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 20, 2016 4:24 pm

terabajt je napisao/la:Pored onog propusta u vezi navijača koji nisu ušli napravili smo još jedan, a to je da nismo pjevali Grbavicu a jučer je bila godišnjica reintegracije :cry: Nisam išao na utakmicu al ovi koji jesu nek to potvrde tako sam čuo od prijatelja.
Pjevali je čim smo ušli na stadion.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

terabajt
Kontakt:

ned mar 20, 2016 4:25 pm

Plava Porodica je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Pored onog propusta u vezi navijača koji nisu ušli napravili smo još jedan, a to je da nismo pjevali Grbavicu a jučer je bila godišnjica reintegracije :cry: Nisam išao na utakmicu al ovi koji jesu nek to potvrde tako sam čuo od prijatelja.
Pjevali je čim smo ušli na stadion.
Znači jesmo e svaka čast :pljesak: :pljesak: :pljesak: , tačno sam bio razočaran kad sam čuo ali eto ispotavi se da nije ni gledao utakmicu .

Elegant
Kontakt:

ned mar 20, 2016 4:27 pm

Vitez dva igraca manje ima a Olimpik ne moze da stvori priliku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned mar 20, 2016 4:28 pm

storm_raider je napisao/la:Koliko samo kvalitetnih postova, svaka cast momci.
Dragi Storme
Kvalitetni postovi su ono sto ljude veze za neku temu, potral, forum. Covjek ce nadahne i duhovno obogati. O kvalitetnom humoru da ne pričam. Ja sam ponosan sto ih imam priliku čitati, potvrđujem svoju pripadnost nečem časnom.
Ovaj forum je u dobroj mjeri isfiltrirao kvalitet. Pri tome ne mislim da je to klub istomisljenika, ima tu oprečnih stavova i ljudi sa argumentima podupiru svoje tvrdnje.
Medjutim jedno ne mogu da shvatim. Imamo desavanja u i oko kluba cime se kod nas niko ne moze pohvaliti. Kako stoje stvari nece ni zadugo. Istovremeno imamo seriju rezultata vam takvu. I pored svega toga post nam pocinje sa: "danas (veceras) najgore odigrao taj i taj......" Nemojte se ljutiti ali to ne valja, ruzno je. Ili ljutite se, briga me.
Naravno ne treba nista glorifikovati i zatvarati oci pred činjenicama ali pokusajte i od foruma uzeti ono najbolje i poraditi i na sebi
5. - 7. Okt 1992.

Okolele
Kontakt:

ned mar 20, 2016 4:30 pm

Elegant je napisao/la:Kako je los ovaj Olimpik to je smjesno, izvesti kombinovani tim protiv njih, taman da ovi sto do sada nisu igrali dobiju priliku.
Ma nikakvo kombinovanje,najjaci sastav izvesti,standardno ih 3:0 mlatnuti i popraviti gol razliku..Dosta je bilo ovih kilavih pobjeda od po jedan razlike na Grbavici..Bar na Grbavici trebamo se potruditi da ove losije ekipe natrpamo i samim tim pokazemo svima da se nema sta traziti na Grbavici..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

meldatm
Kontakt:

ned mar 20, 2016 4:51 pm

Diata zabio dva gola za Bratstvo, treba ga vratit :shisha: :lol:

diego1921
Kontakt:

ned mar 20, 2016 4:58 pm

http://livestream-l.info/video/377111.html" onclick="window.open(this.href);return false; link za kone,nadam se da nije problem sto stavljam ovdje,ako jest,obrisat cu kasnije :shisha:

Okolele
Kontakt:

ned mar 20, 2016 4:58 pm

diego1921 je napisao/la:http://livestream-l.info/video/377111.html link za kone,nadam se da nije problem sto stavljam ovdje,ako jest,obrisat cu kasnije :shisha:
Ima i ovaj https://www.youtube.com/watch?v=3hFgR0X ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

ned mar 20, 2016 5:19 pm

Okolele je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kako je los ovaj Olimpik to je smjesno, izvesti kombinovani tim protiv njih, taman da ovi sto do sada nisu igrali dobiju priliku.
Ma nikakvo kombinovanje,najjaci sastav izvesti,standardno ih 3:0 mlatnuti i popraviti gol razliku..Dosta je bilo ovih kilavih pobjeda od po jedan razlike na Grbavici..Bar na Grbavici trebamo se potruditi da ove losije ekipe natrpamo i samim tim pokazemo svima da se nema sta traziti na Grbavici..
nemamo mi ništa po meni od trpanja radi trpanja, tri boda su tri boda. ja se slažem da od kombinovanog sastava nema ništa, ali iz drugog razloga, naprosto zato jer nismo još dovoljno dobri za to i jer najjači sastav još treba itekako uigravati. olimpiku će ta utakmica biti jako bitna, a oda ako nešto umije umije igrati defanzivno protiv jačeg protivnika.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

ned mar 20, 2016 5:39 pm

ne pamtim kada sam gledao goru ekipu od ove slavije...pa protiv njih sarajevo cak izgleda kao solidna ekipa...ne znaju se ljudi dodati na metar...sramota bi bilo da oni ostanu i igraju ligu 12 ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

ned mar 20, 2016 5:47 pm

Ma ovi iz Slavije ocajni u zavrsnici..Pitari taraba zezsca,da im nije ovog Benke karina bi jos veca bili..

Grbavica
Kontakt:

ned mar 20, 2016 5:50 pm

Nije toliko loša slavija koliko im fali koncentracije u završnici i neki dobar završni pas. Valjda ni oni ne mogu da vjeruju da je Sarajevo ovako loše pa da im mogu hladno doći na 20-25 metara.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Okolele
Kontakt:

ned mar 20, 2016 5:52 pm

Grbavica je napisao/la:Nije toliko loša slavija koliko im fali koncentracije u završnici i neki dobar završni pas. Valjda ni oni ne mogu da vjeruju da je Sarajevo ovako loše pa da im mogu hladno doći na 20-25 metara.
Ima li su par finih akcija ali uvijek i lose zavrsni pas daju ili sutaju sa 25-30 metara..

neda_TM87
Kontakt:

ned mar 20, 2016 5:53 pm

Hoce li biti streama iz Listice?

Grbavica
Kontakt:

ned mar 20, 2016 5:54 pm

Pred kraj su imali situaciju 3 na 3 čini mi se i igrač se otkriva na desnoj strani, ali igrač sa loptom loše šutira i usraše dobru šansu. Još par sličnih situacija su imali.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Okolele
Kontakt:

ned mar 20, 2016 5:55 pm

neda_TM87 je napisao/la:Hoce li biti streama iz Listice?
https://www.youtube.com/watch?v=ONUeyQd9VVQ" onclick="window.open(this.href);return false;

neda_TM87
Kontakt:

ned mar 20, 2016 5:56 pm

Okolele je napisao/la:
neda_TM87 je napisao/la:Hoce li biti streama iz Listice?
https://www.youtube.com/watch?v=ONUeyQd9VVQ" onclick="window.open(this.href);return false;
thx

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava