Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 8:20 pm

pa nije, otkad nemamo struke.

napisali su to i neki drugi, svaki igrač osim donekle lendrića je doveden uz zadnju riječ šefa struke. ispunjeno mu je šta je pokazao, bukvalno. i to sve ima napismeno, nije rekla-kazala kao nekad. a plate dogovaraju dvije strane, ne pita se samo jedna.

a da su se zajebali u ličnosti šefa struke - to jesu i to teško...
gradi željo boli te *****

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:21 pm

Hajde da se vratimo u okvire pravila foruma, molim vas da se pokušate kontrolisati i da prije nego što kliknete "Pošalji" pročitate ono što ste napisali. Da nebi opet ovaj forum trpio i da njegovi vlasnici nebi opet morali plaćati za naš jezik moraćemo početi vršiti malu čistku postova i načina komuniciranja između članova. Moderacija je povećana zbog povećanog broja napada na klub jer se velika bitka bije oko imovine kluba svim zakulisnim radnjama. Malo smo sebi dali za pravo da se psuje i vrijeđa na neprimjeren način što daje za pravo dušmanima da nam pije krv na slamku. Ja vas molim da se malo dozovete jer do prije mjesec ovdje niko nije kako treba sastavio je i be a danas su mnogi poletili da što sočnije hraknu jednog anonimusa koji uživa i sočno se ceri na stolici čitajući vaše žučne odgovore. On misli da je uspio u životu zato što mu neko drugi daje materijal kojim će rušiti jedinstvo Željinih navijača a vi mu u tome pomažete.

Pravila foruma su jasna i do sada vas niko nije kako treba opomenuo zbog kršenja istih ali da bi ovaj forum imao smisla moraćemo malo.
イビチャ・オシム

Mirek11
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:21 pm

Zna li ko kako stojimo sa kantonalnim nivom vlasti? Prema ovom posljednjem saopstenju sada je loptica prebacena njima za ovu dozvolu izgradnje istoka i zapada?
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Neandertalac

čet maj 26, 2016 8:26 pm

ChWilla je napisao/la:pa nije, otkad nemamo struke.

napisali su to i neki drugi, svaki igrač osim donekle lendrića je doveden uz zadnju riječ šefa struke. ispunjeno mu je šta je pokazao, bukvalno. i to sve ima napismeno, nije rekla-kazala kao nekad. a plate dogovaraju dvije strane, ne pita se samo jedna.

Znam vrlo dobro kako je ko doveden, cija je zelja bio, nesto malo oko tih plata itd.
Ali imputirati meni nesto, nema potrebe, vilim Zelju usto kao i ti, mozda i vise, dokazano.
Isto tako sam provjeren Zeljovac, znaju to mnogi ovde.
Ni ja vama nikada nisam rekao da namjerno potpirujete neistine a vezano za kredibilitet izbora trenera, iako sam imao dobrog osnova.
Da vas ne citiram sada i ne objasnjavam javno.
Željeznicar za život cijeli!

Okolele
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:26 pm

Danas se navršava 20 godina od smrti bivšeg fudbalera i trenera našeg Željezničara, Milana Ribara.

Milan Ribar je sa klupe predvodio Želju deset sezona, a 1972. godine je Plave odveo do titule prvaka Jugoslavije.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!"

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

storm_raider
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:28 pm

@Izlija je objasnio. Dosta derneka, hajde malo o treneru. Sutra bi trebalo biti definitivno, okrenimo se tome.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:31 pm

Neandertalac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:pa nije, otkad nemamo struke.

Znam vrlo dobro kako je ko doveden, cija je zelja bio, nesto malo oko tih plata itd.
Ali imputirati meni nesto, nema potrebe, vilim Zelju usto kao i ti, mozda i vise, dokazano.
Isto tako sam provjeren Zeljovac, znaju to mnogi ovde.
Ni ja vama nikada nisam rekao da namjerno potpirujete neistine a vezano za kredibilitet izbora trenera, iako sam imao dobrog osnova.
Da vas ne citiram sada i ne objasnjavam javno.
niko ti nije rekao da ne voliš želju ili da nisi provjeren željovac. ti sad k'o edis.

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:33 pm

Veceras cemo znati ko je ŠEF, pustimo ove parazite, sad je meni jasno da mi idemo pravim putem. Nek nam je sretno, moramo sada biti ustrajni i skupa.

avlami97
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:35 pm

storm_raider je napisao/la:@Izlija je objasnio. Dosta derneka, hajde malo o treneru. Sutra bi trebalo biti definitivno, okrenimo se tome.
Husnija Arapović je fin čovjek, al' nije on meni za Želje, pa šta god ko mislio.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Veteran1965
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:36 pm

Ono što nam najmanje treba su neke svađe i prepiranja između nas. Da se ne slažemo, da mislimo drukčije, da smo manje ili više (ne) zadovoljni nekim rješenjima to stoji, ali znam i siguran sam da Želju svi ili bar većina volimo i ne možemo dana bez njega.
Mislim da se svi slažemo da je bilo fula u sportskom segmentu najviše, i da se tu mora najviše raditi. Promjene 3 trenera u jednoj sezoni, i 5 mjesto bez Europe u ligi su dovoljni argumenti da potvrde ovu činjenicu. U narednim danima i naravno rezultatima u sezoni vidjećemo koliko je i naša uprava svjesna toga i kakva je rješenja donijela, šef struke, sportski direktor, prvi tim, omladinski pogon...mnogo je izazova, neće biti lako, ali svi se nadamo da ćemo na kraju biti zadovoljni sportskim segmentom. Takođe mene je i strah ovih dešavanja, i tu se nadam da ćemo uspjeti prevazići sva nastojanja da nas povale u pokušaju da su veći od Želje...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

storm_raider
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:38 pm

Ma Zelje je uvijek bilo i bice.. nema tu brige. Kada smo 90te pregrmili, sve cemo. :)

Sef strucnog staba jeste bitan, ali je jednako bitan i ostali dio tog sastava.

Jaozinho22

čet maj 26, 2016 8:39 pm

Hoće li vcrs biti na zvaničnoj ili sutra?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plavo - Bijeli

čet maj 26, 2016 8:39 pm

Spoiler:
cipiripi je napisao/la: Stvarno su nisko pali, evo ja dajem petobanku ovim iz SD nek plate kakvu kurvu da se malo isprazne
50 KM za kuravu? To ona sa extra malo zuba da ne grebe
Zadnja izmjena: Plavo - Bijeli, dana/u čet maj 26, 2016 8:41 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
BOG BOSNA I BOSNJACI

Elegant
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:40 pm

Da hoce objavit ime trenera ili neku novost samo da se promjeni tema smorise vec nekoliko strana.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:41 pm

Veteran je napisao/la:Ono što nam najmanje treba su neke svađe i prepiranja između nas. Da se ne slažemo, da mislimo drukčije, da smo manje ili više (ne) zadovoljni nekim rješenjima to stoji, ali znam i siguran sam da Želju svi ili bar većina volimo i ne možemo dana bez njega.
Mislim da se svi slažemo da je bilo fula u sportskom segmentu najviše, i da se tu mora najviše raditi. Promjene 3 trenera u jednoj sezoni, i 5 mjesto bez Europe u ligi su dovoljni argumenti da potvrde ovu činjenicu. U narednim danima i naravno rezultatima u sezoni vidjećemo koliko je i naša uprava svjesna toga i kakva je rješenja donijela, šef struke, sportski direktor, prvi tim, omladinski pogon...mnogo je izazova, neće biti lako, ali svi se nadamo da ćemo na kraju biti zadovoljni sportskim segmentom. Takođe mene je i strah ovih dešavanja, i tu se nadam da ćemo uspjeti prevazići sva nastojanja da nas povale u pokušaju da su veći od Želje...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
ma treba misliti različito, što ne treba. s tim da pisati da je šiljak uzeo 50 hiljada iz šipada, a nekakve dijelove iz quattra nije mišljenje, nego tvrdnja. to su očiti padobranci, a ne navijači koji misle drukčije.

i kad se objave imena nove struke tek će rezultati pokazati valja li to ili ne valja. isto kao sa igračima.

iggy2377

čet maj 26, 2016 8:41 pm

Ja bi zamolio da mi neko kaze ko su jos trojca trenera koja su u igri za dvojcu znam

storm_raider
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:42 pm

Danas Mailson, Tiago i neka brazilka na M. Dvoru vidjeni. Tiago ima mali stomacic... Mailson je izgleda i dalje tu.

Plavo - Bijeli

čet maj 26, 2016 8:43 pm

Da li neko ima listu (link, knjiga bilo kakva info) svih rekorda vezanih za Zelju (golovi, asistencije, broj odigranih utakmica itd...), a trebali bi mi i za Premijer ligu
BOG BOSNA I BOSNJACI

LARSSON
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:44 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:Da li neko ima listu (link, knjiga bilo kakva info) svih rekorda vezanih za Zelju (golovi, asistencije, broj odigranih utakmica itd...), a trebali bi mi i za Premijer ligu
Javi se jovanmaksimovic sa foruma

Kapiten
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:45 pm

Raja molim vas naucite se da ignorisete ove dusmane. Citam sad. Napravili ste haos od teme danas, sto vam to treba...
Zasto im poklanjati paznju ? Kada se iduci put pojavi ovakav/vi kliknite na njihov nick i dodajte ih na listu gnjavatora, nemoj niko da ih citira, ne pridajite im paznju i ohladit ce sami.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava