Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 8:04 pm

Ajzea je napisao/la:Kakvo li su oni govno pojeli pa su ovako navalili. :lol:
Urbanistička - vjerovatno :cigara:

Gradi Željo boli te Violina :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

manijak_do_kraja
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:05 pm

Sto Storm kaze, ovo je za tuzbu. Sve po kratkom postupku. Koliko li njih placaju, "ako nas placaju 50km"?!

Ma Neandertalac samo neke stvari kaze direktno i malo na ostar nacin, ali bi se svi mi slozili s njim u nekim stvarima, pa zato izgleda kao "pljuvac" i "mrzitelj kluba".
Mi smo Željini, Željo je naš!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:06 pm

vrbanjusa je napisao/la:Falsifikovanje dokumenata, lazno optuzivanje, lazno predstavljanje, falsifikovanje potpisa, kleveta. Mnogo elemenata za krivicno gonjenje.
I na kraju vrh idiotizma je Sportski direktor :-)
Ovo za Sportski direktor je i meni zapalo za oci.
Jos jedna stvar nigdje ne stoji svrha uplate, druga stvar u gornjem desnom cosku se vidi crna vertikalna linija sto asocira na kopiranje memoranduma.

Dosta stvari je ovdje lazirano, meni kroz ruke dnevno prodje na desetine uplatnih naloga i faktura ali ovakvu jos nikad nisam vidio a imam staza preko 10 godina
Alea iacta est!

delinjo
Kontakt:

ovo je odlicna stvar...o roku par sati se ove osobe mogu tuziti ,pronaci i staviti iza resetaka ...nadam se da ce se to uraditi...ovo je bas za tuzbe i to ozbiljneee...jedva cekam da vidimo te face kad ih budu privodili :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Mirek11
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:Ovdje ima elemenata za krivicno gonjenje. Od kopiranja memoranduma.. pa nadalje.
Slazem se, ovo uprava mora ODMAH prijaviti svim nadleznim sluzbama. Ovo prelazi sve granice i policija treba poduzeti odredene radnje.
Nije Željo igracka.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:07 pm

Okolele je napisao/la:Ja ne smije ici Šiljku traziti ovu petobu sto je obecao jer ako me pogleda mogu zavrsiti na intenzivnoj.. :rofl1:
slika
Siljak meduza, skameni te kad ga pogledas u oci :kafa:

Polako momci, leci ce svima pare dok Siljak prebaci sebi na racun jos 40 hiljada. Jbg ova prva rata je isla za pola forumasa ali ostali nisu zaboravljeni, do kraja mjeseca svima ce leci petoba.

Ajzea
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:08 pm

Pa ofirnije je ovo sto su stranicu El-Kazbah lajkali nego onu bazabezporaza.com. :lol:

nikson
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:09 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Ja ne smije ici Šiljku traziti ovu petobu sto je obecao jer ako me pogleda mogu zavrsiti na intenzivnoj.. :rofl1:
slika
Siljak meduza, skameni te kad ga pogledas u oci :kafa:

Polako momci, leci ce svima pare dok Siljak prebaci sebi na racun jos 40 hiljada. Jbg ova prva rata je isla za pola forumasa ali ostali nisu zaboravljeni, do kraja mjeseca svima ce leci petoba.
Aferim, taman mi je zapelo :pljesak:
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

cikazubo
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:09 pm

Opustite se momci, ukazete nekom da prestane s tim stvarima i gotovo, kakve krivicne prijave kakvi bakraci, pa sta se sve na govnogovno falsifikivalo za te zajebancije morala bi sipa upast u redakciju da sve sabere..

LARSSON
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:11 pm

Postoji razlika između "People also like" i "liked by this page"

Prvo izbaci par stranica koje imaju lajk od ljudi koji su lajkovali i tu stranicu gdje izbacuje to, a drugo su stranice koje je ta stranica lajkovala

ne kazem da nisu on, samo malo pojasnjenje

fk1921

čet maj 26, 2016 8:12 pm

LARS1921 je napisao/la:Postoji razlika između "People also like" i "liked by this page"

Prvo izbaci par stranica koje imaju lajk od ljudi koji su lajkovali i tu stranicu gdje izbacuje to, a drugo su stranice koje je ta stranica lajkovala

hahahahaha posto si moderator sad moras pisat "romane" :ganja:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:13 pm

fk1921 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Postoji razlika između "People also like" i "liked by this page"

hahahahaha posto si moderator sad moras pisat "romane" :ganja:

To mi je u opisu radnog posla :ganja:

tu i tamo
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:13 pm

Tri stvari su sigurne,
Prvo,
napredak Zelje i bilo kojeg drugog kluba za sobom povlaci obavezno odvajanje od parazita koji su srasli sa klubom i koji zive na racun kluba, njima je u interesu da sve ostane kao do sad kako bi mogli profitirati u haosu od organizacije. Dok u organizivanom klubu se mora znati svaka marka gdje je i nema novca koji je "ispario"
Ne zelim da provociram komsije ali oni su primjer kako je kada klub napreduje ali se ne odvoji od svojih parazita.

Drugo,
sada je najbolje vrijeme za rijesavanje statusa ljudi u klubu i eventualnih posljedica, sukobljavanje sa parazitima iako je to dug proces ali bar najbolnije hirurske zahvate treba ovo ljeto odraditi... Tuzbe, klevete, prijetnje... Imamo veliku pauzu ispred sebe, nece se odrazavati na psihu igraca i posjete na tribinama, niti rezultatima.
Uprava ima podrsku i sto je vazno sigurno im niko od navijaca nece praviti pritisak barem do Nove Godine, a tada podrska ovisi od rezultata rada rezultatskih i finansijskih, jer nismo nista dobili ako se budemo zaduzivali ili ako izostanu sportski rezultati.
I trece,
na forumu vlada jednoumlje i jaranski princip moderiranja...to itekako utjece na kvalitet foruma, i zna se desiti da izgubim 10min svog zivota listajuci stranice na kojima totalno nebitni likovi pricaju o sebi, derneku, djevojkama, ne vezano za temu,nesto kao chat, a ja usao na podforum "Zeljo".
Opet sa druge strane mora se priznati da je jak ovaj forum, i dodje Zelji kao neka prva linija odbrane, pogotovo nakon sto su se "tamotamo" prodali za sitne pare... Ovdje su ljudi koji vole Zelju imaju svoje furke, ne smetaju nikome i ne smeta im niko...
Mozda bi bilo najbolje svake sedmice angazovati po petoricu da kontriraju udarnoj pozitivnoj prici, hahaha :D
jer jednoumlje nikada nigdje nije nista dobro napravilo. Pozitivna kritika i nadmetanje, prave velike stvari.
A vezano za druge forume, pa mislim da nije pametno NE-pisati i pustiti da drugi prave javno misljenje... Ipak ovo nije dovoljno masovan forum da moze sluziti kao glavni izvor misljenja navijaca, ovo moze biti baza, ali svi mi trebamo nastaviti prenositi pozitivu, humor i atmosferu na ostala mjesta gdje se gradi javno misljenje, naravno ne precesto ali ipak...

Jaozinho22

čet maj 26, 2016 8:14 pm

E čuj petoba :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Neandertalac

čet maj 26, 2016 8:15 pm

ChWilla je napisao/la:stojiš kod onoga što ti odgovara. kad se u narednom periodu i prvi tim i omladinski pogon prepuste struci u ruke, ti ćeš reći jesam vam rekao. a nećeš reći da si tvrdio da se ljudi igraju i da to ne žele.

i onaj na kome najviše jašeš, bekrić, je bio najveća edisova želja. to se vidjelo i sa strane na treninzima i pressovima kakav je tretman imao. da su mu se bogdu stvarno miješali u posao...
Kako mislis; meni odgovara?

I kako to; kada se prepuste struci? Znaci priznajes da se struka nije pitala?

A je li Edis dao Bekricu ugovor na 3,5 i osam milja?
Je li Edis cetiri trenera promijenio?

Malo je to sto pricas kontradiktorno, i imponujes mi neke stvari, bez ikakve potrebe.

Mojne meni selam alejk drug, nisam vam ja ko pojedini pacici sa foruma, kojima hladno idu damu pod bubrege.
Uostalom pricali smo...
Željeznicar za život cijeli!

ublehas
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:16 pm

P*** jedne, opet me nema u talovima...fuj, fuj, fuj...hoću i ja petobu!

Mora da je 1921.ba uzeo i moju da kupi suplementaciju :ne:

Whisperer

čet maj 26, 2016 8:17 pm

ublehas je napisao/la:P**** jedne, opet me nema u talovima...fuj, fuj, fuj...hoću i ja petobu!
ocuu ijaaaaaaaaaaaaa 50 kmmmm vilionaaaaaaaaa budalo ***** te gudaloooooo . stop violini klosaru . upravoo samo naprjed , nisam nija za smajica realnoo mozemo boljeg strucnjaka naci
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

čet maj 26, 2016 8:18 pm

ublehas je napisao/la:P**** jedne, opet me nema u talovima...fuj, fuj, fuj...hoću i ja petobu!
Ako smijes Šiljku na oci bices u talu vidis da mu treba sto vise ljudstva..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

diego1921
Kontakt:

Mene interesuje ko od forumasa ima tal od stolica!! Nije malo 3 eura po stolici !! :ganja: :kafa:

storm_raider
Kontakt:

Neandertalac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:stojiš kod onoga što ti odgovara. kad se u narednom periodu i prvi tim i omladinski pogon prepuste struci u ruke, ti ćeš reći jesam vam rekao. a nećeš reći da si tvrdio da se ljudi igraju i da to ne žele.

i onaj na kome najviše jašeš, bekrić, je bio najveća edisova želja. to se vidjelo i sa strane na treninzima i pressovima kakav je tretman imao. da su mu se bogdu stvarno miješali u posao...
Kako mislis; meni odgovara?

I kako to; kada se prepuste struci? Znaci priznajes da se struka nije pitala?

A je li Edis dao Bekricu ugovor na 3,5 i osam milja?
Je li Edis cetiri trenera promijenio?

Malo je to sto pricas kontradiktorno, i imponujes mi neke stvari, bez ikakve potrebe.

Mojne meni selam alejk drug, nisam vam ja ko pojedini pacici sa foruma, kojima hladno idu damu pod bubrege.
Uostalom pricali smo...
Drugari, negdje napola je istina... Slazem se da ima propusta, ti si u pravu, radice se na tome. Pisao sam jucer, korak po korak...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava