Urbanistička - vjerovatnoAjzea je napisao/la:Kakvo li su oni govno pojeli pa su ovako navalili.

Gradi Željo boli te Violina

Urbanistička - vjerovatnoAjzea je napisao/la:Kakvo li su oni govno pojeli pa su ovako navalili.
Ovo za Sportski direktor je i meni zapalo za oci.vrbanjusa je napisao/la:Falsifikovanje dokumenata, lazno optuzivanje, lazno predstavljanje, falsifikovanje potpisa, kleveta. Mnogo elemenata za krivicno gonjenje.
I na kraju vrh idiotizma je Sportski direktor
Slazem se, ovo uprava mora ODMAH prijaviti svim nadleznim sluzbama. Ovo prelazi sve granice i policija treba poduzeti odredene radnje.storm_raider je napisao/la:Ovdje ima elemenata za krivicno gonjenje. Od kopiranja memoranduma.. pa nadalje.
Okolele je napisao/la:Ja ne smije ici Šiljku traziti ovu petobu sto je obecao jer ako me pogleda mogu zavrsiti na intenzivnoj..
Aferim, taman mi je zapeloLeon_Professional je napisao/la:Okolele je napisao/la:Ja ne smije ici Šiljku traziti ovu petobu sto je obecao jer ako me pogleda mogu zavrsiti na intenzivnoj..
Siljak meduza, skameni te kad ga pogledas u oci![]()
Polako momci, leci ce svima pare dok Siljak prebaci sebi na racun jos 40 hiljada. Jbg ova prva rata je isla za pola forumasa ali ostali nisu zaboravljeni, do kraja mjeseca svima ce leci petoba.
hahahahaha posto si moderator sad moras pisat "romane"LARS1921 je napisao/la:Postoji razlika između "People also like" i "liked by this page"
Prvo izbaci par stranica koje imaju lajk od ljudi koji su lajkovali i tu stranicu gdje izbacuje to, a drugo su stranice koje je ta stranica lajkovala
ne kazem da nisu on, samo malo pojasnjenje
fk1921 je napisao/la:hahahahaha posto si moderator sad moras pisat "romane"LARS1921 je napisao/la:Postoji razlika između "People also like" i "liked by this page"
Prvo izbaci par stranica koje imaju lajk od ljudi koji su lajkovali i tu stranicu gdje izbacuje to, a drugo su stranice koje je ta stranica lajkovala
ne kazem da nisu on, samo malo pojasnjenje
Kako mislis; meni odgovara?ChWilla je napisao/la:stojiš kod onoga što ti odgovara. kad se u narednom periodu i prvi tim i omladinski pogon prepuste struci u ruke, ti ćeš reći jesam vam rekao. a nećeš reći da si tvrdio da se ljudi igraju i da to ne žele.
i onaj na kome najviše jašeš, bekrić, je bio najveća edisova želja. to se vidjelo i sa strane na treninzima i pressovima kakav je tretman imao. da su mu se bogdu stvarno miješali u posao...
ocuu ijaaaaaaaaaaaaa 50 kmmmm vilionaaaaaaaaa budalo ***** te gudaloooooo . stop violini klosaru . upravoo samo naprjed , nisam nija za smajica realnoo mozemo boljeg strucnjaka naciublehas je napisao/la:P**** jedne, opet me nema u talovima...fuj, fuj, fuj...hoću i ja petobu!
Ako smijes Šiljku na oci bices u talu vidis da mu treba sto vise ljudstva..ublehas je napisao/la:P**** jedne, opet me nema u talovima...fuj, fuj, fuj...hoću i ja petobu!
Drugari, negdje napola je istina... Slazem se da ima propusta, ti si u pravu, radice se na tome. Pisao sam jucer, korak po korak...Neandertalac je napisao/la:Kako mislis; meni odgovara?ChWilla je napisao/la:stojiš kod onoga što ti odgovara. kad se u narednom periodu i prvi tim i omladinski pogon prepuste struci u ruke, ti ćeš reći jesam vam rekao. a nećeš reći da si tvrdio da se ljudi igraju i da to ne žele.
i onaj na kome najviše jašeš, bekrić, je bio najveća edisova želja. to se vidjelo i sa strane na treninzima i pressovima kakav je tretman imao. da su mu se bogdu stvarno miješali u posao...
I kako to; kada se prepuste struci? Znaci priznajes da se struka nije pitala?
A je li Edis dao Bekricu ugovor na 3,5 i osam milja?
Je li Edis cetiri trenera promijenio?
Malo je to sto pricas kontradiktorno, i imponujes mi neke stvari, bez ikakve potrebe.
Mojne meni selam alejk drug, nisam vam ja ko pojedini pacici sa foruma, kojima hladno idu damu pod bubrege.
Uostalom pricali smo...